Babam da özgün kanal açtı

:D Teşekkürler dostum ben de severek aldım, az biraz kıydım paraya ama madem evden çalışıyorum biraz komfor gerek diye düşündüm :rolleyes: İlgilenirsen yönlendirebilirim aldığım dükkana, haramidere eskidji bazaar'dan aldım ;)..

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, konun dağılmasın son olarak fiyatını sorayım :D

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, konun dağılmasın son olarak fiyatını sorayım :D

650 dedi, 600 dedim anlaştık ama nakitte geçerli sadece, kart olursa kdv giriyor işin içine. Çıkarttık birlikte renault 12'ye yükledik, adam elimi sıktı, avucunda 20 lira vardı benim avucuma bıraktı :rolleyes: muhtemelen araba sayesinde bi' 20lik daha bana kaldı :D 580'e almış bulundum yani. Nitekim nette baktım 850TL fiyat forsit diye bi' markanın makam koltuğu vip coupe mu ne öyle bi'şeydi adı. Tavsiye ederim, geri doğru yatıyor ve istediğin noktada sabitleniyor falan, her şeyden önemlisi sağlam hissettiriyor, hiçbir yerin rahatsız olmuyor kolları falan da hiç kımıldamıyor gayet oturaklı :cool: ..

Az biraz konumuzun dışına çıktık, bir sosyal farkındalık yaratma ve sevinç dağıtma olarak çektiğimiz videomuzu yükledik arkadaşlar. Umarız bizde yarattığı etkiyi sizde de yaratır :) ilk mesajın en üstünden ulaşabilirsiniz videonun linkine. Saygılar..

Konunun ilk sayfasına tekrar girmeye çalıştım videoların bolluğundan donuyor sanırım, her izleyişimde ayrı keyif veriyor fıkraları, bey babanın ellerinden öperim. :)

İlk videonu izledim ve oldukça keyif aldım, benim babamda (@Jaseph ) özgün bir çok yt kanalı açtı iyide yerlere geldi inşallah senin babanın kanalıda iyi yerlere gelir.

Konunun ilk sayfasına tekrar girmeye çalıştım videoların bolluğundan donuyor sanırım, her izleyişimde ayrı keyif veriyor fıkraları, bey babanın ellerinden öperim. :)

Allah razı olsun hocam :) çok sevindik beğenmenize, selamı var babamın da :) Şuan arkadaştayım eve gidince bakayım bi' eğer açık video şeklinde değil de sadece link şeklinde koyabilirsem öyle yapayım madem ilk mesajı. Ben sıkıntı yaşamadım hiç açılışta ama bilgisayar gücü ile de alakalı olabilir belki bilemedim, arkadaşa sordum önceki bilgisayarda vardı bende de sıkıntı yenisinde olmadı dedi, bakacam ama tamamdır ;) Tekrar teşekkürler, saygılar..

---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

İlk videonu izledim ve oldukça keyif aldım, benim babamda (@Jaseph ) özgün bir çok yt kanalı açtı iyide yerlere geldi inşallah senin babanın kanalıda iyi yerlere gelir.

İnşallah dediğiniz gibi olur da yakın zamanda kazanmaya başlar babam, henüz getirisi olmadı hiç :/ ben de babanızın kanalına bakayım dedim ama bulamadım üye profilinden herhangi bi' link :/ keyif almanıza sevindik, eksik olmayın :) diğer videoları izlemenizi de isteriz :D saygılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri