Babamın Kanalı "Kurbancı Hacı"

• Kullanıcı holigan14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu izlenimleri nasıl alıyorsun kardeşim:)

Tekbirle başlayıp gaydırı gubbak la bitmesi ilginç olmuş:rolleyes:

kardeşim ilginç ve güzel bir kanal :) videoda forex reklamı çıktı bu fırsat kaçmaz dedim hemen reklama tıkladım. forex reklamı herkese nasip olmaz. bu arada videoların açıklamasında hep etiket girili youtube iyi ses çıkarmıyor normalde spam sayılır. Güzel bir kanal bol kazançlar 656 abone ile 1 milyona yakın izlenme almışsın güzel başarı yolun açık olsun

kardeşim ilginç ve güzel bir kanal :) videoda forex reklamı çıktı bu fırsat kaçmaz dedim hemen reklama tıkladım. forex reklamı herkese nasip olmaz. bu arada videoların açıklamasında hep etiket girili youtube iyi ses çıkarmıyor normalde spam sayılır. Güzel bir kanal bol kazançlar 656 abone ile 1 milyona yakın izlenme almışsın güzel başarı yolun açık olsun

Aynen açıklama konusunda haklısın :rolleyes::rolleyes:

hocam kurban kesimi koyuosn anladık iyi hoş güzelde başlığa "izlemesi en keyif verici" yazmalar yada arka plan müzikleri felan ne alaka? bu kanal nasıl bir kitleye hitap ediyor orasını çözemedim :) elektro müzik eşliğinde keyifle kurban kesimi mi izlenir abi

hocam kurban kesimi koyuosn anladık iyi hoş güzelde başlığa "izlemesi en keyif verici" yazmalar yada arka plan müzikleri felan ne alaka? bu kanal nasıl bir kitleye hitap ediyor orasını çözemedim :) elektro müzik eşliğinde keyifle kurban kesimi mi izlenir abi

başlıktakine katılıyorum. müzik konusuna gelecek olursak o da telifsiz olunca yapıştırdım bende. kanal para kazanmak için değil tamamen reklam amaçlıdır .

tam kurban bayramından önce yapıştırmıssın videoyu hocam iyi olmuş izleyen 474.000 kişi kurbana dalmıştır artık Allah ne verdiyse :)

bu kanaldan bikaç video izlemiştim , güzel ama +18 yai sınırlaması getir usta bazı videolara ufak cocuklar denk gelir sonra tiksinirler

bu ne biçim iştir arkadaş. 2.videoda koyunun kaçtığı gayet belli oluyor. Birde ilk videoda çocuk var yazık günah ya.

ayrıca izlemesi en keyifli kurban kesme videosu nedir abi ya? Kurban kesmenin keyifli bir yanı var ben mi bilmiyorum.

Tek kelime ile yazık.

kucuk cocuklar için sakıncalıdır. Kucuk cocukler hayvanları ve insanları çizgifilmlerdeki gibi elele+kolkola muhabbet,sohbetle biliyor. Bence youtube kanalvideolarındaki reklamları kaldırıp +18 yapar. Tepkiler gelecektir. Heleki yabancılara düşzerse videolar şikayet ederler, kurnanıda bilmıyorlar zaten

kucuk cocuklar için sakıncalıdır. Kucuk cocukler hayvanları ve insanları çizgifilmlerdeki gibi elele+kolkola muhabbet,sohbetle biliyor. Bence youtube kanalvideolarındaki reklamları kaldırıp +18 yapar. Tepkiler gelecektir. Heleki yabancılara düşzerse videolar şikayet ederler, kurnanıda bilmıyorlar zaten

şuna kadar pek bi ihtar yemedi. Bakalım zaten Türkiye de ki kullanıcalra hitap etse yeter zaten bu kanal reklam içerikli olarak açılmıştır.. Çok fazla müşterimiz bu kanal sayesinde gelip kurban kesti. çevre baya genişledi yani anlayacağın :)

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

bu ne biçim iştir arkadaş. 2.videoda koyunun kaçtığı gayet belli oluyor. Birde ilk videoda çocuk var yazık günah ya.

ayrıca izlemesi en keyifli kurban kesme videosu nedir abi ya? Kurban kesmenin keyifli bir yanı var ben mi bilmiyorum.

Tek kelime ile yazık.

söylediklerine saygı duyuyorum . ama hiçbirine katılmıyorum söylediklerin tamamen saçma.

Ateist değilim fakat sen bana ateist dediğin için dinden çıkmış olabilirsin dikkat et..

deist misiniz ? Bilmiyorum zaten ben her dini olan bi konuda olumsuz yorum yaptığını.Görmüyoruz zaten.Neyse herşey olabilirsiniz ama insanların değer verdiği şeye saygılı olmayı öğrenin.Bu yaşınıza gelmişsiniz ben öğretemem.

deist misiniz ? Bilmiyorum zaten ben her dini olan bi konuda olumsuz yorum yaptığını.Görmüyoruz zaten.Neyse herşey olabilirsiniz ama insanların değer verdiği şeye saygılı olmayı öğrenin.Bu yaşınıza gelmişsiniz ben öğretemem.

Yok kardeş müslümanım elhamdülillah. Evet bu kanalı açmak saçma sapan bir iş, o çocuğu orada eğitmek daha da saçma ve büyük cahillik. Çocuğun hareketlerinden belli ilk defa böyle bir ortamda bulunmadığı. Çocuk öğrensin can almanın normal bir şey olduğunu, öldürsün birilerini 20 yıl sonra..

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:11 ----------

Kanalı da reportladım bu arada, +18 yaş sınırı getirilmeli hatta gerekirse kaldırılmalı.

Bence kanal izlenme almış mı almış,abonesi de iyi sayılır mı evet,kanalın güzelliği dersen bilgi amaçlı kurban kesme sanatı vs olarak güzel (videolara bakmaya vaktim olmadı ama başlığa ihtaben konusuyorum). Fakat +18 şart çünkü

1- parçalanmış hayvanlar var,
2- çoluk cocuk abimizin dediği gibi hayvanları kolkola biliyor :).

+18 yaparsanız topluma yararınız olur , kanala da olur neticede 5 yaşındaki çocuk baba banne banne burdan kurban keseceğiz demez :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri