Babamın Nasıl Güvenini Kazanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dururmu anlat adsense nedir nasıl çalışır yt nedir vb gibi olmadı beni arat hallederiz
:)Beyto abi durumu az çok biliyor çok önceden anlatmıştım konuları okutacam eger inanmassa tekrar size dönerim teşekkürler abi :)
sana videoyap hediye etmiştim 3-4 önce nerden nereye gelmişsin :D

:) Gerçekten çok zor zamanlardan geldim Allah senden razı olsun :) Buraya kadar gelmemde emegi geçen herkesten Allah razı olsun :)

Ben E-Devletten Gelir İdaresi Başkanlığı - Vergi Borcu Sorgulama Kısmından Baktım Borç Bilgisi Bulunmamıştır Diyor :)

vay be hocam seni tebrik ederim 2 ayda sıfırdan 10k+ kazanca ulaşmışsın. http://www.ytpara.com/798450-post1.html
Teşekkür ederim gerçekten durumumuz çok iyi degildi Allaha çok dua ettim inanın bana bu aralar babamın neşe dolu güler yüzünü görmek o kadar mutlu ediyorki insanı anlatamam. Birde üniversitede kazandımmı tamamdır :) Bu arada özel mesajına cevap veremiyorum kusura bakma mesaj alanım dolu :(

Kadınlar 3. liginde maç olunca bir sonraki sefere çağır bizi de :D bir uğrayalım ziyaret edelim seni :D

Sapıklık olsun diye demiyorum ha :D komik oluyor alt liglerde kadın maçları ondan diyorum :D

yav he he :D hiç bilmiyoruz seni sanki iyice asosyal oldun

[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION] bu arada akranız ama benim ailem hiç sormaz normalde de böyle şeyleri ben sordurmam çünkü genelde hesaplayabildiğim kadar olabilecek kötü şeyleri hesaplamaya çalışırım.Hatta para aldığımı söyleyip eve kendim yardım etmek istemesem soran olmaz para kazanıyor musun diye.Paranı direk olarak babana vermende güzel aslında çok fazla kazanmadığın sürece takma bencede çünkü 2 yıllık forum öyle bir şey olsa gelir birisi mutlaka konu açardı maliye kapımı çaldı vs vs diye. Korkunun ecele faydası yok ha illa çok korkuyorsan bırakıcaksın yapmayacaksın bu korkuyu dindirmenin tek yolu bu bence.

Tek hesaba 25k para alan var illa ki açılırdı böyle bir konu daha önce

[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION] bu arada akranız ama benim ailem hiç sormaz normalde de böyle şeyleri ben sordurmam çünkü genelde hesaplayabildiğim kadar olabilecek kötü şeyleri hesaplamaya çalışırım.Hatta para aldığımı söyleyip eve kendim yardım etmek istemesem soran olmaz para kazanıyor musun diye.Paranı direk olarak babana vermende güzel aslında çok fazla kazanmadığın sürece takma bencede çünkü 2 yıllık forum öyle bir şey olsa gelir birisi mutlaka konu açardı maliye kapımı çaldı vs vs diye. Korkunun ecele faydası yok ha illa çok korkuyorsan bırakıcaksın yapmayacaksın bu korkuyu dindirmenin tek yolu bu bence.

Düşünecegim.. Teşekkürler yorumunuz için :)

Konunun takibindeyim Bütün kanallarım partnerde aylık gelirim 3.000 bazen biraz üzeri olabiliyor paypala aktarıyorum gelen parayı ordan banka kartıma ilerde başıma sorun açarmı arkadaşlar büyük bir miktar değil biliyorum ama yinede kuşku oluyo insanın içinde adsense çalışmıyorum

Ülkemizde çok işe az para kazanma durumu alışılmış hale geldiği için inanmıyorlar. Bugün ben ablama vs kazandığımı söylesem ağzı açık kalır. O yüzden bazen çok fazla bu konu hakkında konuşmamak en iyisi. Boşuna kafan dolmasın.

%35 vergi nedir ya isterseniz kanalı verelim bize pay verin.

Hocam sen babanın numarasını ver biz youtube dan arıyoruz diye arayalım :)
Düşünebilirim :rolleyes::D
Ülkemizde çok işe az para kazanma durumu alışılmış hale geldiği için inanmıyorlar. Bugün ben ablama vs kazandığımı söylesem ağzı açık kalır. O yüzden bazen çok fazla bu konu hakkında konuşmamak en iyisi. Boşuna kafan dolmasın.

Aynen öyle yabancı ülkelerde gerçekten ülkemizden çok çok fazla para kazanılıyor.

vergi ödemek çok karışık bir iş olmasa her ay vergimi veririm ben... aslında tc kimlik numaranı vericen şu kadar para geldi bu ay hesaba bu da vergisi dicen olay bitcek.. o zaman öderim işte.. diğer türlü yok ofis göster yok muhasebeci tut yok defter kaydettir... bi sürü iş.. bu arada geriye dönük 5 seneye kadar vergi alınabiliyor arkadaşlar hemde faiziyle birlikte.. o yüzden forum 2 senelik falan diye güvenmeyin.. Allah korusun.. bu ülkede vergi kaçırmak! adam öldürmekten daha büyük bir suç unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri