Babası Özel Efekt Uzmanı Olursa ?

Çocugun babası DreamWorks'ta çalışıyormuş ben oraya gidiyorum arkadaş bir efekt ögretsinler 40 yıl köle olayım :)

az kaldı görüntü engelini geçmeye çalışırken baya geliştim :D

biraz para olsun da bende yaptırcam bu tarz videolar kanal için

dün mü ne izlemiştim mükemmel ötesi yaa.. ayakta alkışlıyorum.bunun yaptıklarını yapsak paraya para değil spali deriz beaa :D

güzel videoları var ama kanal tutulmamış

güzel videoları var ama kanal tutulmamış

Nasıl tutmamış hocam? adamın 550k abonesi 225 milyon görüntülenmesi var ve bu adamın bunu iş olarak yaptığını sanmıyorum zaten yarattığı içeriklerden adamın kalitesi belli yaptığı işten zaten güzel para kaldırıyordur ben ek olarak hobi ve referans olarak yaptığını düşünüyorum bu kanalı

Nasıl tutmamış hocam? adamın 550k abonesi 225 milyon görüntülenmesi var ve bu adamın bunu iş olarak yaptığını sanmıyorum zaten yarattığı içeriklerden adamın kalitesi belli yaptığı işten zaten güzel para kaldırıyordur ben ek olarak hobi ve referans olarak yaptığını düşünüyorum bu kanalı

yaptıklarına göre az bence o izlenme ve abone neler görüyoruz b.k gibi milyar izlenme bi playdoh dondurma videosu 760milyon izlenme sen 225milyon izlenmeye çok diyorsun gez biraz yutubu sen bence

facede dün gördüm paylaşmıştım biri yorumda demişki after efectle yapmıştır bende yaparım çok güldüm adam film g örüntü efekt kurgu uzmanıdır kesin

yaptıklarına göre az bence o izlenme ve abone neler görüyoruz b.k gibi milyar izlenme bi playdoh dondurma videosu 760milyon izlenme sen 225milyon izlenmeye çok diyorsun gez biraz yutubu sen bence

Ben kanalın tutmadığı yorumunuza katılmıyorum fakat berbat içeriklerin örneğin justin bieber kliplerinin milyar izlenmesine bu adamın az izlendiğine katılıyorum fakat 225 milyon izlenmeyi gerçekten küçümsemeyin

Böyle adamların ytye ihtiyacı yok, yaptıkları film ve animasyonlardan zaten yeterince para kazanıyorlar, bu kanalıda hobi amaçlı açmış zaten,
youtuber olarak bu işi yapsa emin olun kanalı dünyanın en çok izlenimine sahip olur

bu konu banada şu videoyu çağrıştırdı :)
https://www.youtube.com/watch?v=0ZjInxF5Omc

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri