Bağlanmayı Sevmeyen Kanal Problemi :)

• Kullanıcı CNZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - MCN Başvuru

CNZ

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim sorunum biraz enteresan.

İzlenme sınırı dolmamış bir kanalı Life Network'e bağlamak istedim. Tabii ki sınırı geçmediğinden dolayı kanalımı kabul etmedi. Ben de gereken izlenime ulaşıp kanalımı Quiz'e bağlayayım dedim. Quiz'in verdiği cevap ise "zaten kanalınız bağlı" şeklinde oldu.

Buradaki arkadaşların da hatırlatmasıyla kanala verilen partner izinlerini devre dışı bırakıp Quiz'e tekrar bağlamaya çalıştım ama yine aynı hata. Daha sonra Quiz'e mail attım sorunu çözmesi için. Kanalın partnere bağlı olmadığına dair resimleri de yolladım.

Gelen mailde "Kanalınızı bağlamak istiyoruz ama şu anda zaten bir partnere veya adsenseye bağlı gözüküyorsunuz." dediler. Garip ama durum böyle. İşte kanalın durumu:

Bu kanal daha önce Life Network'e bağlı olarak bir ay kadar kaldı. Daha sonra telif gelince kanalı tümden sildim. Kanalı aynı mailde tekrar açtım. Kanal yeterli izlenime ulaşınca "Life Network'e neden başvurum onaylanmadı şeklinde mail atmayı düşünüyorum. :)

Son düzenleme:
Bu kanal daha önce Life Network'e bağlı olarak bir ay kadar kaldı. Daha sonra telif gelince kanalı tümden sildim. Kanalı aynı mailde tekrar açtım. Kanal yeterli izlenime ulaşınca "Life Network'e neden başvurum onaylanmadı şeklinde mail atmayı düşünüyorum.

Olay burada bitiyor. Kanalin hala onlarin databaseinde kayitli. Life ve quiz ortak db kullaniyorlar.

para kazanmayı açmadan partnere giriliyormuydu.
para kazanmayı aç sonraa hangi partnere giriceksen kanal linkinii gönder ondan sonra davetiye gelecektir.

Bunu yeni öğrendim. :) o zaman ha quiz ha life yani.

Lafta ayri sirketler ama nedense ayni dbyi kullaniyolar. Bazi karisikliklarada yol aciyo bu sekilde ayni dbyi kullanmalari ama yapacak bisey yok suan piyasada adam akilli odeme yapan bi bunlar var.

para kazanmayı açmadan partnere giriliyormuydu.
para kazanmayı aç sonraa hangi partnere giriceksen kanal linkinii gönder ondan sonra davetiye gelecektir.

Dediğiniz gibi yaptım para kazanmayı açtım ve başvurdum yine aynı hatayı verdi. Bu sefer adsenseye bağladım adsense onayladı. Fakat partnere yine geçemiyorum ve adsense bu kanalı erken öldürür. :)

Dediğiniz gibi yaptım para kazanmayı açtım ve başvurdum yine aynı hatayı verdi. Bu sefer adsenseye bağladım adsense onayladı. Fakat partnere yine geçemiyorum ve adsense bu kanalı erken öldürür. :)

quiz ve life disinda bi partneri denersen davetiyen gelir. quiz ve life a baglayamazsin suanlik.

quiz ve life disinda bi partneri denersen davetiyen gelir. quiz ve life a baglayamazsin suanlik.

İlgin için teşekkür ederim. İşin garip yanı kanalın linki yeni ama bağlanmıyor. Fakat google plus sayfası aynı. Sanırım hata buradan kaynaklanıyor. Partnerler database tazelediklerinde düzelir herhalde. Diğer partnerler canımı fazlasıyla yaktı. 2 ay boyunca tüm kazandıklarımı elimden aldılar. Olmadı kanalı tekrar silip yenisini açacağım.

İlgin için teşekkür ederim. İşin garip yanı kanalın linki yeni ama bağlanmıyor. Fakat google plus sayfası aynı. Sanırım hata buradan kaynaklanıyor. Partnerler database tazelediklerinde düzelir herhalde. Diğer partnerler canımı fazlasıyla yaktı. 2 ay boyunca tüm kazandıklarımı elimden aldılar. Olmadı kanalı tekrar silip yenisini açacağım.

Ayni gmail yada google+ sayfasiyla acma. Tamamen yeni bi hesap ac. Kanal silip tekrar acman birsey degistirmez.

Ayni gmail yada google+ sayfasiyla acma. Tamamen yeni bi hesap ac. Kanal silip tekrar acman birsey degistirmez.

1 yıldır tek gmail ile bu şekilde kanal açıp kapatıp partnere bağlıyorum. Şu ana kadar o gmail üzerindeki 15 kanalda da aynı işlemi uyguladım. Demek ki bu kanal sıkışmış araya. Bakıcaz artık çaresine. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri