ortadaki benim arkadasim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ortadaki benim arkadasim![]()
Hacim madem arkdasin su bizim konuya bir yardimci olamaz misin?
Arkadas anlasilan bu konulara pek hakim degilsin: 29 gün dolunca oto red ediyorlar baglanti kaldirma talebini. Bu duurmda youtube nasil kaldiracak baglantiyi?
arkadaşlar aweden çıkabilen oldu mu ve çözüm üretebilen? 5 gündür mail ve küfür yağmuruna tutmama rağmen zahmet edip geri cevap bile yazmıyorlar![]()
dün gece kanalımın bağlantısını kaldırmışlar kalanları Allah kurtarsın
Benimde isteği kaldırmışlar sövdüm yine bi ağız önereceğin bişey varmı hocam ?
MCN kurallarını ihlal ediyorsunuz kanalı çıkarın yada bu konuyu youtube a ileticem diye mesaj attım.Bunlar 2-3 ay önce kanalları kimseye haber vermeden değişik bir networke atmışlardı haliyle kontratlar 0 dan başlamıştı bu ilk kontrata aykırı,youtube kendi MCN kurallarında bunu yapmayın diye açık açık yazmış.
https://www.youtube.com/yt/creators/manage-mcn.html
Affiliate with channels responsibly. Before adding a channel through YouTubes system, you must contact the channel owner and agree on the terms of your affiliation. Do not transfer channels to other MCNs or receive channels from other MCNs without the explicit permission of the affected channels. Respect channel owners privacy; dont request to access more information than is necessary. Be sure you abide by all applicable laws relating to your relationship with your channel partners.
Sonuç ne dostum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.