Bağlantı kaldırma isteğinde 24. gün / önerileriniz

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Awesomeness
Bide isteğini red ediyorlarmış .. işte o zaman sövmek haktır :D

Hacim madem arkdasin su bizim konuya bir yardimci olamaz misin?

Bu konuda yapacak bisey yok malesef. Sirket politikalarni takip ediyorlar. Ayrica artik awesomeness konusunda hic kimseye yardim etmek istemiyroum. Etsem bir turlu, etmesem bir turlu. Sanki oranin sahibiymisim gibi insanlar bana sitem ediyorlar :)

Bende kanlımı kurtarmaya çalışıyorum ama bırakmıyorlar.

community.awesomenesstvnetwork.com/

Buradan konular aç bence. Ben sürekli konu açıp bezdirecem

2 aydır video yüklemiyorum ilk reddi13. günde ikincisini 27. günde verdiler. hemen üçüncüyü gönderdim ve mail ile tükçe bi sürü küfür edip gönderdim adamlara bakalım ne olacak :)

bende 6 kasımda çıkma isteği göndermiştim ama bu ş.refsizler son gün bile olsa muhakkak reddediyorlar koca kanalımı ziyan ettiler

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

ortadaki benim arkadasim :)

tipi hayatı felç etti

arkadaşlar aweden çıkabilen oldu mu ve çözüm üretebilen? 5 gündür mail ve küfür yağmuruna tutmama rağmen zahmet edip geri çevap bile yazmıyorlar :(

Her ay ödeme aldıktan hemen sonra çıkma isteğini yolluyorum inatla. Ama değişen hiç bir şey yok. Bu ayda ödememi aldım ve çıkma isteğini yolladım..

ortadaki benim arkadasim :)

Arkadaşınız, belki konuya daha hakimsinizdir.
Yardım istemiyorum, sadece bahsettiğiniz şirket politikası tam olarak nedir?
Bu konuda yardımcı olur musunuz.
Yani el konulan parayı kesinlikle vermeyecekler ve kanalım sözleşme süresi dolana kadar onlara bağlı kalacak.
Eğer şirket politikası buysa, artık böyle konuları takip etmeyip, kanalımı sileceğim.

Sadece boşa ümit beslemek istemiyorum, lütfen bilginiz varsa paylaşın.

dün gece kanalımın bağlantısını kaldırmışlar kalanları Allah kurtarsın

Bu sefer 18. günde iptal etmişler. Gereçi son aylarda ödemelerimi aldım. Böyle giderse sorun yok ama Awe ile çalışılmaz. Kimseye önermiyorum..

Benimde isteği kaldırmışlar sövdüm yine bi ağız önereceğin bişey varmı hocam ?

tüm videolarımı gizliye almıştım aynı yöntemi kardeşimde uyguladı ama isteği reddetmişler inat ettikleri ve getirisi iyi olan kanalları bırakmıyorlar :mad:

Bugün 3 defa red geldi. Yetkilerini iptal ettim, para kazanmalari kapattim, forumlarinda banlanana kadar sövdüm ama yinede ciakrtmiyorlar 29 bekletip red gönderiyorlar bu 3 oldu.

MCN kurallarını ihlal ediyorsunuz kanalı çıkarın yada bu konuyu youtube a ileticem diye mesaj attım.Bunlar 2-3 ay önce kanalları kimseye haber vermeden değişik bir networke atmışlardı haliyle kontratlar 0 dan başlamıştı bu ilk kontrata aykırı,youtube kendi MCN kurallarında bunu yapmayın diye açık açık yazmış.

https://www.youtube.com/yt/creators/manage-mcn.html

Affiliate with channels responsibly. Before adding a channel through YouTube’s system, you must contact the channel owner and agree on the terms of your affiliation. Do not transfer channels to other MCNs or receive channels from other MCNs without the explicit permission of the affected channels. Respect channel owners’ privacy; don’t request to access more information than is necessary. Be sure you abide by all applicable laws relating to your relationship with your channel partners.

MCN kurallarını ihlal ediyorsunuz kanalı çıkarın yada bu konuyu youtube a ileticem diye mesaj attım.Bunlar 2-3 ay önce kanalları kimseye haber vermeden değişik bir networke atmışlardı haliyle kontratlar 0 dan başlamıştı bu ilk kontrata aykırı,youtube kendi MCN kurallarında bunu yapmayın diye açık açık yazmış.

https://www.youtube.com/yt/creators/manage-mcn.html

Affiliate with channels responsibly. Before adding a channel through YouTube’s system, you must contact the channel owner and agree on the terms of your affiliation. Do not transfer channels to other MCNs or receive channels from other MCNs without the explicit permission of the affected channels. Respect channel owners’ privacy; don’t request to access more information than is necessary. Be sure you abide by all applicable laws relating to your relationship with your channel partners.

Sonuç ne dostum?

Sonuç ne dostum?

dün attım hocam mesajı zendeskten mesai saatleri dışındayız diye mesaj geldi bu akşam saatlerinde yada yarın gelebilir cevap,hem zendeskten attım hemde ödeme yapılmayan kanalların panelinde gözüken bir email var oraya attım,adamlar resmen usulsüz işlem yapıyorlar bir kontratı nasıl kafana göre yenileyebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri