Bal Geldi 'Erzurum Yayla Çiçek BALI' Şifa Kaynağı

Cokark

Kayıtlı Üye
Şifa Kaynağı Doğal Çiçek Balımız Geldi

Amcamın yıllardır Erzurum'da Yaylada doğal olarak ürettiği leziz ballar.

SÜZME BAL GELDİ
YENİ PETEK BALLARGELDİİİ (Kalan Stok: 32)

Her petek 2-3 kg arası gelmektedir.

Kilo: 30TL

2 Paket petek bal aldım gayet güzel teşekkürler .
Balın Tadına Şimdi Bakabildimde Wallaha Sofradan , Forumda yorum yapmak icin acele acele kalktım gerçekten süper güzel bir bal begendim.
Teşekkürler @Cokark
Balın lezzetinden ziyade arkadaşın müşteriye ilgisi beni memnun etti, kargo takip numarasına kadar size gönderir. Bunun dışında bal lezzetli almanızı tavsiye ederim :)
ben çocuklar için aldığımdan fırsat bulup da tadamamıştım.ballar hakkını veriyor.tad olarak da marketlerde satılan kaliteli ballardan daha iyi ve gerçek bal.
teşekkürler ballar lezzetli ilaç niyeitne kış geldi... kaldıysa alın derim ;) iyi bir arkadaşlada tanışmış oldum :)
Balım geldi bal tadı gayet iyi zaten görünüşünden belli ediyor @Cokark hocama teşekkürler forumdaki arkadaşlarımada öneriyorum memnun kalcaksınız
Balı denedim. Tek kelimeyle mükemmel. Almayı düşünenler hiç tereddüt. etmeden alabilir. Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkürler.
ballar güzeldi, arkadaşa teşekkürler

Balım geldi, görüntüsü bile ağzimi sulandirdi.

İLK RESİM YENİ BALIN GÖRÜNTÜSÜDÜR
0L5DBZ.jpg

Teşekkürler @Cokark hocam. Bu kalitede ticaret yapan kimse kalmadi.

5 adet alan forumdaki onaysız kullanıcılarımızdan biri(Jeito hocamın tanıdığı).. Satış güncel

Evet arkadaslar,Aldigim bal bugün geldi.Tamda aksam yemegine dogruydu geldiginde.Öncelikle balin o petekte durusunu mutlaka görmelisiniz.Babamla deneyelim diye basladik,1 Ekmek bitti.
smile.png
Ben tatli sevmem aslinda ama bu bal yeniyor gercekten @Cokark hocama tesekkürederim,Sayesinde gercek Dogal Bal yeme sansimiz oldu.Annemin biber dolmalari da yarina kaldi artik.
smile.png
aldığım bal geldi güzel, ben beğendim
@Cokark Bal az önce geldi denemek için tadına baktım tadı pisayasaki ballara göre çok iyi evdekilerde beğenirse ilerleyen zamanlarda yine alırız İNŞAALLAH.
@Yuri Boyka balını elden teslim almıştır.
evet ailecek beğendik
Arkadaslar bal gercekten kaliteli,Dün gelen baldan 1 kase kaldi,Türkiyenin en büyük yayinevlerinden birinin sahibi babami ziyarete geldi,Baldan anliyormus,Cok begendi yarisini aldi gitti.:)

Süzme Balımız

3Y1dAM.jpg

Balın yararlarını anlatmama gerek yoktur her derde şifa.Arılarımız doğal olarak çiçeklerden elde etmektedir.

Afiyet olsun :)

*İstanbul içi elden teslim edebilrim.Yada kargo size ait kargolayabilirim.

Ödeme: Zıraat Bankası ve Paypal
Skype İletişim: s.furkan.duran

Son düzenleme:
Dur BALIN YARARLARI nı da ben yazayım hocam :)

Benım kayınpederde arıcılık yapıyor ama o toptan BalParmak'a satıyor yoksa bende yapardım foruma Orjinal Bal Güzelliği :D

Hayırlı Satışlar olsun :)

öyle fotoğraflar koymuşsun ki ister istemez ağzım ekrana gitti çok canım çekti ref alayım hemen :D

Dur BALIN YARARLARI nı da ben yazayım hocam :)

Benım kayınpederde arıcılık yapıyor ama o toptan BalParmak'a satıyor yoksa bende yapardım foruma Orjinal Bal Güzelliği :D

Hayırlı Satışlar olsun :)
Sağolasın hocam :) Bizimkiler balparmağa vs. satmıyor çoğunluk burda tanıdıklar alıyor ve yaylada toptancılara veriyorlar.Rica etti son bunlar kaldı sen burda sat diyip erzuruma gitti :)

Ballarımızda şeker yok hocam.Ancak kış çok sert geçer arılar yeteri kadar çalışamazlar bal yapamazlar ise az miktarda kendilerini doyurmak için verilir bu şekeri kesinlikle bala katmazlar yine çiçeklerden topladıklarıyla üretirler.

Teşekkürler hocam :)

hocam yanlıs anlama bal işlerini bilirim zaten şeker vermeden olmaz

öyle fotoğraflar koymuşsun ki ister istemez ağzım ekrana gitti çok canım çekti ref alayım hemen :D
Ref olarak 250tl lik site vermiş adamım hocam :) Balda verirdim valla benim olsa :)
Süzme var mı hocam ben petek sevmiyorum.
Hocam süzme kalmadı son bunlar var ama sert değil yani üstünden ve altından kaşıkla çekersen yumuşak yeri gelir arasındaki sert plakayı almamış olursun :)

hayırlı satışlar hocam işler yoluna girsin müşterin olurum. arkadaşın hilelı yada şekerli bal satacağını düşünmüyorum.

hocam yanlıs anlama bal işlerini bilirim zaten şeker vermeden olmaz
Dediğim gibi hocam taa dedemin dedelerinden beri arıcılık var bizde sadece kışın aç kaldıkları zaman, verimli çalışamazlarsa veriliyor fakat o şekeri bala vermezler kendileri yerler.Tabiki çok verirsen balada verir.

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

hayırlı satışlar hocam işler yoluna girsin müşterin olurum. arkadaşın hilelı yada şekerli bal satacağını düşünmüyorum.
Sağolasın her zaman beklerim hocam.Üşkağıtçılıkla işimiz olmaz ballar %100 doğaldır test edebilirsiniz yıllardır kendimizde kullanıyoruz :)

Dediğim gibi hocam taa dedemin dedelerinden beri arıcılık var bizde sadece kışın aç kaldıkları zaman, verimli çalışamazlarsa veriliyor fakat o şekeri bala vermezler kendileri yerler.Tabiki çok verirsen balada verir.

Hayırlı satışlar. Benim bildigim kadarıyla arılar zaten kışın çalışmaz. Sezon sonu içerisinde bir miktar bal ve pasta denilen şekerle yapılmış bir karışım verilirki kışın arılar kovanda yatarken açlıktan ölmesinler.

[/COLOR]

Hayırlı satışlar. Benim bildigim kadarıyla arılar zaten kışın çalışmaz. Sezon sonu içerisinde bir miktar bal ve pasta denilen şekerle yapılmış bir karışım verilirki kışın arılar kovanda yatarken açlıktan ölmesinler.

Doğru biliyosunuz hocam kışın derken hangi ay olduğuda önemli, kışın çiçek vs olmadığı zaman tabiki üretemiyor veya 0 derece gibi bayağı soğuk olunca çıkamıyor o süre üretemiyor, hatta petek içinden müthiş bir ses çıkıyor sürekli kanat çırparak ısınmaya çalışıyorlar :)

+ Olarak kışın içerdeki baldanda geçinirler muhteşem canlılar :)

Ref olarak 250tl lik site vermiş adamım hocam :) Balda verirdim valla benim olsa :)

Hocam süzme kalmadı son bunlar var ama sert değil yani üstünden ve altından kaşıkla çekersen yumuşak yeri gelir arasındaki sert plakayı almamış olursun :)

yok hocam sizi zor durumda bırakmak istemem öyle çok göndermeniz gerek yok ref için 4-5 kilo bile kafidir fazlasında gözüm yok :) şaka yapıyorum hayırlı satışlar bir zaman sonra bende alabilirim

forumda boyle alışveriş konuların donmesı guzel valla :) hayırlı satışlar hocam.

hocam süper görünüyor, kiloyla mı satıyorsunuz isteğe göre? Şehir dışına gönderim var mı? Tşk

[MENTION=16196]Cokark[/MENTION]
Hocam ben simdi bir petek alsam,fiyat olarak ne cikar,Ayrica Bursaya göndermeniz lazim.Nasil yapacagiz.Kac günde elimde olacak.?

[MENTION=16196]Cokark[/MENTION]
Hocam ben simdi bir petek alsam,fiyat olarak ne cikar,Ayrica Bursaya göndermeniz lazim.Nasil yapacagiz.Kac günde elimde olacak.?

Aynen bende 1 petek düşünüyorum bursaya hocam. Kampanya ona göre olsun :)

süzme olarak satsaydınız sipariş geçerdim hocam, hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri