balayı tatili için otel

arkadaş hepinize teşekkürler .

bütçe olarak 5bin civarı ayırdım güzel olan otellerde 12 günlük süre çok tuttuğu için tatili 6 geceye düşürdüm oda 5 bin civarı yapıyor.Herkesin önerdiği otellere baktım çok güzeller ama pahalı.

ben sueno otellerini buldum side de fiyatı da burdaki baktıklarıma göre daha uygun hala bakıyorum ama.

bütçe olarak 5bin civarı ayırdım güzel olan otellerde 12 günlük süre çok tuttuğu için tatili 6 geceye düşürdüm oda 5 bin civarı yapıyor.Herkesin önerdiği otellere baktım çok güzeller ama pahalı.

ben sueno otellerini buldum side de fiyatı da burdaki baktıklarıma göre daha uygun hala bakıyorum ama.

Sueno Hotels Deluxe Belek bu otelde çalışmıştım hocam biraz daha pahalıdır ama kalitesi iyidir.

Balayi dusunuyorsan antalyada bence israrci olma sessiz sakin gezilcek yeri bol yerleri tavsiye ederim Nevsehire bir bak derim

Balayi dusunuyorsan antalyada bence israrci olma sessiz sakin gezilcek yeri bol yerleri tavsiye ederim Nevsehire bir bak derim

deniz, kum, güneş görmek istiyorum usta gezilecek yer olarak haklısın oralar çok güzel zaten 6 günü antalya geri kalan gezmek için buralar olabilir guizler biz gelsinde duruma göre netleşecek :)

hocam geçen sene side sueno'daydım, sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
otel falcona bi bak paranın yarısı cebinde kalır .

usta nasıl otel memnun kaldın mı ?

hocam otel genel olarak güzel. temizlikten yana sıkıntı yok, gerek odalar, gerek otel içi dışı olmak üzere mis. her şey dahil dışında bir paket yoktu bildiğim kadarıyla, sabah başlıyorsun yemeye gece 1'e 2'ye kadar geç çorbasıydı atıştırmalık kanepelerdi yeme imkanın oluyor. ister havuz başında yiyorsun (side sokağı adında bir kısım var ordan alıp) ister otel içinde yiyebiliyorsun. yemeklerin tatları güzel, çeşit bol. tatlılardan pasta çeşitleri hariç idare eder, pastaları beğenmemiştik grupça. alkol kullanıyorsanız çeşit tatmin ediyor, sınır zaten yok. 3 mü 4 mü neydi havuz sayısı. havuzun birinde devamlı animatörler oluyor, su oyunları falan düzenliyor, eğlenmek istersen oraya geçiyorsun kafa dinlemek istiyorum dersen diğer havuzlardan birini tercih ediyorsun. sessiz sakinler. havuzların arka tarafında deniz kalıyor. yeme içme havuz tarafında kaldığından millet pek inmiyor denize. özel plajı var otelin. akşamları tiyatrosunda çeşitli aktiviteleri oluyor dilersen onları izleyebiliyorsun dilersen lobby'de piyano eşliğinde kafa dinleme imkanın da var. otelin en sevdiğim yanı dinlenmeye gidene de eğlenmeye gidene de seçenek sunmasıydı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri