Ban manyağı oldum resmen :(

hocam bu suru zırvalık sayıyor nerden geliyor bu para diye karapara falan gibisinden ama benimkinin 2 side paypal üzerinden göndermişti paypal global bir para işlem yeri oldugu için huylanıyorlar :)

Haydaaa aldın demi ama parayı hocam ? Bide tekrar yaşandımı aynı durum ?

geçmiş olsun toparlarsın insh. sonucu bildir bize bi zahmet hazırlıklı olalım (maliye işi var ise )

adsenseler banlandı
paypal banlandı
şimdi de yapıkredi hesabım banlandı-bloke konuldu icinde para var

nedir benim bu çilem :(

müşteri hizmetlerin aradım ama telefona cıkan olmadı. bu blokenin sebebi ne olabilir nasıl kaldırılır bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

geçmiş olsun çok üzüldüm...

Bloke vergi - Bağkur, Sgk 'dan veya bir icra açıldıysa ondan olabilir. GGs demişsin o ne bilmiyorum..

paypal hesabı sanırım telefonda atar gider yapmıştın ondan banlanmıştı.

Peki adsense'lar neden banlandı aklına bir şey geliyor mu ?

adsenseler banlandı
paypal banlandı
şimdi de yapıkredi hesabım banlandı-bloke konuldu icinde para var

nedir benim bu çilem :(

müşteri hizmetlerin aradım ama telefona cıkan olmadı. bu blokenin sebebi ne olabilir nasıl kaldırılır bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

para alışverişi farklı kişilerden yoğun olarak mevcutmu acaba ?

Geçmiş olsun kardeşim, umarım çözülür. ;)

Geçmiş olsun inşallah çözülür sonucu yazarsanız bizde ona göre önlem alalım

Geçmiş olsun Hocam İnşallah kısa sürede sorunlarınız çözülür.

gss 150 tl bizim de.konu sayesinde öğrendik :/

geçmiş olsun Osman, bu arada gss borcunu nasıl öğrenebiliriz ?

ohaaa 2 bin tl nedir ya..Beyler ben Suriye vatandaşı olmak istiyorum :D

bir bloke ile gssden girdik maliyeden cıktık :)

az önce banka ile görüştüm. eskiden yapıkrediye borcum vardı. o borcu ödemiştim. ama sistemlerinde gerekli işlemleri yapmamıslar. karısıklık olmus bu yüzden parama bloke koymuslar :)
bugün bloke kaldırılacak :)

bir bloke ile gssden girdik maliyeden cıktık :)

az önce banka ile görüştüm. eskiden yapıkrediye borcum vardı. o borcu ödemiştim. ama sistemlerinde gerekli işlemleri yapmamıslar. karısıklık olmus bu yüzden parama bloke koymuslar :)
bugün bloke kaldırılacak :)

Hadi hayırlısı sevindim bu blokeden sonra kesin intehar diyordum ama :p :( Allahın sevdiği kulusun adsense ve partnerleride alt edersin inşallah senden çarptıkları paraların 2 katı sana geri döner adsense ve partnerlerden :D

Son düzenleme:
rwfuGg3.png

Saka filan sanırım bu :D Bu yaz öğrenci belgesi vermedik kitledikleri borca bak :D Öğrenci belgesi verince 0lanacak dimi bu? Bilgisi olan var mı?

rwfuGg3.png

Saka filan sanırım bu :D Bu yaz öğrenci belgesi vermedik kitledikleri borca bak :D Öğrenci belgesi verince 0lanacak dimi bu? Bilgisi olan var mı?

Öğrenci belgesi verip sildiren çok kişi var ancak bazen 1 - 2 ay sonra aynı borcu tekrar ekliyorlarmış. Bu devlet memurları birbirinden habersiz. Ben sigortalı çalışıyorum 4k borç çıktı 2 ay önce gidip sildirdim bugün baktım gene aynı borcu eklemişler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri