Ban Ricası ( @doganuzun , @era , @mNote , @akmaster_91 , @flyx , @KaYZeRSoZe , @0zkan )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suhatuna

Kayıtlı Üye
Sevgili Admin , Mod , SüperMod arkadaşlar ...

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] , [MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] , [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] , [MENTION=9549]flyx[/MENTION] , [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] , [MENTION=9634]0zkan[/MENTION]

Sizden 1 ay süreyle beni BANLAMANIZI rica ediyorum ...

EDİT : Ama lütfen yanlış algılamayın biriniz 1 AY Süreyle uzaklastırın :D 7 niz birden 7 ay takmayın lütfen :)

EDİT 2 : Bugun kapannan 20 bu 10 gunde kapanan 60 - 70 civarı kanaldan sonra iyice ayarım kactı :( sinirden gülüyorum :(

Bu nedir yaaaaa !!!

An5BWr.png

;) faydasını göreceksin hayırlı olsun abi...

Seneye görüşürüz abi.

Adam az önce aktifti şimdi banlı. Nedense üzüldüm isteyerek banlansada :(

Youtube mafia gibi bulaşan çıkamıyor Banlanan arkadaşımızı çok iyi anlıyor ve ona hak veriyorum 37 yasındayım 35 den fazla işe girip çıktım çeşit çeşit cins ınsanlar tanıdım buna ramen saçlarda beyaz yok idi son iki senedir yt ile urasıyorum saçı bırak sakallar bile beyazlamaya başladı düşünceden stresden İnşallah bir sene sonra tekrar değerli arkadaşımızı aramızda görür ve yte de her şey onun ve bütün spamcı arkadaşlarımızın gönlünce olmasını dilerim

gmaillerin açılış tarihlerime gözüme batan kısım hakkında hayırlısı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri