Ban ve Sonrası

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
1 aralık itibari ile adsensem gereksiz tıklanma dior die banlandı pingleme index vs yaptırmıştım ben içindeki paranın durumu ne oluyor alabilecekmiyim bügünden itibaren pinli adsense alırsam şuanki kanalları yeni pinli adsenseye taşırsam 11 ine kadar kesinleşen olursa bu ay para alabilirimiyim arkadaşlar

Hoca biraz konu dışı olacak ama Türkçe çalışıyormuydunuz? Nedense bu karşılaştığım bu geçersiz tık banlarının hepsi Türkçe içerik çalışıyorlardı.

malesef 2 sorununda cevabı hayır doğru anladıysam [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION]

o adsense banlandıysa kanallar yakın zamanda para kazanmaya kapanır. Bütün kanallarını partnere taşımanı öneririm. Ayın 11 inde olan kesinleşme geçen ayın 1-30 yada 31 i arasındaki miktarın kesinleşmesidir. Yani bu ayın kazançları ancak gelecek ay kesinleşir. O adsensedeki kazancı unutmalısın.

Kanallari networklara tasi, farkli adsense hesabina baglarsan o kanallari o bagladigin adsense hesabinda kapanir.

Hoca biraz konu dışı olacak ama Türkçe çalışıyormuydunuz? Nedense bu karşılaştığım bu geçersiz tık banlarının hepsi Türkçe içerik çalışıyorlardı.

Evet bu önemli bi ayrıntı olabilir. [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] sen tr çalışıyor muydun hocam aklıma sen geldin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumları okurken aklıma başka bir soru geldi. İçerik yabancı dil be yurt dışı konumlu çalışılan youtubelerin türkiye konumlu adsenseye bağlanması bu banlanmalarda etkisi olur mu?

hayır hiç tr çalışmadım arkadaşlar ve şidide kanallara para kazanmaları gitti

her adsense banlanmasında neden aranmasın artık.nedensizce banlanıyor.her türden adsense var banlananlarda.yok türkçeymiş yok pinglemeymiş faso fiso bunlar.

piyango çıkmış gibi hissedin.nedenini aramak yerine.
konuyu açan arkadaşın da sorusuna elli defa aynı cevap yazıldı zaten.

her adsense banlanmasında neden aranmasın artık.nedensizce banlanıyor.her türden adsense var banlananlarda.yok türkçeymiş yok pinglemeymiş faso fiso bunlar.

ustam ben yeni üye oldum forumu cok dolaşamadım benzer konular var belki kusura bakma ben sadece ban sonrası içerdeki para alabileçekmiyim die öğrenmek istedim

Ben kanallari partnere taşidim da ne oldu sanki.

Kanal Quize bağlı gozukuyor ama dashboarda giremiyorum. Onceden girebiliyordum. Bir telif geldi.Odeme de alamadim Quizden .
Kanal mimliyse herturlu odenmiyor olabilir.

Evet bu önemli bi ayrıntı olabilir. [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] sen tr çalışıyor muydun hocam aklıma sen geldin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yabancı dildi.

---------- Spam Engelliyici 11:37 ---------- Önceki Mesaj 11:36 ----------

Aynen [MENTION=12033]daralll[/MENTION] katılıyorum bir sebep yok banlanmak için her türlü gereksiz yere ban atılıyor.

ustam ben yeni üye oldum forumu cok dolaşamadım benzer konular var belki kusura bakma ben sadece ban sonrası içerdeki para alabileçekmiyim die öğrenmek istedim
geçmiş olsun.alamazsınız.kanalların para kazanması kapanmadıysa acilen partnerlere taşıyınız.taşıyamadıklarınız da adsenseyle birlikte çöp olacak.parayı da unutup hiç kazanmamış gibi düşünmeye çalışın.

geçmiş olsun.alamazsınız.kanalların para kazanması kapanmadıysa acilen partnerlere taşıyınız.taşıyamadıklarınız da adsenseyle birlikte çöp olacak.parayı da unutup hiç kazanmamış gibi düşünmeye çalışın.

@darall hocam birşey soracaktım geçenki konumda sormayı unuttumda benim adsense banlandıktan yarım saat sonra kanalların para kazanması kapatılmış mecbur çöp oldu kurtaramadık kanalların para kazanmasının kapatılması için belli bir süre varmıdır?

@darall hocam birşey soracaktım geçenki konumda sormayı unuttumda benim adsense banlandıktan yarım saat sonra kanalların para kazanması kapatılmış mecbur çöp oldu kurtaramadık kanalların para kazanmasının kapatılması için belli bir süre varmıdır?
kesin bir süre yok ama kısa bir süre içinde kapanıyorlar maalesef.

bu kanlların para kazanmalarını açmak için videolu anlatımınız var @darall onu yaparsam kanallar 0 şekilde tekrar geleçek sanırım izlenimleri aboneleri vs gitti

benim de 3 taneden 2 si gitmiş.İtiraz ettim ama sonuç değişmedi.Sorum şimdi adres,ip,mac farklı yeni hesap açıp aynı hesap nosunu kullanabilirmiyiz ödeme için.

Son düzenleme:
anladım.peki satın alınan adsenseler için de geçerli mi hocam

Ayın 20 sinde banlanmıştı benim hocam ödeme yapmıyorlar geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri