ban

• Kullanıcı saruhan63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saruhan63

Kayıtlı Üye
içinde 12 bin lira birikmis eyll basında actıgım kesinlesen 7 bin lira adsensem bu sabah itibarile Banlandı hiç uyarı tekif ucuncu taraf almadım 3 kanal baglıydı kanalar kapanmasın para yanmasın diye tek ana kanal bırAktım diger kanları sildim ana kanalda bostu ve hala banlandım anlam veremiyorum

Geçiş olsun hocam.1 tane bile kanalın kapanmadı mı veya dünya engeli falan gelmedi mi kanallarına?

KESİNLİKLE ADSENSEYE BİLE HFTADA BİR GRİS YAPİYORDUM TEK UYRI GELSE İÇİM YANMAZ pin bekliyordum

O zaman ya banka bilgileri adresten veya bilgisayarından bir şekilde yakalamıştır hocam.Adres benzerliği falan da olabilir.Ya da ne bileyim valla Google'a akıl sır ermiyor hocam.Boş adsenseler bile banlanıyor çok fazla kafanı yorma giden gitti itiraz etsen de açılmaz artık.
KESİNLİKLE ADSENSEYE BİLE HFTADA BİR GRİS YAPİYORDUM TEK UYRI GELSE İÇİM YANMAZ pin bekliyordum

Son düzenleme:
bilg,syara format attım vds degistirdim yeni banka yeni hesap girdim mac adresi ve ip surekli geistrdim yukleme yaparken tek kanala yukleme yapaıpı digerine gecince vds ye 10 lira veriyordum ip ve mac degismesi için

itiraz ediyorum yayoncı kimligi istiyor yyıncı kımlıkte bulamadım giti

12 sat pc basında ugrasıyoruz pin tam gelecek adamlar banlıyor sanırım adsense para kazanma yolunu buldu bizim sırtımızdan bu seklde para kazanacaklar bizi atip paranın ustune yatıyrlar nasıl olsa yenisini acarlar deyip gulup geciyorlardir benden artık pes

---------- Spam Engelliyici 06:41 ---------- Önceki Mesaj 06:41 ----------

bu sabah derken
şimdi mi ?

evet simdi

geçmiş olsun hocam korkarak kendı adsenseme bakıyorum.

Kısa zamanda belli bir miktarın üstünde kazanan kanal / adsense hesapları zaten detaylı inceleniyor. Sizinkisi de incelemeye takılmıştır.

pini daha gelmeyen adsensede o kadar kazanç fazla oldugundan mı göze batıyorda bir incelemeye takılıyor acaba.ben pin gelene kadar kazanç artmasin diye kanal bile baglamiyorum artik.

12 sat pc basında ugrasıyoruz pin tam gelecek adamlar banlıyor sanırım adsense para kazanma yolunu buldu bizim sırtımızdan bu seklde para kazanacaklar bizi atip paranın ustune yatıyrlar nasıl olsa yenisini acarlar deyip gulup geciyorlardir benden artık pes

---------- Spam Engelliyici 06:41 ---------- Önceki Mesaj 06:41 ----------

evet simdi

Kesinlikle youtube öle böle inanılmaz paraları çalıyor bizlerden partner adsense farketmez

valla ne diyim gecmis olsun az degil 12 bin tl gecen 1000 tl odeme alcam kanal gittide ne kadar uzuldum adsense side ayni partner de ayni milleti somurme pesindeler bi bahane bulup kanali kapatiyorlar kazanclar onlara kaliyor

Forumun takip edildiğini bile bile siz daha adsense te biriken meblaları söylemeye devam edin. Kusura bakmayında artık yedirmezer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri