Bana bir akıl? Bana bir fikir? Hangi İnternet Sağlayıcısı?

sefaburak0714

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar;

Arkadaşlar mart başı itibari ile ttnet ile olan sözleşmem bitti.

Bıktım usandım artık sözleşmede bitmiş iken kurtulmak istiyorum. Daha ayın başında iken adil kullanım kotam doluyor. Paketim 8 mb net sınırsız ben en fazla 5'i görüyorum.

Görülen 5 mb ama kullandığım 1 mb bile olamaz o decere yavaş.
Facebook'a bile girerken zorluyor.

Turk telekom'a soruyoruz bizim mahallede en fazla 5 çekiyor diyor.

Ne yapayım ne edeyim bilemedim.

Mahallede fiber hattı yok. Üst sokak'da ultranet hattı var.

Bana bi yol gösterin arkadaşlar hangi firmayi seçeyim bir sürü firma var en destekli olan hangisi en iyiyi bulamayız ama belki pişman olamıyacağımız firmayı bulabiliriz.

Ayrıca ultranet paketi felan alsam bu üst sokak'dan bizim eve ultra net gelir mi? mümkün mü bu?

zmNAq4.png

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

güncel.

bende takipteyim bıktım lanet olası firmadan akk 10 gün içinde doluyor torrent bile kullanmam 150 gb nereye gidiyor anlamıyorum yaa

valla süper online tavsiye ederim ama onlarda tt nin altyapısını kullanıyor sadece fiberde gayet güzeller. kullanıyor 50 mb hız gayet güzel geliyor. kesinti olmadan.

TTNet kullanıyorum memnunum tek memnun olanda benim sanırım :) bugune kadar pek sorun yaşamadık

valla süper online tavsiye ederim ama onlarda tt nin altyapısını kullanıyor sadece fiberde gayet güzeller. kullanıyor 50 mb hız gayet güzel geliyor. kesinti olmadan.

Teşekkür ederim yorumun için,

Süper online'nin adls'sini kullanan varmı memnunlar mı ?

fiber varsa akk olmayan paketler var ben kullanıyorum harddisk dayanmıyor indirmeye :) fiber yoksa interneti sadece web sitelerine girip çıkma için kullanırsınız anca çözüm yok.

süperonline ın kendisine ait bakır şebekesi yok. türk telekomun altyapısını kullanarak hizmet veriyor. kendilerine ait ekipleride yok denecek kadar az ve servis ücreti (50-75 tl arası) ile arızalarınızı gideriyorlar. tt de aldığın mevcut hızdan daha yüksek hız almayı düşünüyorsan malesef kötü haber max. alabildiğin hız 5 mbps ise daha yüksek veremezler. Ana cadde de ki ultranetten kullanman da söz konusu bile olamaz üzgünüm tek çaren bulunduğun lokasyonun fiber altyapıya geçmesi (tt veya süperonline farketmez). fiber konusuna gelincede süperonline fiberleri apartman bazında devreye sokuyor. örnek olarak sizin yan apartmanınızda süperonline fiber olabilir ama sizin apartmanda olmayabilir. Süperonline çoğu zaman daire sayısı yüksek apartmanları hedef alıyor fiber cihazları kurarken. türk telekomda fiber uygulamasının 3-4 çeşidi var. en kapsamlısı fttc denilen sistem. mahallenin herhangi bir noktasına kuruluyor ve apartmanlara giden kablolarda dönüşüm yapılmadan tüm mahalle fibere geçiriliyor. (dolaba kadar fiber sonrasında müşteriye kadar bakır 24 mbps rahatlıkla alınabiliyor bu sistemle)

ben uydunet kullanıyordum eskiden oturduğum yerde , memnundum .

fiber varsa akk olmayan paketler var ben kullanıyorum harddisk dayanmıyor indirmeye :) fiber yoksa interneti sadece web sitelerine girip çıkma için kullanırsınız anca çözüm yok.

malesef mahallede fiber yok :(

---------- Spam Engelliyici 08:38 ---------- Önceki Mesaj 08:36 ----------

süperonline ın kendisine ait bakır şebekesi yok. türk telekomun altyapısını kullanarak hizmet veriyor. kendilerine ait ekipleride yok denecek kadar az ve servis ücreti (50-75 tl arası) ile arızalarınızı gideriyorlar. tt de aldığın mevcut hızdan daha yüksek hız almayı düşünüyorsan malesef kötü haber max. alabildiğin hız 5 mbps ise daha yüksek veremezler. Ana cadde de ki ultranetten kullanman da söz konusu bile olamaz üzgünüm tek çaren bulunduğun lokasyonun fiber altyapıya geçmesi (tt veya süperonline farketmez). fiber konusuna gelincede süperonline fiberleri apartman bazında devreye sokuyor. örnek olarak sizin yan apartmanınızda süperonline fiber olabilir ama sizin apartmanda olmayabilir. Süperonline çoğu zaman daire sayısı yüksek apartmanları hedef alıyor fiber cihazları kurarken. türk telekomda fiber uygulamasının 3-4 çeşidi var. en kapsamlısı fttc denilen sistem. mahallenin herhangi bir noktasına kuruluyor ve apartmanlara giden kablolarda dönüşüm yapılmadan tüm mahalle fibere geçiriliyor. (dolaba kadar fiber sonrasında müşteriye kadar bakır 24 mbps rahatlıkla alınabiliyor bu sistemle)

anladım hocam teşekkür ederim.

superonlıne adsl baglattm gecen hafta 16 mbit olanından 13 mbitleri goruyo sımdılık sıkntı yok ttnete gore cok ıyı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri