Bana bot önerir misiniz ?

GaaktuG

Yasaklanmış
Öncelikle herkese bol kazançlar.Arkadaslar ben spam calısıyorum video yüklerken videoyapı'ı kullanıyorum bu sıralar arada yavaşlasada genel olarak memnunum fakat bota 25 kanal ekleyebiliyoruz benim de her geçen gün kanal sayım artıyor benim ihtiyacım sadece ünlem telif eşlesen ve para kazanma işlemlerini düzenli olarak kontrol edecek bir bot diğer özelliklerine ihtiyacım yok ama ekleyebileceğimiz max. kanal sayısıda cok önemli bi faktör şimdiden teşekkür ederim herkese

ytkazan sınırsız kanal ekleyebileceğin bir ayrı sistemi var hediye olarak..orda kanal adı video sayısı abone sayısı toplam izlenim falan görebiliyorsun
ikinci bir hediyesi ise telif makinası...gelen telifleri silmeye yarıyor galiba..o da sınırsız eklemeli
onu kullanmak nasip olmadı daha
ayrıca ytkazanda sınırsız toplu video hakkın var

tek sıkıntın tasarımdan ötürü alışmak zor olabilir başta..

ytkazan sınırsız kanal ekleyebileceğin bir ayrı sistemi var hediye olarak..orda kanal adı video sayısı abone sayısı toplam izlenim falan görebiliyorsun
ikinci bir hediyesi ise telif makinası...gelen telifleri silmeye yarıyor galiba..o da sınırsız eklemeli
onu kullanmak nasip olmadı daha
ayrıca ytkazanda sınırsız toplu video hakkın var

tek sıkıntın tasarımdan ötürü alışmak zor olabilir başta..

hocam sınırsız toplu video hakında linkleri ben mi giriyorum yoksa direk karsı kanalın linkini verince komple kanalı kopyalıyor tarzında mı ? Birde hocam sınırsız kanal eklerim de ben kac dk bi telif para kazanma kontrolü yapıyor ?

hocam sınırsız toplu video hakında linkleri ben mi giriyorum yoksa direk karsı kanalın linkini verince komple kanalı kopyalıyor tarzında mı ? Birde hocam sınırsız kanal eklerim de ben kac dk bi telif para kazanma kontrolü yapıyor ?

ayrıntıları [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] e sor hocam...Benzer konular etik olmadığı için her bot sahiibi deneme süresi verdiği için kendiniz deneyin görün diye kapatılmıştı daha önce..Ben sadece biraz merakını gidereyim diye yazdım..iyi akşamlar kardeş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri