Bana işi öğretebilecek ve kanal alabileceğim biri lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doganyldz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
iyi günler öncelikle bu işe başlıcam. sermayem var 500 lirayı aşkın. hazırda kanalı olan ve bana 2 haftalık gibi bir sürede yazışarak veya telefonda işi öğretebilecek birini arıyorum. aldığım kanalı nasıl büyütebileceğimi öğretsin yeter. zamanım var üniversite öğrencisiyim kendimi boşta hissettiğim için bu işe başlıcam teşekkürler.

önce bir forumu araştır hocam boşa para verme biraz çabala kendi yolunu bulursun diye düşünüyorum.

Dostum foruma üye olalı 1 hafta olmamış,o kadar sermayeyi başkasına vereceğine bütün forumdaki konuları karışı karışına oku ondan sonra o paraylada vds,bot falan alırsın.

Aynen hocam direkt kanal alma Önce 100 lirasıyla ne yapmak istiyorsan onu yaparsın çöpe gitmesin paran.

500 liranı alırım bildiklerimi içerik vermeden anlatırım.sonra kazanamıyorum dolandırıldım dersin.hee eğer demezsen ver hemen çarpıvereiym paranı.içinde kazanma isteği yoksa 5000 tl harcasanda birşey olmaz

YTpara Sabırlı skype adresim ekle yardımcı olurum.

500 tlye bilgi vercek adamın verdiği bilgi bir şeye yaramaz
gercek bilgisi olan adam da 500 tlye bilgisini satmaz..

yenş baslayanlar icin en iyi öğrenme yolu forumu bol bol okuyup bol bol kanal acıp deneme yapma

kolay gelsin

saçmalama kanal alma sakın. O kanal alanlar çok hızlı spam yapanlar sen bi işi öğren ondan sonra bakarsın..500 TL falan kimseye vermene gerek yok..50 TL lik bi vds al adam akıllı öyle başla.

Bende Forumu okumanı öneririm. bütün konuları oku gerekirse tekrar tekrar oku. Sonra kanal açmaya başla ve yanlış yapa yapa doğruyu bul

[MENTION=24688]doganyldz[/MENTION] sakına sana pm atıp ben sana yardımcı olurum diyenlere güvenip iş yapma %99 dolandırılırsın bilgin olsun.. sonra evdeki bulgurdan olma

benden sana nasihat. bu işi öğreneceksen kendin öğren.paranı da çarçur etme. Ha bide her hıyarım var diyene de tuzla koşma.

sana önerim 500 liranı boşa harcama diğer arkadaşların dediği gibi forumu oku bi kaç deneme kanalı falan aç işi öğrenirsin ama işi öğrenmekle kazanamazssın olay yine sende bitiyo 30-40 liraya bi vds alırsın deneye deneye öğrenirsin ne yapıp ne yapmayacağını ve en önemli şey pes etmemek bu işte. son olarak 500 liraya sana bu işi göstereceğini söyleyen biri olursada inanma forum dolandırıcı kaynıyo şikayet konularına bakarsan anlarsın ne demek istediğimi

Bildigin cizgi filmleri ara yt de ilk siralar hep gercek cizgi bolumu olanlardan birini sec kendine, buyfullchannel ile kanali cek 50 tane bu sekilde farkli kanal yap kazanirsin zaten, 150 tl de cebinde kalir.

aynı benim öğrenciler gibi bir kişi gördüm sanki. Ben hiç zahmet etmeyeyyim birisi gelsin bana öğretsin. Kolay yoldan para kazanayım.

Diğer arkadaşların dediklerini tekrarlayacağım ama önce biraz araştır temel terimleri bilgileri öğren ondan sonra kazanamaıyorum hala dersen o zaman destek al şimdi ihtiyacın yok desteğe okumaya ihitiyacın var sadece.

olamaz ya yazık edicekler şimdi pm atmaya başlamışlardır kandırmak için
yok ben aylık şukadar kazanıyorum ortak olalım gibi

İyi kazanan biri paranı gördüğünde yardımcı olmaz. Parası var çok şükür der. sana gelicekler kazanamayanlar olur onlarda çarpmaya gelir. Bu işi öğrenmek istiyorsan hedefinde bu varsa yt ye hiç para yatırmadan kazanmayı dene. Herşeyi bu kadar hızlı öğrenmen mümkün değil, ilk etap manuel çalış. Bot dahi alma, vds alma. Küçük videolarla kazanmaya çalış baktın para birikiyor hızlı ve çok kanal çalışmak için vds veya bot al. Hedefin spam yapmak ise 5 kanal aç bu kanalların 5 inide spamden kapatmadan yol almaya çalış. Ne zaman 5 kanalın olupda 10 gün boyunca hiç birini kapatmazsan biraz para harcayabilirsin demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri