Bana işi öğretebilecek ve kanal alabileceğim biri lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben dolandırılmak istiyorum. Beni dolandırana 500 tl para verecem. şeklinde başlık açmışsın hocam. Paranız fazla heralde?

-işi bilen adam 500 tl için sizinle hayatta uğraşmaz (adamın günlük veya haftalık geliridir çünkü) sana harcıyacağı zamanı oturur kendine harcar zaten o parayı kazanır.
-İnternet işi sabır işidir 2 günde olacak bişey değil.
-Sana tavsiyem serkan hocamın anlattığı konuları incelemen ve işe bir şekilde başlaman. Belkide bu işi hiç sevmiceksin veya çok güzel paralar kazanacaksın bu sana kalmış bişey. o yüzden para kazanmak için para harcamana hiç gerek yok.

Hayrına sana bişeyler öğretecek olan varsa olur, para isteyen olursa uzak dur. sana tek tavsiyem budur ;)

bu işe herkes kendi kendine 1 tane sıfır ile başlıyor :)

daha sonra sıfırların sayısı artıyor :)

Youtube Para Kazanma Hakkinda Hersey ! - YouTube
Daha forum açılmadan ilk bu videoyla başladım yt işine. Forum yokken bu video'dan başka kaynak yoktu. Bu forum tam bir nimet. Kimse sana direk balığı vermez. Ancak balığı tutmayı öğretir. Kendin kurcalamadan öğrenemezsin. İlk bir terimleri öğren. Kanal kapanmalarını gör. Ünlemi gör. Soru işaretini gör. Deneme yanılma yap. Deneme, yanılma olmadan bu işte tecrübe kazanamassın. Ah sen daha hiç bir şeyi görmedin tabi. 6 ay'a yakın belki daha fazla youtube Türkiye'de reklamları kapamıştı. Bende iyi hatırlıyorum pis yedili bölümlerini, fragmanlarını yüklüyordum. Yurt dışından 10k izleniyordu. Birde Türkiye'de reklamlar açılsaydı iyi kazanırdım diye düşünüyorum. Çok para kaybettim o süreçte. Deneme yanılma yoluyla bir sürü video, kanal, kaynak buldum. Hepside türkçe videolar, kazandıran, izlenenen videolardı ama Türkiyede reklamlar kapanmıştı. Yani kısaca iyi günlerdesin. Postun başında dediğim gibi kimse sana balık vermez. Anca balık tutmayı öğretir. Balığı sen tutacaksın.

Video render'lamayı öğrenerek başlaman işe mutfağından başlamak gibi bir şey olur.. YT'da pek çok video edit (Türkçe-İngilizce) dökümantaller mevcut, oradan rahatlıkla öğrenebilirsin..

Sonra forumu iyice okumanı tavsiye ederim, elbette bir günde olacak iş değil bu, gün içinde bu öğrenme işine mesai ayırmalısın, mesela sabah günlük gazete okumak gibi bak olaya( ağır tempoda, yedirerek 1 ay içinde forumu okursun- sana gerekli olanları)

Sonra YT'da Serk@nYT Hocamın kanalındaki videolarının hepsini izle.
Sonra gmail oluştur kendine ve para kazanmasını etkinleştirip Adsense'ye bağlamadan videolar yüklemeye başla; her türden yükle; mesela haberle başla(siyaset, magazin,spor,ekonomi,sanat vs..)
Video türlerine göre izlenmelere bak panelinden ve hangisinin daha çok tık aldığını analiz et.
Temel terimleri öğren; "kutsal" dolar işareti nedir? ünlem nedir? eşleşen nedir? telif nedir? video içi,önü reklam nedir? bunları içselleştir..

Bütün bunları yaptıktan sonra hâlâ YT işine devam etmek istiyorsan, para harcayamaya başlayabilirsin. Ama o güne kadar sabret.. Böyle konular açıp dolandırılmaya kapı açma..

Allah yardımcın olsun ve bol kazanç versin...

Bu tarz konuları bildirin kaldıralım. forumda ücretli ders yoktur.
Ek olarak şu forumu bi okuyalım ve çalışalım.
Foruma üye olalı 1 ay olmamış daha forumu anlayamamışsın bile, medet konusu açıyorsun.
Ücretli işlere girme. Zaten kendi başına öğrenebilirsin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri