Bana Konu Önerir misiniz?

OmerAYDINOGLU

Yasaklanmış
Web sitesi
www.omeraydinoglu.com
Arkadaşlar malumunuz Zülfikar adlı kanalımı burda illa görenler olmuştur. Ancak ben kullanıcıların hangi konularda video görmek istediğini merak ediyorum bu yüzden sizlerden konu önerilerinizi kanalımdaki tartışma kısmına yapmanızı istiyorum.

Tartışma Linki: https://www.youtube.com/c/ZulfikarYT/discussion

Hangi konuda merakınız var ise yada video görmek isterseniz yazabilirsiniz.

Şimdiden Teşekkür ederim.

Arkadaşlar malumunuz Zülfikar adlı kanalımı burda illa görenler olmuştur. Ancak ben kullanıcıların hangi konularda video görmek istediğini merak ediyorum bu yüzden sizlerden konu önerilerinizi kanalımdaki tartışma kısmına yapmanızı istiyorum.

Hocam sen kanalını geliştirmek istiorsan bol içer,k üretmen lazım 7 ayda 10 video yapmışsın çok az haftada en az 2 video atman lazım özgün kanal video atılmadan gelişmez illa zamanla biiri tutar

Hocam sen kanalını geliştirmek istiorsan bol içer,k üretmen lazım 7 ayda 10 video yapmışsın çok az haftada en az 2 video atman lazım özgün kanal video atılmadan gelişmez illa zamanla biiri tutar
Hocam arkadaş sanırım ara vermişti, yoksa kısa sürede 4 video atmıiş

Bir ara vermiştim hocam ondan dolayı öyle oldu yoksa 2 günde bir video atıyordum sürekli köy işi çıkınca dahada zorlaştı işler. Video fikir önerisi yaparsanız çok sevinirim.
Hocam arkadaş sanırım ara vermişti, yoksa kısa sürede 4 video atmıiş
Aynen öyle hocam. Ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi yeniden başladım ama sizlerden konu önerileri almak istedim.

Hocam kanalınız gayet güzel nacizane teklifim osmanlı kıssalarını daha çok ele alabilirsiniz

İlgi çeksin hocam vay be demek böyleymiş dedirtsin videolar.birde sizin zevkle yapacağınız kabiliyetiniz doğrultusunda videolar hazırlayıp sıkılmamanız gerekir video hazırlarken.maddi kaygı gütmeden tamamen keyfi doğrultuda yapmalısınız.bu sayede ilerler.tabi sosyal medyada da paylaşmanız lazım

İlgi çeksin hocam vay be demek böyleymiş dedirtsin videolar.birde sizin zevkle yapacağınız kabiliyetiniz doğrultusunda videolar hazırlayıp sıkılmamanız gerekir video hazırlarken.maddi kaygı gütmeden tamamen keyfi doğrultuda yapmalısınız.bu sayede ilerler.tabi sosyal medyada da paylaşmanız lazım
Yorum için teşekkürler üstad. Aklımda değişik bir konsept var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri