unadikum
Yasaklanmış
editt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır yt para kazanma üzerine kafa patlatıyorum.
Yaklaşık 15-20 gün forumu okudum.adsense nedir ,partner nedir. nasıl para kazanılır falan aslında ben bu işi7-8 yıl önce duymuş hiç iplememiştim okudukça ahh salak kafa dedim.
Bence haber çalış hocam. Günde manuel olarak 5 video atarak devam et.Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır yt para kazanma üzerine kafa patlatıyorum.
Yaklaşık 15-20 gün forumu okudum.adsense nedir ,partner nedir. nasıl para kazanılır falan aslında ben bu işi7-8 yıl önce duymuş hiç iplememiştim okudukça ahh salak kafa dedim. sonra işe koyuldum manuel olarak bir iki kanal açtım sonra videoyapdan deneme süresi aldım 3-4 kanal açtım açtığım kanallar izlenme 1-2 oldu ve bütün hesaplarım 2 gün içinde kapandı. sonra videoyap üye oldum 7 kanal açtım hepsine ihtar falan geldi. bi kanalım günlük 5k izlenime ulaştı onu life soktum oda toplulukdan gitti. bir aydır araştırıyorum. ve acayip maddi sorunlarım var burdan isteğim zengin olmak değil ayda 1k lira gibi rakam ama bi yerlerde yanlış yapıyorum kendime bir yol belirlemem gerektiğinin farkındayım ve ikilemdeyim öncelikle kanallarımı partnere sokacağım çunkü pin bekleyecek zamanım yok. ancak pes edecek durumumda yok çünkü paraya ihtiyaçım var yoksa bu kan emiciler icraya verecek benim bu işi başarmam lazım arkadaşlar bana bi yol gösterin dediğim gibi ayda 1k ya ihtiyacım var.
iki şey düşünüyorum
1-)4-5 kanalım olsun kafamda belli kategorilerde videoları izleyim güncel takip edeyim günde 3-4 video atıyım.
2-)attığıma bile bakmayayım kanal çekip 100 kanal yapayım.
ilk başlangıç için nasıl başlamalıyım veya başka bir yöntem önerirmisiniz.
siz nasıl başladınız, hangisi 1k rakamını erken gördürür?
Bence haber çalış hocam. Günde manuel olarak 5 video atarak devam et.
nasıl para kazanılır falan aslında ben bu işi7-8 yıl önce duymuş hiç iplememiştim okudukça ahh salak kafa dedim.
yt de 10 yıldır çalışıyorumbişey kazanamdım 2 yıldır yt benden para istiyor gibi bişey yazsana daha az saçma olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.