Bana yol gösterin lütfen

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır yt para kazanma üzerine kafa patlatıyorum.
Yaklaşık 15-20 gün forumu okudum.adsense nedir ,partner nedir. nasıl para kazanılır falan aslında ben bu işi7-8 yıl önce duymuş hiç iplememiştim okudukça ahh salak kafa dedim.

Şu kısımdan sonrasını okumadım. Ben 1 sene boyunca uğraştım kazanmak için.

Bu arada 7-8 yıl önce bunu duymuş olman imkansız zaten Google tarafından 2006'da alındı YouTube.

öncelikle 1 ay kısa bir vakit buradaki çoğu kimse 3-5 ay para bile alamıyor hatta kazanamayanlarda oluyor. Senin problemin teliften yana herhalde teliften kaçışın farklı popüler olmayan kategorilere yönlenmek. Ve şunuda söyleyim sana 1k getirecek taktiği kimse söylemez onu kendi kullanır +1k kazanır ;)

bu iş biraz da şans işi.bir bakmışsın az videolu tek kanalla yakalarsın .bir bakmışsın açtığın 20 kanalın toplamı bir halt etmez.aklına ne geliyorsa yüklemeye başlayıp deneme yanılma yoluyla bir yol tutturabilirsin.

7-8 yıl mı? 3 yıl önce bilseydim şimdi uçmuştum :D

Hocam 1 aylık süre az, ben 4. ayımda gerçekten iyi şeyler yapmaya başladım. Öncelikle 2. maddeyi kafanızdan silin, atın. Bot ile binlerce video basmak, kesinlikle yeni birinin yapmaması gereken bir şey.

Siz günde 1-2 kanal yapın ama düzgün araştırarak yapın. Bence videoları da elle yükleyin. Spam, güvenlik gibi konularda bilgi sahibi olmadan direk yüzlerce video basarsanız, kanallarınız 1 hafta bile dayanmaz.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır yt para kazanma üzerine kafa patlatıyorum.
Yaklaşık 15-20 gün forumu okudum.adsense nedir ,partner nedir. nasıl para kazanılır falan aslında ben bu işi7-8 yıl önce duymuş hiç iplememiştim okudukça ahh salak kafa dedim. sonra işe koyuldum manuel olarak bir iki kanal açtım sonra videoyapdan deneme süresi aldım 3-4 kanal açtım açtığım kanallar izlenme 1-2 oldu ve bütün hesaplarım 2 gün içinde kapandı. sonra videoyap üye oldum 7 kanal açtım hepsine ihtar falan geldi. bi kanalım günlük 5k izlenime ulaştı onu life soktum oda toplulukdan gitti. bir aydır araştırıyorum. ve acayip maddi sorunlarım var burdan isteğim zengin olmak değil ayda 1k lira gibi rakam ama bi yerlerde yanlış yapıyorum kendime bir yol belirlemem gerektiğinin farkındayım ve ikilemdeyim öncelikle kanallarımı partnere sokacağım çunkü pin bekleyecek zamanım yok. ancak pes edecek durumumda yok çünkü paraya ihtiyaçım var yoksa bu kan emiciler icraya verecek benim bu işi başarmam lazım arkadaşlar bana bi yol gösterin dediğim gibi ayda 1k ya ihtiyacım var.
iki şey düşünüyorum
1-)4-5 kanalım olsun kafamda belli kategorilerde videoları izleyim güncel takip edeyim günde 3-4 video atıyım.
2-)attığıma bile bakmayayım kanal çekip 100 kanal yapayım.
ilk başlangıç için nasıl başlamalıyım veya başka bir yöntem önerirmisiniz.
siz nasıl başladınız, hangisi 1k rakamını erken gördürür?
Bence haber çalış hocam. Günde manuel olarak 5 video atarak devam et.

Youtube işinde nerdeyse birinci yılım olacak ama daha yeni yeni öğrenmeye başladım herşey zamanla oluyor. Sabret, az ve öz çalış kanalları ayakta tutmaya çalış yani kanalları fazla kurcalama gir çık yaparak, kapanırsa yenisini aç ve yoluna devam et. Bol kazançlar.

Sanırsam para ödemeleri 2009-2010 arasında ödeme partner felan çıktı tam emin değilim. Fakat 7-8 yıl uçtun be

yanıyorum da neye yanıyorum bu işi çocuk oyuncağı sanıp 1 2 ay gibi sürelerde 1 k kazanma heveslerine kapılmaları ondan sonra zengin olma hayalleri bütün varım yoğum youtube diyen cahil insanlar icra gelicek diye internete youtube medet umanlar hiçbir zaman bu işten para kazanamıcaksınız.

arkadaş dişimi tırnağıma takıp 5 ay da 20 euro para görmüşüm adamlar gelmiş burda yol gösterin birşeyler öğretin ben işi kapayım çabasında... bu forumda yolda yordam da yazılmıştır ama siz okumayıp araştırma yapmadığınız için çoğu beleşcidir bunların birilerinin onlara yardım etmesini beklerler

forumda kaç bin üye var herkes böyle konu açsa ne olucak ? biraz sabır arkadaş

ipini koparan buraya gelip medet umuyor

bundan sonra böyle arkadaş ağır konuşucam

bu iş %50 şans ve %50 deneyim isteyen birşey tavsiyelerimi veremem kusura bakma(zaten forumda paylaşan iyi yürekli insanlar var ;) ) ancak insanların en çok hangi kategorileri izlediklerini araştırmakla başlayabilir VEYA serkanyt abimizin videolarını izlemekle başlayabilirsin ufkunu genişleteceğinden eminim ve adsense çok telif uyarısı veriyor sana tavsiyem kanalın partner olsun (quiz group en sağlamı bence).

1 Senedir youtubedeyim yt ile alakalı hiç bir taktik bilmiyorum kazandığım paralarda tamamen şans eseri bana göre yt de herşey şans

öncelikle erotikten vazgeç öyle yada böyle topluluktan kapanır kanalların kendine telifsiz kategoriler bulmaya bak 1 ay çok kısa bir zaman bu yt için önce iyice pişmelisin bu işte ancak ondan sonra birşeyler kazanmaya başlayabilirsin bugün çalışmaya başlasan meyvalarını 3-5 ay sonra ancak toplamaya başlarsın bu işi yapacaksan kendini ona göre ayarla 3-5 ay burdan bir gelir yada kazanç bekleme daha erkende kazanabilirsin ama dediğim gibi 3-5 ay buraya bel bağlama başka gelirin yok ise

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri