Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar,
Az önce banka ekliyordum adsenseye ancak,
Hesap sahibi adı Türkçe karakter ekleyip mi?
Eklemeliyim isminde ş harfi var mesela...
Kesinlikle Türkçe karakter kullanma isim soyisim şeklinde gir o kısmı..
isim soyisim derken bende öle ekledim turkce harf kullanma derken neyı kastettiniz lütfen sölermisin ?
Banka hesabı tanımlarken hesap adı kısmına Türkçe karakter girmeyin demek istediğim bu..
ben türkçe karekter gırdım bişide olmadı hayırdır ?
İyi dostum devam et o zaman ok ?
milletin aklına türlü türlü şeyler sokuyorsunuz ne biliyim yok ahmedin otbüsüne binmeyin sakın yüklenin mehmede diyosun seninki bu hesap hayırdır yigenim ?
Şu üslubunu değiştir istersen benim kimsenin aklına birşey soktuğum yok tamam mı ? Bende Türkçe karekter girili olmayan hesabımda sorun yok ama başka bir hesabım var mesela onda sorun yaşadım konuda açtım.. Biraz araştır istersen sırf post kasmak için saçma sapan şeyler yazma tamam..
post kasmak içinmi post kasacak bula bula bu konuyumu buldum yada postu ne için kasayımki getirisi nedir bunuda sölersen sevinirim![]()
Sen kasmaya devam et 3 postu üst üste ben girmedim heralde .. Neyse senin atın beyaz olsunSenle polemiğe girecek değilim..
ben bana zaten yeterım sen fazla gelirsin hayde. 3 mesajı her yazan post kasıyormu oluyor neyse ben okuyamazsın diye ayrı ayrı yazmıstım gözlük takma mecburiyetine girme diye neyse iyi geceler.
ben bana zaten yeterım sen fazla gelirsin hayde. 3 mesajı her yazan post kasıyormu oluyor neyse ben okuyamazsın diye ayrı ayrı yazmıstım gözlük takma mecburiyetine girme diye neyse iyi geceler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.