Banka hesabı olmadan para almak

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyodum yeterince bilgi sahibi olduğuma inanıyorum artık.Youtubedan para kazanmak istiyorum.Ancak aklımda bi soru var.Şimdi banka hesabı açmadan para kazanılamaz mı?Örneğin banka hesabı açmak için belli bi pra yatırıyosun sonra kesiliyo.Bide youtubedan ban yersem boşyere açmış olucam?

Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyodum yeterince bilgi sahibi olduğuma inanıyorum artık.Youtubedan para kazanmak istiyorum.Ancak aklımda bi soru var.Şimdi banka hesabı açmadan para kazanılamaz mı?Örneğin banka hesabı açmak için belli bi pra yatırıyosun sonra kesiliyo.Bide youtubedan ban yersem boşyere açmış olucam?

Kuveytturk ten hesap açmanı öneririm. İlk açılışta para vermiyorsun hesap işletim ücreti, havale ve eft ücretide yok.

çek yoluyla ödeme alabilirsin ama oda baya uğraştırır.

yada partner üyelik alırsın paypala ödeme yaparlar.

her halükarda bankayı göreceksin yani :)

çek yoluyla ödeme alabilirsin ama oda baya uğraştırır.

yada partner üyelik alırsın paypala ödeme yaparlar.

her halükarda bankayı göreceksin yani :)

Anladım :(

Peki şöyle olmaz mı?Paypala üye olsam banka no yazmadan para kazanınca almak için banka hesabı açıp kaydetsem olur mu?

Ve adsende paypala ödeme yapmadığına göre para bayağı birikecek.Hemen de partnere üye olmam :(

Anladım :(

Peki şöyle olmaz mı?Paypala üye olsam banka no yazmadan para kazanınca almak için banka hesabı açıp kaydetsem olur mu?

Ve adsende paypala ödeme yapmadığına göre para bayağı birikecek.Hemen de partnere üye olmam :(

valla burdaki amacınız nedir onu tam anlamadım?

eğer bankalarla ilgili sorununuz varsa başkasının adına (anne ,baba,akraba,dost vs...) hesap kaydedersiniz adsenseye olur biter.

ama yok illa banka hesabı açmıcam dersen çek yolu ile ödeme alırsın.

paypala ödeme alman için partner üyesi olamn şart. öbür türlü adsense paypal kabul etmiyor zaten.

valla burdaki amacınız nedir onu tam anlamadım?

eğer bankalarla ilgili sorununuz varsa başkasının adına (anne ,baba,akraba,dost vs...) hesap kaydedersiniz adsenseye olur biter.

ama yok illa banka hesabı açmıcam dersen çek yolu ile ödeme alırsın.

paypala ödeme alman için partner üyesi olamn şart. öbür türlü adsense paypal kabul etmiyor zaten.

Burdaki amacım şu arkadaşım:Banka hesabım yok.Eğer açarsam.Zaten başlangıçta 100 lira kadar para ödemem gerekiyor yanlış hatırlamıyosam.6ay sonra 60 liramı kesiyor.Şu var bu var.Daha para kazanıcam baştan para kaybediyorum.Normalde kullandığım banka hesabım olsaydı sorun olmazdı ama yok.

bu kadar ince düşüneceksen hiç girme derim bu işlere.banka hesabı her zaman lazım insana.bankalara para yatırmana gerek yok hesap açılışında direk açarsın.Paypal kullansan onda da sürekli yurtiçi alışveriş yapacak halin yok yine bankaya çekeceksin eninde sonunda.

dostum banka hesabın olmadan para almaya kalkarsan çek verirler, çek verdiklerindede komisyon ödersin aklımda kalan 12 usd felandı en cuzu, çek kırdırmakda zahmetli..
bana sorarsan sıfır masraflı banka enpara . kom reklam olmursa silersiniz adminler..
yanı o dediğim banka onlıne olarak internetten doldur. sonrasında senı telefonla rayacaklar vede dediğin yere gelip başvurunu dolduracaklar.. sıfır komisyon sıfır para veriyorsun üstelik her yere eft beleş kredi kart ödemeler beleş elektrık su doğalgaz beleş sıfır komisyon.. eğer faizli para tutucam diyorsan en fazla faiz burda ..örnek : 1 ,000 tl ye 7,05 .tl faiz. ulkemizde bugunku tarihli en yuksel aylık faiz budur.... ama bu parayı çekıcem ben 1,000 tl bir bankadan dersen krediş lazım hsbc başvur 12 ay taksıtle 75 yada 85 tl kredi kart parası alırlar sadece yıllık para çekersın...

uzun lafın kısası banka enparadan hesap açtır onlıne başvur sneı ararlar, sonrasında eft ile ödemeni al, yoksa komisyon paran fazla olur. eğer ayda 75 tl ye sadce kart parası öderim kreid kartıda alırım dersen hsbc banka başvur... orda sadece 1 kere kart ödersin, 75yada 85 hesbaın onaylanırsa, istersende 500 tl yada 1 000 tl kart kredi çekersin 12 ay ödemeli (pc ayda tesissat alıp youtubede çalışma yapar taksıtlerını ödersın bilgisayar yda internet vb.. )

ARKADAŞLAR BENIM BAŞIMA GELDİ GUNCEL ARAŞTIRMALAR YAPMIŞTIM. PAYLAŞMAK İSTEDİM, UMARIM YARARI DOKUNUR REEL HAYATINIZDA. REKLAM VARSA LÜTFEN SİLİN ADMİNLER TAKDİR SİZLERİN....

Burdaki amacım şu arkadaşım:Banka hesabım yok.Eğer açarsam.Zaten başlangıçta 100 lira kadar para ödemem gerekiyor yanlış hatırlamıyosam.6ay sonra 60 liramı kesiyor.Şu var bu var.Daha para kazanıcam baştan para kaybediyorum.Normalde kullandığım banka hesabım olsaydı sorun olmazdı ama yok.

hesap işletim ücreti almayan bankalar

kuveyt türk
FinansBank Enpara.com

bu bankalardan hesap açarsan kazandığın paraya el koymuyorlar. Bir çok arkadaşta kullanıyor.

hesap işletim ücreti almayan bankalar

kuveyt türk
finansbank enpara.com

bu bankalardan hesap açarsan kazandığın paraya el koymuyorlar. Bir çok arkadaşta kullanıyor.

finansbank enpara .com sifir masraf.. Süper hizmet.. Tavsiye ederim... üstelik faiz konusunda sikintik yok is eorada birikiminden parada kazanirsin. Tüm eft kredi kart ödeme işlemleri sifir... Online başvuru yap, %99 onay alirsin, kart parasi yok hesap işletim ücreti yok ... Hiç bişe yok... Hizmet süper vip...

finansbank enpara .com sifir masraf.. Süper hizmet.. Tavsiye ederim... üstelik faiz konusunda sikintik yok is eorada birikiminden parada kazanirsin. Tüm eft kredi kart ödeme işlemleri sifir... Online başvuru yap, %99 onay alirsin, kart parasi yok hesap işletim ücreti yok ... Hiç bişe yok... Hizmet süper vip...

Enpara.com u adsense baglama sorunu varmi?
Ayarlari tam olarak nasil yapiyorsunuz bildigim kadari ile onda sube olmadigindan adsense banka listesinde ismi yok ayarlar hakkinda detayli bilgi verebilirseniz cok yarari dokunacaktir

Verilen bilgiler icin tesekkur ederim

bilenesor iki sekilde

http://www.oyunoynabenle.com

kuveyttürk ve finansbank enpara. bu ikisinden kesinlikle memnun kalırsın. öğrenci isen ziraatten öğrenci belgenle hiç bir ücret ödemeden hesap açabilirsin,yıllık ücret vesaire yok, fakat yukarıdaki ikisinden tek farkı eft yaparken ücret kesiyor( miktara göre 1.5 liradan başlıyor ücret)

Enpara.com u adsense baglama sorunu varmi?
Ayarlari tam olarak nasil yapiyorsunuz bildigim kadari ile onda sube olmadigindan adsense banka listesinde ismi yok ayarlar hakkinda detayli bilgi verebilirseniz cok yarari dokunacaktir

Verilen bilgiler icin tesekkur ederim

bilenesor iki sekilde

Oyun Oyna oyunlar oynayalım Oyun Oyna oyunlar oynayalım

dostum o sorun olmaz... ben demek istediğini anladım..

ben başka banka hesabımdan enpara ya efy yapacaktım... eft de ara ara ara yok. açtım bir felefon en PARAYA.. YAHUUU ben eft yapacam hesabım iban no nedir ? (yıutube içinde sadece iban isterler deneme eft si için ). .. hemen soylediler, meğerse otamatik seçimlerde, finanbank en pra oalrak geçiyor onun alt yapısını kullanıyor banka... neyse iban no aldım işlemi yaptım... sıfır komisyon sıfır masraf.. sende iban nonu öğrendın mı sorun yok, 24 saat tel desteklerı var, onlıne bankacılığı çok kolay ve çok ilgililer memnun kalırsın. sen onlar için hesabında 5 tl para olsun VİP SİN ;) adamların prensibi o....

banka olmadan sadece çek yoluyla alırsın fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum cünkü çekin gelmesi cok zaman alıyor birde bozdurma sıkıntısı var.Benden sana tavsiye daha persembe günü işbankasından hesap actırdım hiçbişey yapmıyorsun sadece kimlikle gidiyosun kadın dolduruyo sen sadece kağıt imzalıyorsun ben daha üniversite kaydımı yaptıramadıgımdan kadın 12tl ödemen gerekiyor dedi birde 6ayda bir 50tl alıyorlarmış bunuda dedi üniversite kaydını yaptırınca ögrenci belgeni getirirsin dedi o 50tlde alınmaz dedi hem iş bankasıyla iş yapan cok kişi var hemde eve yakın 2tane ATMsi var :):)

banka olmadan sadece çek yoluyla alırsın fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum cünkü çekin gelmesi cok zaman alıyor birde bozdurma sıkıntısı var.Benden sana tavsiye daha persembe günü işbankasından hesap actırdım hiçbişey yapmıyorsun sadece kimlikle gidiyosun kadın dolduruyo sen sadece kağıt imzalıyorsun ben daha üniversite kaydımı yaptıramadıgımdan kadın 12tl ödemen gerekiyor dedi birde 6ayda bir 50tl alıyorlarmış bunuda dedi üniversite kaydını yaptırınca ögrenci belgeni getirirsin dedi o 50tlde alınmaz dedi hem iş bankasıyla iş yapan cok kişi var hemde eve yakın 2tane ATMsi var :):)

Sen o ogrenci belgesinide getirsen 6 ayda bir bi kac kere 50 lirayi kesecekler senden.Is bankasi acayip bi banka.Hesabimi kapatirim dersin,"bize ne kapat alla allaaa" tarzinda bi cevap alirsin.Ona gore,git kuveytturkten falan hesap actir kesinti falan yok.

Sen o ogrenci belgesinide getirsen 6 ayda bir bi kac kere 50 lirayi kesecekler senden.Is bankasi acayip bi banka.Hesabimi kapatirim dersin,"bize ne kapat alla allaaa" tarzinda bi cevap alirsin.Ona gore,git kuveytturkten falan hesap actir kesinti falan yok.

eğer öyle bir durum olursa ararsın almış oldugunuz 50tl geri hesabıma yatırmadıgınız taktirde insan hakları mahkemesine basvurucam dersin ertesi güne hesabına gelir :D

banka ödemesi ile almak istemeyenler için ayın 32 sinde ödeme yapıyorlar diye biliyorum.

eğer öyle bir durum olursa ararsın almış oldugunuz 50tl geri hesabıma yatırmadıgınız taktirde insan hakları mahkemesine basvurucam dersin ertesi güne hesabına gelir :D

Eskidendi o.Artik isbankasi iplemiyor,istedigini yap adamlarin umrunda mi saniyosun sanki? :D Ayrica aldiklari 50 TL degil,ya 59 yada 69 TL olmasi lazim.Geri verse dahi o parayi,verdikleri an hesabinizi kapatirlar.

Eskidendi o.Artik isbankasi iplemiyor,istedigini yap adamlarin umrunda mi saniyosun sanki? :D Ayrica aldiklari 50 TL degil,ya 59 yada 69 TL olmasi lazim.Geri verse dahi o parayi,verdikleri an hesabinizi kapatirlar.

daha yeniyim valla ne olucak zamanla görücez:D usta kuveytturk demişsin ama o bankada cok pasif ve atmsini gec bankasını göremedim avcılarda o derece :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri