Banka Hesabını Öğrenci Hesabını Versem ?

• Kullanıcı spac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

spac

Kayıtlı Üye
Ben 15 Yaşındayım bu ay inşallah pinimi filan alacam banka hesabını filan vereceğim önceden adsensem kapatılmıştı o adsensede annemin banka hesabını vermiştim.Acaba şimdi öğrenci hesabı açıp öğrenci hesabını versem sorun olurmu ? kendi adımı verip filan ?

18 yaşına kadar kendi adına adsense açamazsın .

kim diyo bunu ben 16 yaşındayım kendime ait banka hesabım var açtımda parayıda kazandım :) öyle birşey yok hocam

Bazı Google ürünlerinde belirli yaş gereksinimleri olabilir. Aşağıda birkaç örnek verilmiştir:

YouTube: Bir YouTube videosunda yaş sınırlaması varsa uyarı ekranı gösterilir ve videoyu yalnızca 18 yaşından büyük kullanıcılar izleyebilir. Yaş sınırlaması bulunan videolar hakkında daha fazla bilgi edinin.
Google Cüzdan: 18+
AdSense: 18+
AdWords: 18+

Ben uydurmuyorum heralde google söylüyo.

---------- Mesaj saat 22:46:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:48 civarında gönderildi. ----------

Yanlış doğum tarihi nedeniyle devre dışı bırakılan hesap

Google+'da ve diğer Google ürünlerinde, bir Google Hesabı'na sahip olmak için yeterince büyük olmadığınızı belirten bir doğum tarihi girerseniz, hesabınız devre dışı bırakılabilir.

Google ' dan kopyalıyıp yapıştırıyorum buraya .

Bazı Google ürünlerinde belirli yaş gereksinimleri olabilir. Aşağıda birkaç örnek verilmiştir:

YouTube: Bir YouTube videosunda yaş sınırlaması varsa uyarı ekranı gösterilir ve videoyu yalnızca 18 yaşından büyük kullanıcılar izleyebilir. Yaş sınırlaması bulunan videolar hakkında daha fazla bilgi edinin.
Google Cüzdan: 18+
AdSense: 18+
AdWords: 18+

Ben uydurmuyorum heralde google söylüyo.

onu biliyorum usta sen diyosun 18 yaşına kadar adsense hesabı açamazsın ben bu yıl 16 oldum martta ilk adsesemi 2012 aralıkta açmıştım :) bence google pek önem vermiyo yaşa

onu biliyorum usta sen diyosun 18 yaşına kadar adsense hesabı açamazsın ben bu yıl 16 oldum martta ilk adsesemi 2012 aralıkta açmıştım :) bence google pek önem vermiyo yaşa

Valla ben bildiğimi söyledim sen açıp ödeme almışsın dikkat edip etmediğini bilmiyorum google'nin sonradan bi sıkıntı çıkmaması önemli olan .

18 Yaşındaki biri yalnızsa ne olacak? Babanız ile beraber garanti şubesine gidiyor, babanızın imzasıyla beraber size ait hesap açıyorlar yaşınız kaç olursa olsun.

Hesap numaranızı vs. yazıp, adsense'e kayıt olabilir para çekebilirsiniz. 15-16 yaşlarında bende para kazanıyor,çekiyordum.

En kötü babanızın, Annenizin adıyla adsense açıp banka hesabını onlarınkini tanımlayın. İyi forumlar Vesselam

Beyler benim önceden denizbank hesabim var kulanılmıyor suan eski iş yerimin hesabı onu kulanırsam bi sorun olur mu ??

Beyler benim önceden denizbank hesabim var kulanılmıyor suan eski iş yerimin hesabı onu kulanırsam bi sorun olur mu ??

banka ya git hesabın aktif mi bak sonra bankacıya sor eft çekecekler sorun olur mu diye sor olmaz zaten sana ait bi hesap sonuçta

Niye sirke atacaksin ki babanin hesabini kullan hic riske atma

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya normalde söyle bişi var ben 1 ay oldu işten cıkalı ve bu hesap hala acık yani demek istedigim su eger bu hesabı kullanırsam bi sıkıntı olurmu acaba sadece onu ögrenmek istiyorum cevapladıgınız için tessekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri