Banka Hesap İşletim Ücreti Belası !

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ziraat bile çekiyorsa tartışmaya gerek yok demektir. Garanti çok çekmiş ama ya 65 tlydi sanırım 1 hesap için oda.

Benim hesapların hepsi işyerlerinde çalışırken açılmış hesaplar ve hiç birisini kapatıp yeni hesap açmak işime gelmedi ama artık dediğin gibi yapmak lazım. Biz bunlardan zenginmiyiz anasını satıyım birde para çekiyorlar üstüne..

aynen öyle bendede durum aynıydı garanti akbank ziraat finans ve iş kullanıyordum şöyle bir yıllık kesintiyi hesapladım herhalde 200 tl yi buldu.Az para mı 200 tl ? bunlara vereceğime gider hayırlı bir yere veririm diyerek hepsini kapandı en para kuveyt wm bunlar yetiyor

hocam ara bankayı geri istiyom de iade ediyorlar çok sık kullandığın,para donen bi hesapsa yada fatura talimatı ver kesmiyorlar o zaman yada en temiz ve en güzeli garantiyi kır at enparaya başvur kafan rahat olsun:)
garanti anca para kessin zaten en tiksindiğim banka...

Aramadım mı sence. Aradım Allah belalarını versin dicem de belada okumak istemiyorum mübarek günlerde. Bir şey yapamayacaklarını söylediler. Hatta hesapları kapatmak için önce bu ücretlerin ödenmesi gerektiğini söylüyorlar.

İsterseniz arayın sorun sizde bir. Yani garantisi olan arkadaşlar sizde bir arayın isterseniz.. Hesabı kapatmasıda ayrı bir dert..

6 ayda bir kesıntı yapıyor benım otomatık odeme talımatı olduğu halde 60 lira kesıntı yaptı

4 senedir Türkiye iş bankasın'da hesabım var bana açarken 6 ayda bi 40 tl ücreti var demişlerdi.4 Senedir 1 tl bile çekmediler :D

Yıllık genelde 110 tl ve üstü bankalarda.
Garanti çalışıyorum ben 110tl'di geçen sene bu sene kaç tl'dir bilemeyeceğim.

Bu dertten kurtulmak için 2 seçenek var.
Ya 1-2 otomatik ödeme talimatı vermen lazım bankaya yada hesap işletim ücreti olmayan banka kullanmalısın.

Kuveyt ve Enpara bu ikisi işletim ücreti almıyor.

Her yıl, yılda 2 kez hesap işletim ücreti kesilir, vadeli ve maaş hesaplarından kesilmez ama vadesiz hesaplardan kesilir şayet 2 fatura bağlarsanız ondan da kesilmez, size tavsiyem aralık ve haziran aylarında hesaplarınızı kapattırıp yeniden açtırmaktır, bankacı tavsiyesi :)

Aramadım mı sence. Aradım Allah belalarını versin dicem de belada okumak istemiyorum mübarek günlerde. Bir şey yapamayacaklarını söylediler. Hatta hesapları kapatmak için önce bu ücretlerin ödenmesi gerektiğini söylüyorlar.

İsterseniz arayın sorun sizde bir. Yani garantisi olan arkadaşlar sizde bir arayın isterseniz.. Hesabı kapatmasıda ayrı bir dert..
garanti iade etmez.ben iadeli taahhutluyle dilekce bile yolladım iade etmedi.

Yok artık.. Az önce [MENTION=8689]medcezir[/MENTION] arkadaşımızda söyledi. Bende araştırdım normalde otomatik ödeme talimatı verince almamaları lazımmış.
Benden aldı hocam aslında bankayı arasam almaması lazım ise parayı geri iade ederlemı acaba

Her yıl, yılda 2 kez hesap işletim ücreti kesilir, vadeli ve maaş hesaplarından kesilmez ama vadesiz hesaplardan kesilir, size tavsiyem aralık ve haziran aylarında hesaplarınızı kapattırıp yeniden açtırmaktır, bankacı tavsiyesi :)

Milleti faize teşvik etmek için adam ondan ücret almıyor.Hocam siz bankacısınız bu vadeli hesabın bankaya ne faydası var .

Milleti faize teşvik etmek için adam ondan ücret almıyor.Hocam siz bankacısınız bu vadeli hesabın bankaya ne faydası var .
Vadeli hesaplarda müşterinin parası işletilir,müşteri parasını yakın vadede çekemeyeceği için banka için mükemmel bir fırsattır gecelik fon, gece faizi, repo hele bide araya hafta sonu gelirse iyi kar etmiş olur, ki eder ufak bir pay sana verir vade sonu geri kalan onundur.

Vadeli hesaplarda müşterinin parası işletilir,müşteri parasını yakın vadede çekemeyeceği için banka için mükemmel bir fırsattır gecelik fon, gece faizi, repo hele bide araya hafta sonu gelirse iyi kar etmiş olur, ki eder ufak bir pay sana verir vade sonu geri kalan onundur.

Anladım hocam neden hesap açarken hemen vadeli açalım dediklerini şimdi daha iyi anladım.

Her yıl, yılda 2 kez hesap işletim ücreti kesilir, vadeli ve maaş hesaplarından kesilmez ama vadesiz hesaplardan kesilir şayet 2 fatura bağlarsanız ondan da kesilmez, size tavsiyem aralık ve haziran aylarında hesaplarınızı kapattırıp yeniden açtırmaktır, bankacı tavsiyesi :)

Benimkilerin hepsi maaş hesabı normalde. Yani o şekilde açıldı. Gerçi son 6 aydır kendi işimi yapıyorum. Ondan dolayı değişmiş olabilirmi? Fakat iş yerim ve şirketim yok. Yani şirketim olsa ben bu hesapları maaş hesabı olarak gösterebilirmiyim peki?

Benden aldı hocam aslında bankayı arasam almaması lazım ise parayı geri iade ederlemı acaba

Ara istersen fakat sanmıyorum.. Hele garantiyse hiç zannetmem..

Geçen hafta için 60 tl de benden kesti finansbank allah belalarını versin

Bende Finansbank borcum niye arttı diyorum. Birde o vardı doğru..

Son düzenleme:
Geçen hafta için 60 tl de benden kesti finansbank allah belalarını versin

Kartlarımın hepsin öğrenci kartı hiç hesap işletim ücreti kesilmedi daha.

Benimkilerin hepsi maaş hesabı normalde. Yani o şekilde açıldı. Gerçi son 6 aydır kendi işimi yapıyorum. Ondan dolayı değişmiş olabilirmi? Fakat iş yerim ve şirketim yok. Yani şirketim olsa ben bu hesapları maaş hesabı olarak gösterebilirmiyim peki?

Ara istersen fakat sanmıyorum.. Hele garantiyse hiç zannetmem..
y.kredi hocam

Bu konuda en vizdansız banka garanti bankası

Ziraatte az da olsa iyi hesabınizda 800lira ve üstü sürekli bulundurursaniz 6 ayda bir 20 lira kesiyor. 800 lira altı para olursa her 3 ayda bir 20 lira kesiyor.

Garantide başımızdan geçen olay, müşteri hizmetlerine kart kapatılması içim telefon açılıyor. Telefondaki kişi piskinlikle hesabınızı kapatmayalim isterseniz tüketici hakem heyeti ile paranızı geri alabilirsiniz diyor :D
O zamanda gülmüştüm :D
Ulan deve niye bizi ugrasturuyrosunuz demiştim

en kötüsü garanti bankası. alakasız ota b.ka mesaj atıyorlar ama para çekerken bir sms göndermiyorlar. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri