Banka kartımdan biri çekim yapmaya çalıştı

• Kullanıcı Ainur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ainur

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ; benim öğrenim kredisi aldığım hesaptan biri çekim yapmaya mı çalıştı anlamadım. Daha demin Ziraat Bankasından ; son 4 hanesi XXXX olan bankkartınızdan 41.99 tutarındaki işlem bakiyeniz yetersiz olduğundan gerçekleştirilememiştir diye mesaj geldi. Öğrenim kredisi hesabım olduğundan ayın 7'sinden 7'sine alıyorum. Ne yapacam şimdi arkadaşlar. Bunun nereden çekilmek istendiğini nereden öğrenebilirim. Müşteri hizmetlerini mi arayayım.

müşteri hizmetlerini arayıp olayı anlatıyrosun

bankanın müşteri hizmetlerini ara benim haberim olmadan çekim yapmaya çalışılmıştır de onlar sana gerekli çözümü sunacaklardır. En kötü kartı kapatırsın dikkatli ol kolay gelsin.

Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum !

BİRAZ ÖNCE ARADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ BENİM LİMİTİM 300 TL YA HANİ ARKADAŞLAR VE BEN AYIN 7'SİNDEN 7'SİNE ÇEKİYORUM BU PARAYI. YANİ HİÇBİR ÇEKİLDE LİMİT YOK KARTA. MÜŞTERİ HİZMETLERİ DEDİ Kİ ;

KARTINIZDAN 749 LİRA
3 HAZİRAN'DA DA 1.949 LİRA PAYPAL'DAN ÇEKİLMEYE ÇALIŞILMIŞ DEDİ. AMA KARTINIZ ÖĞRENİM KREDİSİ KARTI OLDUĞU İÇİN HEP LİMİTSİZ UYARISI VERMİŞ DEDİ. KARTINIZI KAPATIP YENİ KART GÖNDERİYORUZ DEDİ. BENDE TAMAM DEDİM. ARKADAŞLAR BENİM O KARTIM PAYPAL HESABIMLA İLİŞKİLENDİRİLMİŞTİ. ŞİMDİ NE YAPAYIM ? PAYPAL'I KOMPLE Mİ SİLEYİM. YARDIM EDİN BANA LÜTFEN.

Ara hemen kartı iptal ettir, muhtemelen biri kart bilgilerini kopyalamış, yeni kart iste 10 güne gelir hocam

Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum !

BİRAZ ÖNCE ARADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ BENİM LİMİTİM 300 TL YA HANİ ARKADAŞLAR VE BEN AYIN 7'SİNDEN 7'SİNE ÇEKİYORUM BU PARAYI. YANİ HİÇBİR ÇEKİLDE LİMİT YOK KARTA. MÜŞTERİ HİZMETLERİ DEDİ Kİ ;

KARTINIZDAN 749 LİRA
3 HAZİRAN'DA DA 1.949 LİRA PAYPAL'DAN ÇEKİLMEYE ÇALIŞILMIŞ DEDİ. AMA KARTINIZ ÖĞRENİM KREDİSİ KARTI OLDUĞU İÇİN HEP LİMİTSİZ UYARISI VERMİŞ DEDİ. KARTINIZI KAPATIP YENİ KART GÖNDERİYORUZ DEDİ. BENDE TAMAM DEDİM. ARKADAŞLAR BENİM O KARTIM PAYPAL HESABIMLA İLİŞKİLENDİRİLMİŞTİ. ŞİMDİ NE YAPAYIM ? PAYPAL'I KOMPLE Mİ SİLEYİM. YARDIM EDİN BANA LÜTFEN.

Paypalda kart degişikligi oluyo diye biliyorum , ben mi yanlış biliyorum

paypalda banka degisikligi oluyor...paypalınızı sanal kartınıza baglayın gercek kartınızla ilişkilendirmeyin..

Arkadaşlar sanırım paypal bilgilerimi biri ele geçirdi o yüzden oldu bunlar. Çünkü Müşteri Temsilcilerindeki adam 2 defa paypal'dan girişim bulunulmuş dediğim miktarlarda. Paypalda bir banka kartım ve öğrenci kredi kartım bulunmaktaydı. Allah'tan öğrenciyiz. Tutup 5000 lira falan limitimiz olsa bildiğin adamlar çekeceklermiş.

An itibariyle de Paypal hesabımı tümden kapattım.
Arkadaşlar benim adsensem bu kapatılan öğrenci kartıma tanımlıydı. Şimdi kapatıldığı için bende adsenseden ödeme yönteminden çıkarttım onu. Şimdi bu ay ödeme alacağım en risksiz olanı en güvenilir olanı gidip enpara hesabımı mı açtırmak yardım ederseniz çok sevinirim.

paypal şifresini gizli sorusunu falanda değiştir.kart numarasnı bilse direk karttan çekmeye çalışırdı
edit:silmişsin şimdi gördüm

bilgisayarı tarattınmı başka hesaplarını falanda çalmasınlar nasıl öğrenmişlerdir acaba

Son düzenleme:
paypal şifresini gizli sorusunu falanda değiştir.kart numarasnı bilse direk karttan çekmeye çalışırdı
edit:silmişsin şimdi gördüm

bilgisayarı tarattınmı başka hesaplarını falanda çalmasınlar nasıl öğrenmişlerdir acaba

Hocam bir tane de kredi kartım tanımlıydı onu üniversite öğrenci kartı diye vermişti. Onu kullanıyorum da onun da limiti 250 TL ve hiç limit yoktu işinde 1 lira bile yoktu. Bu Pazartesi günü Vakıfbank'a gideceğim onun da hesap özetine baktıracam eğer böyle birşey varsa onu da kapattıracam. Beyler aman paypal hesaplarınıza veya diğer hesaplarınıza dikkat edin. Akşam akşam bana iş çıkarttılar ya. Daha da internetten alışveriş falan da yapmam bu nedir ya.

zıraat bankasından ogrencı kartı yenılemesı ıstıyorsun Allah kolaylık versın ben yenısını ıstedıgımde tam 1 ay surmustu gelmesı zıraat bankası bu konuda acayıp hızlı 1 ayda gonderebıldı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri