Banka Onayında Sıkıntı

• Kullanıcı Admina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Admina

Kayıtlı Üye
Çok önceden onaylı bir banka hesabım vardı fakat bir türlü pin gelmediği için aylardır bakmamıştım sisteme en sonunda ikametgah fotokopisini göndererek adresi onaylamayı başardım...

Fakat banka ibanı o an gözüme hatalı geldi ve biri mi değiştirdi diye panikle önceden onaylanmış banka bilgisini sildim...

Yerine yeniden daha sonra internet bankacılığından aynı hesabı girdim..
fakat bir türlü onay ödemesi gelmedi..

bunun üzerine aynı bankadan 2 sefer daha banka bilgisi girdim...
para gönderildi gelen miktarı giriniz diyor..
hata falan vermiyor sistem fakat para da gelmiyor..
15 günü geçti.. normalde herkese 3-4 içinde geldiğini okudum oldukça canım sıkıldı..

birikmiş 2000 tl üzerinde bir miktar var.. yabana atılacak bir miktar değil öğrenci için.. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun...

Farklı banka denediniz mi ?

hayır farklı bir bankada hesabım yok aynı bankadan hesap ekle deyip durdum aslında..
şu an ekli şekilde 3 tane hesap var sadece son rakamları değişik...

farklı banka kesin sorunu çözer mi?
yoksa bu farklı bir sorun mu...

bana pin de posta şeklinde gelmedi 3 ay bekledim 3 kere zarf istedim..
en sonunda belge gönderin kısmı çıkınca ikametgah göndermiştim..

şimdide onay ödemesi gelmiyor.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..

---------- Mesaj saat 02:49:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:38:25 civarında gönderildi. ----------

Lütfen bu konuda yardımcı olun :(

Öncelikle ikametgah ile pin girmeden onayladindan bir zarari olmaz tam tersine ikametgah sizin o hesaba ait kisi doğrulamanizin kanitidir bende 3yillik hesabimi boyle onayladim, farkli bir bankada hesap acin kendi adiniza buyuk ihtimal duzelir google forumda daha onceden ayni sorunu yaşayanlar vardi, https://productforums.google.com/forum/m/#!newtopic/adsense-tr buradan da ayni sekilde sikayetinizi belirten ayrtintili bir konu acin yardimci olacaklardır ;)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle ikametgah ile pin girmeden onayladindan bir zarari olmaz tam tersine ikametgah sizin o hesaba ait kisi doğrulamanizin kanitidir bende 3yillik hesabimi boyle onayladim, farkli bir bankada hesap acin kendi adiniza buyuk ihtimal duzelir google forumda daha onceden ayni sorunu yaşayanlar vardi, https://productforums.google.com/forum/m/#!newtopic/adsense-tr buradan da ayni sekilde sikayetinizi belirten ayrtintili bir konu acin yardimci olacaklardır ;)

işte oradan konu açmaktan korktum işin aslı..
çünkü diyor ki kurallarda adsense hesabınızla bankanız aynı şehirde olmalı yazıyor.. bende bunun üzerine googlda konu açarsam kendimi ifşa etmiş olurum diye gerildim.. sorun olmaz mı gerçekten hocam?
pazartesi farklı bankadan hesap açacağım ilk iş..

işte oradan konu açmaktan korktum işin aslı..
çünkü diyor ki kurallarda adsense hesabınızla bankanız aynı şehirde olmalı yazıyor.. bende bunun üzerine googlda konu açarsam kendimi ifşa etmiş olurum diye gerildim.. sorun olmaz mı gerçekten hocam?
pazartesi farklı bankadan hesap açacağım ilk iş..

Ikametgah ilinde degil mi banka ? Sen pazartesi git bi bankadan hesap al kaydet iban no'yu ekle adsenseye sorun olmaz google foruma konu ac birsey olmaz neler yaziyorlar bi görsen :)

tamam hocam teşekkür ederim.. pazartesi halledeyim inşallah sağolasın..
ikamet ilimde hocam ama yeni açacağım şube farklı ilde olacak onda bir sıkıntı olur mu ki :/ sonuçta
hesap yani bu..

Benim bildigim TR il sinirlarinda oldugu sürece problem olmuyor :) en net bilgiyi yine googleforum verir ;)

Çok önceden onaylı bir banka hesabım vardı fakat bir türlü pin gelmediği için aylardır bakmamıştım sisteme en sonunda ikametgah fotokopisini göndererek adresi onaylamayı başardım...

Fakat banka ibanı o an gözüme hatalı geldi ve biri mi değiştirdi diye panikle önceden onaylanmış banka bilgisini sildim...

Yerine yeniden daha sonra internet bankacılığından aynı hesabı girdim..
fakat bir türlü onay ödemesi gelmedi..

bunun üzerine aynı bankadan 2 sefer daha banka bilgisi girdim...
para gönderildi gelen miktarı giriniz diyor..
hata falan vermiyor sistem fakat para da gelmiyor..
15 günü geçti.. normalde herkese 3-4 içinde geldiğini okudum oldukça canım sıkıldı..

birikmiş 2000 tl üzerinde bir miktar var.. yabana atılacak bir miktar değil öğrenci için.. ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun...

https://www.finansbank.enpara.com/basvuru/yeni-basvuru-1-1.aspx

Hemen başvur ve 2 gün içinde evinekadar gelip teslim ediyorlar 15 dakkada aktif oluyor hesap Enpara candır cann hiç uğraşma diğer bankalarla

en parada iban oluyor mu normal bildiğimiz banka hesabı oluyor değil mi ?

tabiki hocam olmazmı yav süper ötesi birşey yıllık kesinti yok eft ücreti yok mobil uygulaması ile her işlemi kolaylık la yapabiliyorsun benim edsense hesabım a enpara bağlı durumda 3 yada 4 gün içinde 88 kuruş belirdi hesapta ve girdim onayladım sorunsuz tavsiyemdir.

enpara efsaneymiş gerçekten teşekkür ederim hocam...

Banka onayımda yapıldı bütün onaylar tamam şimdi.
paranın gelmesi için yapmam gereken bir işlem var mı yoksa artık bekleyecek miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri