Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buyrun benim![]()
ben uluslararasi ticaret okuyorum ama bizim fakültede olan bi bölüm bilgilendirebilirim
bende matematiksel istatistik okuyorum ekonometri üzerine derslerimde var bankacılık sayılabilir yardımcı olabilecegim bir konu varsa özelden de ulasabilirsin
Güncellll
Bankacılık Sigortacılık ve Finans bölümü mezunuyum.Bölüm hakkında dersler hakkında zorluğu hakkında bir sorun varsa buyur kardeş sor.
ben okudum, okunacak bölüm değil TR'de![]()
Kusura bakmayın arkadaşlar. Ygs 6 puanıyla alıyor galiba 4 yıllık birde.
2 yıllık bankacılık ile arasındaki fark nedir iş bulma kolaylıgı nedir?
Maaşlar ne durumda? Deslerin zorluğu adamı bezdirir mi
---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------
şuan ne iş yapıyosun abi
Yani tavsiye etmiyorsun.
Kardeşim 2 yıllık ile 4 yıllık arasında fark vardır elbet ama dgs v.s uzatırsın.2 yıl bölümdede 4 yıllık bölümün derslerini görüyorsun.Ben açıktan 4 tamamlıycam.
Kardeşim dersler zor ben zorla bitirdim okulu.Sayısal güveniyorsan bölümü seçebilirsin ama bu bölümü bitiripde sadece bankacılık mesleği değil sigortacılık alt dalı experlik yapabilirsin böyle güzel meslekleride var parası idir.Finans alanında çalışabilirsin ama torpil v.s bu işlerde var biliyorsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.