Bankacı Olan Bankacılık Okuyan ?

yavuzacgz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aranızda bankacı olan vey bankacılık okuyan varmı meslekle ve bölümle ilgili sorularım olacaktı.

ben uluslararasi ticaret okuyorum ama bizim fakültede olan bi bölüm bilgilendirebilirim

bende matematiksel istatistik okuyorum ekonometri üzerine derslerimde var bankacılık sayılabilir yardımcı olabilecegim bir konu varsa özelden de ulasabilirsin

Bankacılık Sigortacılık ve Finans bölümü mezunuyum.Bölüm hakkında dersler hakkında zorluğu hakkında bir sorun varsa buyur kardeş sor.

Bankacılık Sigortacılık ve Finans bölümü mezunuyum.Bölüm hakkında dersler hakkında zorluğu hakkında bir sorun varsa buyur kardeş sor.

Kusura bakmayın arkadaşlar. Ygs 6 puanıyla alıyor galiba 4 yıllık birde.
2 yıllık bankacılık ile arasındaki fark nedir iş bulma kolaylıgı nedir?
Maaşlar ne durumda? Deslerin zorluğu adamı bezdirir mi

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

ben okudum, okunacak bölüm değil TR'de :)

şuan ne iş yapıyosun abi

Kusura bakmayın arkadaşlar. Ygs 6 puanıyla alıyor galiba 4 yıllık birde.
2 yıllık bankacılık ile arasındaki fark nedir iş bulma kolaylıgı nedir?
Maaşlar ne durumda? Deslerin zorluğu adamı bezdirir mi

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

şuan ne iş yapıyosun abi

Yeni mezun oldum ben. genelde bu bölüm 2 yıllık yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 tane d. üniversitesinde 4 yıllık vardı. Dgs'ye girdim işletmeden devam etmeyi düşünüyorum üzerine olursa. Bu bölümün okunmaması lazım şuanki eğitim sistemine göre nedeni ise herkes sınava girip bankacı olabiliyor, ben ziraat mühendisi, öğretmenlik, veterinerlik okuyupta bankacılık yapan gördüm okuyacaksan çakacaksın işletmeyi her yerde çalışma imkanın oluyor bunu anladım.

Yani tavsiye etmiyorsun.

Kardeşim 2 yıllık ile 4 yıllık arasında fark vardır elbet ama dgs v.s uzatırsın.2 yıl bölümdede 4 yıllık bölümün derslerini görüyorsun.Ben açıktan 4 tamamlıycam.
Kardeşim dersler zor ben zorla bitirdim okulu.Sayısal güveniyorsan bölümü seçebilirsin ama bu bölümü bitiripde sadece bankacılık mesleği değil sigortacılık alt dalı experlik yapabilirsin böyle güzel meslekleride var parası idir.Finans alanında çalışabilirsin ama torpil v.s bu işlerde var biliyorsun.

Kardeşim 2 yıllık ile 4 yıllık arasında fark vardır elbet ama dgs v.s uzatırsın.2 yıl bölümdede 4 yıllık bölümün derslerini görüyorsun.Ben açıktan 4 tamamlıycam.
Kardeşim dersler zor ben zorla bitirdim okulu.Sayısal güveniyorsan bölümü seçebilirsin ama bu bölümü bitiripde sadece bankacılık mesleği değil sigortacılık alt dalı experlik yapabilirsin böyle güzel meslekleride var parası idir.Finans alanında çalışabilirsin ama torpil v.s bu işlerde var biliyorsun.

Her yerde var torpil malesef 4 yıllık lisans hedefimizi koyalımda 2 yıllık düşerse meslek lisesi mezunu olarak sınavsız alanıma giderim

Hic kasma arkadasim gir 4 yillik isletmeye bitir gerisi aana kalmis her banka zaten sinav acyor gireceksin sinava sinavi gecince mulakata cag
Iriyorlar mulakatta herseyi satarim modunda ol babama bile kandirip kredi verorim modunda gorduler mi sikinti yok girersim.

Ancak ist izmir ankara gibi buyuk sehirlerde imkanin daha cok kucik yerdeysen hic dusunme bile.

Birde bankada ne yaparsan ylap satis isi verirler adama

Mulakat olarak cogu banka teorik bilgiler sorar is bankasi. 1 2 bnanka haric tabi onlarin mulakati ayni su yemege tatmadan tuz atma hikayesi varya ayni oyledir.

Rahat edecegin banka sadece 2 tane var ziraat ve vakif bunlarda kpss ve full torpil isler. Rahat dedigimde digerlerine gpre rahat

Birde su var her bankanin her subesinde 3 kurus parasi olan kendini bankanin sahibi zanneder. Illaki ezmek ister

Satis baskisini kaldirabilitim diyorsan sabrederim diyorsanvr yeri geldiginde mudurun scma kaprislerine katlanacaksin.

Onun disinda is her is ortaminda vardir ama hele ozel bankadaysan acayip adam satilir. Sirf birilerine yaranmak icin ve satislarda prim oldugu icin sen gider kart v.s satarsin aldigin basvurularinin yarisini hacilar aenin ustundekiler

Bhnlar girebilecegin en basit seyler

Bankaci olacam diyorsan kesin yikselmen lazim yani ya kendini cabucak gosterecen y.ada sinavli yukselme varsa ilk sinavinda kazanacaksim yoksa maas seni cok tatmin etmex

Akrabata kart kredi satarim mantigiyla girme inan akrabalarin dusman olur sonunda.

Calistigim bolum kart satis degildimhatra satis bile degoldi ama bol bol kart satisi istiyorlardi.

Suan eski bankaci plarak gayet mutluyum inan bana o stres insani yavas yavas bitiriuor

Birde bankada hic is bitmez sana bir gorev verirler tam bitirirsin normal islerine bakarsim yenisini verirler

Ve bunlar sadece banka ici sorunlar. musteri sorunlarinini
Saymiyotum bile kavga edersin kufur ederler yutarsin baska bi personelin yaptigi hatanin yukunu cekersin
Arti dolandiricisi hirsizi karaktersizi cikar kredi vermezsen mudur kizar verirsin odemez dolandirici cikar sen verdin olur

Daha coook var gercekten her is atreslidir ama bir bankacinin stresi hic bitmez ve en beteridir

Isin ozu bankada ne guzel sicak hava da klima sogukta klarifer masa basinsa ne guzel is olarak baktigin an hayatinim hatasini yaparsin

Bir bankada en rahat olarak calisan 2 kisi vardir güvenlik birde cayci oda mudur izdirap degilse

Hayatta basarilar

Telden yaziyorum bol bol yazm hatasi var kusura bakmayin

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri