bankadan kredi çekip yurt dışına kaçmak

azenec

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bankadan yüklü miktarda kredi çekip yurt dışına kaçmak mümkünmüdür? gelir belgesi vs gösterip parayı almak diyelimki kolay

Örneğin çiflik bankın sahibi onbinlerce kişiyi kandırıp ortadan toz olması bu kadar kolay olabiliyorken bu durumun aynısını bankaya yapıp uyugvaya kaçmak mümkünmüdür?

Yani parayı alıp kaçtıktan sonra birşekilde beni bulurlarmı? yoksa olay çiflik bankdakı gibimi gelişir?

edit: yapmaya niyetli değilim yurdışında yaşıyorum öylesine sordum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bankadan yüklü miktarda kredi çekip yurt dışına kaçmak mümkünmüdür? gelir belgesi vs gösterip parayı almak diyelimki kolay

Örneğin çiflik bankın sahibi onbinlerce kişiyi kandırıp ortadan toz olması bu kadar kolay olabiliyorken bu durumun aynısını bankaya yapıp uyugvaya kaçmak mümkünmüdür?

Yani parayı alıp kaçtıktan sonra birşekilde beni bulurlarmı? yoksa olay çiflik bankdakı gibimi gelişir?

edit: yapmaya niyetli değilim yurdışında yaşıyorum öylesine sordum.

senin toz olacagın miktar 50bini geçmez adam 200 milyon lira ile toz oldu kaç tane adamı vardırda yardımcı olmustur. Sen burdan 50binle almanyada ekmek almaya gidersin anca.

Şimdiye kadar nasıl da kimsenin aklına gelmedi bu bug...

Trol musun?
Hayallerde yaşıyor bazıları.
:D

Kaç tl kredi alacaksında yurtdışına çıkacaksın?
Maksimum 100bin tl kredi aldın sayalım.
Güncel kurdan 3.87 dolar 4.78 Euro.
25k$ yada 21k Euro elinde olacak para.
Bu parayla sınırın ötesinde Yunanistan'da bile 1 sene yaşayamazsın.
Hea olurda Meksisa sınırını geçersen Federalleri atlatıp o zaman belki birkaç sene yaşarsın.
:D :D :D

Trol musun?
Hayallerde yaşıyor bazıları.
:D

Kaç tl kredi alacaksında yurtdışına çıkacaksın?
Maksimum 100bin tl kredi aldın sayalım.
Güncel kurdan 3.87 dolar 4.78 Euro.
25k$ yada 21k Euro elinde olacak para.
Bu parayla sınırın ötesinde Yunanistan'da bile 1 sene yaşayamazsın.
Hea olurda Meksisa sınırını geçersen Federalleri atlatıp o zaman belki birkaç sene yaşarsın.
:D :D :D

senin toz olacagın miktar 50bini geçmez adam 200 milyon lira ile toz oldu kaç tane adamı vardırda yardımcı olmustur. Sen burdan 50binle almanyada ekmek almaya gidersin anca.

doğru hocam bunları hiç düşünmemişim. :( teşekkürler cevaplar için.

O kadar krediye adamlar bir şeyleri ipotek ederler veya birini kefil ederler. Sen gidersen kefil öder kaldı ki böyle şeyler düşünmek yerine biraz yaratıcı şeyler düşünün hocam :)

bence bir darphaneye rehinelerle beraber kendinizi kilitleyin, sonra birileri dışarıdan kaçabilmeniz için tünel kazsın, sizde kazın ortak bir noktada buluşun. sonra darphanede olduğunuz süre boyunca para basın ve o paralarla beraber kazdığınız tünelden kaçın. sonrasında da istediğiniz memlekete gidin krallar gibi yaşayın. dizi gibi değil mi? la casa de papel ciao bella :)

silmeye kara verdim. Gerek yok.
Şeytana uymasın kimse.

Son düzenleme:
[MENTION=13341]strongarm[/MENTION] ; guzel yazmissin, birde ilave olarak
"Avrupa bizi gisganiii"
"yabanci gucler buyumemizi istemooor"
"Bunlar hep amariga'nin oyunu" gibi birkac slogan buldukmu bu is kesin tutar hocam :D
Isi garantiye almak icin birde doblo aliriz . :D

editledim hocam ciddiye alırlar belli olmaz , sonra dolandırıcılıga teşebbüsten bizde yargılanırız :D

Editt

Son düzenleme:
Yaptığınız ayıp hocam izleyen var izlemeyen var.izlemeyen adama spoiler verip dizinin içine etmeye gerek yok
Spoiler yok tamamen kurgu, zaten bu diziyi benim yazdığımdan dolayı izlemeyecek varsa kesinlikle izlemesin

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spoiler yok tamamen kurgu, zaten bu diziyi benim yazdığımdan dolayı izlemeyecek varsa kesinlikle izlemesin

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısınız ne diyeyim.hayırlı akşamlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri