Bankadan parayı çektikten sonra

5 tl para kaldı :D bana hepsini evdekilere veriyorum bu yt para kazanma dışındı iyice bağımlılık oldu paradan daha çok kazanma hırsı oldu parayı alır almaz veriyom 5 tl kaldı bana

bana bi dürüm ısmarla onlada :D ama çiğköfteolsun bol acılı :D ayranlarıda ben alırım sen sıkma canını :D

Paranızı kimseye vermeyin ne kardeş ne abi ne abla ne anne nede baba .. Biriktir paranızı dursun bir köşe de madem yaşınız genç annenizi yada kardeşlerinizi bu parayla sevindirmeye çalışmayın kendi hayatınızıda kurtarmış olursunuz ailenizi yaptıgınız en büyük iyilik bu olur ...

Paranızı kimseye vermeyin ne kardeş ne abi ne abla ne anne nede baba .. Biriktir paranızı dursun bir köşe de madem yaşınız genç annenizi yada kardeşlerinizi bu parayla sevindirmeye çalışmayın kendi hayatınızıda kurtarmış olursunuz ailenizi yaptıgınız en büyük iyilik bu olur ...

Katılıyorum

Valla onu bunu bilmem de gelirin neyse giderin de o oluyor, ondan fazla kazanmaya heveslenmeyin. :D

aynen..

Genellikle anneme veriyorum büyük bir bölümünü. Zaten aldığım 200-300-400 tl falan. Kendime 50 tl zor ayırıyorum. Babamla ayrılar zaten oyüzden biraz para sıkıntısı var.

katılmıyorum.

öyle yaparsak bu paranın bir hayrı olmaz.

Neden olmicakmış ? İlla hayrı olması için aileyemi vermek gerekiyor ? Sen bu parayı kendi eğitimin için daha iyi okuyabilmek için harcayınca veya geleceğin için yatırım yapınca paranın hayrı olmuyormu ? Şundan adım gibi eminim ailemizin tek istediği iyi bir geleceğimizin olması. onların bizden istedikleri ellerine bi kaç lira tutuşturmamız değil kendimize iyi bir gelecek oluşturmamız hayatımızı kurtarmamız

çocukluktan beri tek hayalim bmw almak bunun için uğraşıyorum biriktiriyorum :)

valla bu işin sonunu iyi görmediğim için uzun hayaller kurmuyorum... 5-6 ay sonra köklü değişikliklerin geleceğini düşündüğümden ve para kazanmanın bundan çok daha zor olacağını tahmin ettiğimden şimdi koparabildiğim kadar koparmaya çalışıyorum.. eskiler bilir 2007li yıllarda web sitelerinin geliriyle şimdiki arasındaki farklı... youtube'da gün geçtikçe bu duruma gelecek bence.. o yüzden 2000-2000 düzenli gelir yerine bir ayda 10.000 ***ürmeye çalışın bence

Son düzenleme:
Vallah bu iş 1 sene sonra varmı yokmu bilemiyorum. belki 5 ay sonrada yok olabilir sektör.

Ben aldıgım para ile sokak hayvanlarını salam filan aldım hepsi doydu çoğu.

Ailemede ıvır zıvır aldım geri kalanda bana

ben geçen ay ufak bi 4 haneli kazandım söylemesi ayıp. yarısıyla borçlarımı kapattım öteki yarısıyla da kardşeime telefon aldım kalanını da babama verdim. çok bi iş görmedi fakat moral olarak destek oldu. maalesef sonrasında sıfıra düştüm. şu gün ne yatan para var ne sonraki ay için umut var :D
yılmak yok yola devam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri