Banlanan Adsanse banka deneyi

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Deneyen oldumu bilmiyorum ama az sonra hem forum adına hemde kendi adıma bi deney yapcam,Elimde hiç banka hesabı kalmadı,kimisi banlandı kimisi spama düştü.Artık bankaya gidip hesap açmaktan usandım gözümü kararttım bunu denemenin vakti geldi

Banlanan adsansedeki banka iban numarasını,içinde kesinleşmiş 4hane olan Yeni adsanse hesabıma girecegim birazdan

Pini girilen adnsasenin parasını hemen ödüyolar diye biliyorum o yüzden yarın belli olacak.Bu olay sonunda 4haneden olabilirim ama birimizin bunu denemesi gerekiyodu, ben üstleniyorum bu görevi!

Adım adım tüm gelişmeleri yazcam.

Edit1:aklıma ilk gelen soru,acaba bu banka hesabı daha önce kullanılmıştır uyarısı alırmıyım dedim ama böyle bi uyarı vermedi kabul etti şimdi test ödemesini bekiyorum.

edit2: test ödemesi ulaştı

Edit3:Evet Beyler Basarıyla bir deneyin sonuna geldik.Yine bi mesaj sesiyle uyandım uykumdan parayı göndermişler
Aslında en kesin sonucu ayın 21inde öğrenilir ama yinede benim düşüncem bankadan bulup banlıyacaklarını sanmıyorum öyle olsa şimdide banlanırdı ben bundan sonra bütün adsanselerime aynı bankaya gircem.Herkezde gönül rahatlıgıyla girebilir

Başka bi deneyde görüşmek üzere
biggrin.png

QYNPYr.jpg

Son düzenleme:
Sonucunu merak ettiğim bir olay inşallah alırsın ödemeyi.

ben kullandım banlanan adsensemdeki banka hesabını yeni hesapta. hiççbi sorun olmadı :)

hocam aynı hesaptan ek hesaplar acılabınıyor sadece sonundakı deger degısıyor internetten vadesz hesap ac yaparak yapın neden rıske atıyorsunuz

riske atmayın hele böyle bi dönemde hocam kuveytte 1 den fazla iban numarası alınıyor öyle deneyin

Ben denemeyi düşünüyordum senin sonuca göre bakarız artık.

hocam aynı hesaptan ek hesaplar acılabınıyor sadece sonundakı deger degısıyor internetten vadesz hesap ac yaparak yapın neden rıske atıyorsunuz

Böyle bişeyin varlıgından haberim yoktu neyse artık herşey içn çok geç girdim sonuç yarın belli olur

4 hane bu deneyde kullanılmamalı :D

Hocam artık gerçekten bıkkınlık geldi yeni hesap bulmak vs.gözümü karardı iyice bu olay sonunda herşey çok net belli olcak Bunu deniyip sağlam bi şekilde ödeme alınıyosa bidaha uğraşmayız

bu cesaretin benim ciddi anlamda ödümü koparıyor :D bunca alternatif varken.

Böyle bişeyin varlıgından haberim yoktu neyse artık herşey içn çok geç girdim sonuç yarın belli olur

Hocam artık gerçekten bıkkınlık geldi yeni hesap bulmak vs.gözümü karardı iyice bu olay sonunda herşey çok net belli olcak Bunu deniyip sağlam bi şekilde ödeme alınıyosa bidaha uğraşmayız

sakin olun hocam boşverin böyle bi deneyi ya bir enpara kullanın yada bir arkadaşınızınkını kullanın sonu kötü bitmesin 4 hane az değil :D

sakin olun hocam boşverin böyle bi deneyi ya bir enpara kullanın yada bir arkadaşınızınkını kullanın sonu kötü bitmesin 4 hane az değil :D

Hocam arkadaşla falan olcak iş değil tüm aile fertlerimin hesap numaralarını kullandım babam abim ablam vs. hepsi yalan oldu kimisinin adsanse banlandı kimisinin spamda belliki bunun sonu gelmicek birimizn denemesi gerekiyodu bunu :)

4 hane az degil. vazgec bu sevdadan. saglam bi hesap no ekle. paranı al once sonra baska adsensde deneme yaparsın

Anlaşılan odurki herkes bir Kobay arıyormuş, bu arkadaşta Kara Murat benim diye atılmış.
:D

Benim de enpara hesabı vardı başka banlanan adsense'de bende kesinleşme olunca deneyecektim kesinleşmeyi bekliyordum sen önce denemiş oldun hayırlısı olur inşlh.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri