Banlanan Adsanse banka deneyi

Bu güzel oldu gerçekten bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Birikim TL hesabınız açıldı.
Umarız Zor günler birikim amacınıza ulaşırsınız.

Benim anlamadıgım nokta madem bu enparada sınırsız hesap açılıyosa bilen yapan çok kişi vardır eminim böyle bişey mümkünse neden kimse konu açıpta anlatmıyor su sıralar herkezin ihtiyacı var sağlam adnsase kalmadı nerdeyse

Sonra diyosunuzki neden forumda paylaşım yok neden kimse birbirine yardım etmiyo,biliyosan anlat kardeşim illaki birinin işine yarayan çıkacaktır

sonuç nedir acaba bende denemek istiyorum?

Yeni girdim hepsa numarasını yarın belli olur inş. kardeşim

web adsense'de banlanmıştı aynı ibanlı hesap

odeme alinmistir aylar once tarafimdan denenmistir [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION]

aga su pazar olayinin sonu ne oldu ?

Benim anlamadıgım nokta madem bu enparada sınırsız hesap açılıyosa bilen yapan çok kişi vardır eminim böyle bişey mümkünse neden kimse konu açıpta anlatmıyor su sıralar herkezin ihtiyacı var sağlam adnsase kalmadı nerdeyse

Sonra diyosunuzki neden forumda paylaşım yok neden kimse birbirine yardım etmiyo,biliyosan anlat kardeşim illaki birinin işine yarayan çıkacaktır

Yeni girdim hepsa numarasını yarın belli olur inş. kardeşim

Alırsın bence, kesinleşmiş ödemeni 21 inde alamadıysan yani bu geçen ayın kesinleşmiş parası ise. sen banka hesabını girdin pini girer girmez 1 2 gün içinde para geliyor incelemeye takılmış olmazsın sistem otomatik yolluyor

ama bu ay 11inde kesinleşti sen bankayı girdin pini girdin BYE BYE HEPİNİZ OLABİLİR :D

Enpara'daki olay tamamen uydurma kardeşim. Ben aradım Enparayı dedim yurt dışından bana para gelecek enparada bi sürü birikim hesabı açabiliyoruz Bunlara para almak istiyorum iban verin. Öyle bir şey söz konusu değil dedi. Vadesiz Türk lirası hesabı yalnız 1 tane açabilirsiniz.

Yani Mümkün değil malesef..Yalnız şöyle bir şey söylüyeyim bunuda herkes bilmez.

Örnek veriyorum A) Bankasınının Aşağı ayrancık şubesinden bir banka hesabı açtın. Yine Aynı Bankanın Yukarı kaymancık şubesine gidip bi hesap daha açabilirsin. Böyle böyle farklı şubelerden hesap açabilirsin aynı bankadan. şube kodu farklı olunca iban benzersiz oluyor. Şimdi bu yorumuma +rep şuku ve beğeni rica ediyorum. Her beğeniye Facebook 5 TL ödeyecek :mad:

Alırsın bence, kesinleşmiş ödemeni 21 inde alamadıysan yani bu geçen ayın kesinleşmiş parası ise. sen banka hesabını girdin pini girer girmez 1 2 gün içinde para geliyor incelemeye takılmış olmazsın sistem otomatik yolluyor

ama bu ay 11inde kesinleşti sen bankayı girdin pini girdin BYE BYE HEPİNİZ OLABİLİR :D

Enpara'daki olay tamamen uydurma kardeşim. Ben aradım Enparayı dedim yurt dışından bana para gelecek enparada bi sürü birikim hesabı açabiliyoruz Bunlara para almak istiyorum iban verin. Öyle bir şey söz konusu değil dedi. Vadesiz Türk lirası hesabı yalnız 1 tane açabilirsiniz.

Yani Mümkün değil malesef..Yalnız şöyle bir şey söylüyeyim bunuda herkes bilmez.

Örnek veriyorum A) Bankasınının Aşağı ayrancık şubesinden bir banka hesabı açtın. Yine Aynı Bankanın Yukarı kaymancık şubesine gidip bi hesap daha açabilirsin. Böyle böyle farklı şubelerden hesap açabilirsin aynı bankadan. şube kodu farklı olunca iban benzersiz oluyor. Şimdi bu yorumuma +rep şuku ve beğeni rica ediyorum. Her beğeniye Facebook 5 TL ödeyecek :mad:

Kardesim simdi benim Spama düşen adsense var 1 adet pini gelmedi,dediğine göre benim 11'inden önce girmem gerekli ama bu ay da gelmezse önümüzdeki ay 11'inden önce girersem tamamını alabileceksem; sorum şu :) =>> Pin girmezsem ban yememe ihtimalim yüzde kaç önemüzdeki aya kadar ? :confused:

Extra olarak Enpara Ana hesabımın ve birikimim hesabımın IBAN larının benzersizliğini ispatlayabilirim SS ile :)

Son düzenleme:
bence gerek yok böyle bir deneye hesap açmak zor bir iş değil garanti bnk,en para duruken yeterki internet şuben olsun.

Enpara vadesiz hesabından hesaplar kısmına tıklayınca yeni hesap aç kısmından birikim hesabı açılabilir ve IBAN zaten birikim hasabı açınca geliyor telefon etmeye falan gerek yok

odeme alinmistir aylar once tarafimdan denenmistir @ByHergeLe

aga su pazar olayinin sonu ne oldu ?

Hocam anlatılacak boyutu geçti kız istedigini aldı :D yasantı bitti şimdi kızla görüşmüyoruz :)

Begeni verdim, paypal hesabımı gönderiyorum pm olarak :D

Enpara vadesiz hesabından hesaplar kısmına tıklayınca yeni hesap aç kısmından birikim hesabı açılabilir ve IBAN zaten birikim hasabı açınca geliyor telefon etmeye falan gerek yok

Sen yetkili bi abiye benziyon bi ayrıntılı konu açda aydınlat bizi :)

MgBdgk.jpg

Kuveytturk inter subesinden açtıgım 3 ayrı cari hesaba 3 ayrı adsenseden ödeme aldım.Her açtıgım hesaba ayrı iban veriyor.Deneyebilirsiniz.

Konu takip sonuçları bende merak ediyorum. Umarım kazasız belasız paranı alırsın.

millet artık ibann alacak banka bırakmamış ibanıı bile hunharca spamlamış :D

Böyle bişeyin varlıgından haberim yoktu neyse artık herşey içn çok geç girdim sonuç yarın belli olur

Hocam artık gerçekten bıkkınlık geldi yeni hesap bulmak vs.gözümü karardı iyice bu olay sonunda herşey çok net belli olcak Bunu deniyip sağlam bi şekilde ödeme alınıyosa bidaha uğraşmayız

birikim ve vadeli hesapda oluyor diye biliyorum ne gerek var bi bankadan 10 tane üstü hesap açabilirsin

biriken parayı alacaksın muhtemelen ama ay ortasındaki kontrolde patlayacak o adsense at fava bekle.

Kardesim simdi benim Spama düşen adsense var 1 adet pini gelmedi,dediğine göre benim 11'inden önce girmem gerekli ama bu ay da gelmezse önümüzdeki ay 11'inden önce girersem tamamını alabileceksem; sorum şu :) =>> Pin girmezsem ban yememe ihtimalim yüzde kaç önemüzdeki aya kadar ? :confused:

Extra olarak Enpara Ana hesabımın ve birikimim hesabımın IBAN larının benzersizliğini ispatlayabilirim SS ile :)

Enparayı ara ve deki Birikim hesabıma yurt dışından para gelir mi diye. Bana gelmez dediler.

Pin kodunuda ayın 20si gibi gir. Gelirse 21i-22-33 alırsın, Lakin spama giren adsense ın ödemesinin yapılma ihtimali %1'dir.

Son düzenleme:
tebrikler güzel deneme aynı olayı bende deneyecektim . İlk ödemede sorun olacagını sanmıyorum ama ilerde sorun olabilir spama düşen adsensede zaten önemli deyil temiz banka

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri