Banlanan Adsanse banka deneyi

Banlanan hesabımla şimdiki yeni hesabımdaki isimler aynı,

Adresde aynı şöyle söyliyim banlanan hesabımdaki adres örnek veriyorum yukarı pazarcı mahallesi 5000 sokak no:7

Şimdiki yeni girdigim adresi aynısını kabul etmiyecegi için adsanse oynamalar yaptım adres üstünde örnek olarak y.pazarcı mah. 5000sk. no7 yada bunu 5000sokak y.pazarcı mah. vs. sistem manuel kontrol olmadıgı için böyle farklı olarak görüyo kabul ediyo

Aynı adresi verince zaten uyarı veriyo sistem açtırmıyo, daha önceden hesabınız vardır gibi bişey yazıyodu tam hatırlamıyorum o yazıyı

Cevabınız için teşekkürler. :)

Evet Beyler Basarıyla bir deneyin sonuna geldik.Yine bi mesaj sesiyle uyandım uykumdan parayı göndermişler
Aslında en kesin sonucu ayın 21inde öğrenilir ama yinede benim düşüncem bankadan bulup banlıyacaklarını sanmıyorum öyle olsa şimdide banlanırdı ben bundan sonra bütün adsanselerime aynı bankaya gircem.Herkezde gönül rahatlıgıyla girebilir

Başka bi deneyde görüşmek üzere :D

QYNPYr.jpg

Son düzenleme:
İlk taramada yakalanacak bence [emoji4] Herhalde onbinlerce hesabı elle kontrol etmiyorlardır.Yanlız tebrik ederim sizi büyük cesaret [emoji4] Bu durum gösteriyor ki daha bolca açık var işi bilen yine kazanır.

Mobil olarak gönderildi.

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] şimdi almış olabilirsin ama [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] ün dediği gibi ilk taramada yakalayabilirler :D
Ama belli olmaz uzun süre aynı ibandan para alan arkadaşımı bilirim :D
Deneyin için teşekkürler cesaret ister içeride o kadar para varken :)

Eyvallah,ben sizin gibi düşünmüyorum henüz böyle bi sistemlerinin oldugunu sanmıyorum olsaydı parayı gerekirse 2-3gün daha geç taradıktan sonra yatırırlardı.tabi ilerde böyle bi sistemin gelmiyecegi anlamına gelmez hergün yeni bişeyle karsılasıyoruz.En temizi yeni iban alıp koymak olabilir ama sürekli bankayla uğraşmak istemiyen kişiler için suanlık bu uygun

Eyvallah,ben sizin gibi düşünmüyorum henüz böyle bi sistemlerinin oldugunu sanmıyorum olsaydı parayı gerekirse 2-3gün daha geç taradıktan sonra yatırırlardı.tabi ilerde böyle bi sistemin gelmiyecegi anlamına gelmez hergün yeni bişeyle karsılasıyoruz.En temizi yeni iban alıp koymak olabilir ama sürekli bankayla uğraşmak istemiyen kişiler için suanlık bu uygun

büyük bir algı operasyonuna son vermiş gibi görünüyorsunuz hocam cesaretinizden dolayı tebrikler

Bende bu ay aynı bilgisayar - portable mozilla - aynı ip den girilen 4 adet adsense üzerinden ödeme alacagım alırsam bir test daha başarılı geçilmiş olacak :D

[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] iyi ceseret hocam demeniz bile yeterdi birde başarılı oldu tebrikler. :D

Sağolun arkadaşlar

Bende bu ay aynı bilgisayar - portable mozilla - aynı ip den girilen 4 adet adsense üzerinden ödeme alacagım alırsam bir test daha başarılı geçilmiş olacak :D

aynı pc anlarımda aynı ipden girmek nedir inş. alırsın Başarılar :D

Bnde sana banlanacağının garantisini verebilirim. Bir iki ödeme alırsın sora bi mail hop kapanmış hesap. ((denenmiştir))

Banlanacagı vardır banlanmıştır senin mantıgınla ozaman birbirinden farklı olanların banlanmaması gerekiyo ama biçok hesap banlandı.hesap numarasından yakalıpta banlanacagını sanmıyorum benimde 2tane adsansem banlandı geçenlerde birbirinden alakasız adres ve hesap numarası onlar neden banlandı öyleyse

Bence siz [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] ile adsense çalışanısınız insanlar banlansın paralar size kalsın diye uğraşıyorsunuz :D:D:D:D:D

ne yapsam acaba bende banlanan banka hesabını kullansam mı ?

Bu arkadaşlara noldu? :)

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işe yaramış sanırım o zaman bizde kullanalım :)

Senin test ne oldu hocam :)

Hocam ayni pcden girilen adsense sayisi 7 olmustu 4 u banlandi dun aksam 3 u pinliydi 1i 4 gun sonra pinlencekti

kalan 3 taneden 2sinden 4 hane ve 3 hane olarak odeme alacagim banlanmazsalar

bu arada 4 hane olanda banka tanimli degil

3 hane olanda bankada tanimli

ve her adsense hesabimda topluluktan ve teliften kapanan kanallar mevcut

Hocam ayni pcden girilen adsense sayisi 7 olmustu 4 u banlandi dun aksam 3 u pinliydi 1i 4 gun sonra pinlencekti

kalan 3 taneden 2sinden 4 hane ve 3 hane olarak odeme alacagim banlanmazsalar

bu arada 4 hane olanda banka tanimli degil

3 hane olanda bankada tanimli

ve her adsense hesabimda topluluktan ve teliften kapanan kanallar mevcut

Asıl deney burdaymış.
:D

Arkadaşlar bunlara gerek yok kuveytturkte internet bankacılığından istediğin kadar hesap açıyorsun farklı iban veriyor zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri