Banlanan adsense parası ve kanalı

Kesin çözüm sıfırdan başlamak.

Özellikle Pc yeni olacak. Çerez temizle, mac adresi değiştir yada format falan hikaye. Bir yakalandınız mı her yerden darbe gelmeye başlıyor.

öncelikle geçmiş olsun. fakat takip etmeliydin telifi topluluğu para kazanma gitmemesi için.

ne yapayım tartışalım analiz edelim, banlanan arkadaşlar banlanmayan arkadaşlar ortaya dökelim bilgimizi bir neden sebeb havuzu oluşturalım diye konu açıyorum konuyu kapatıyorlar. bazıları google'un nedensiz yere rast gele ban attığın da ısrar ediyor. neyse böyle inanıyorsanız zaten adsense ye bulaşmayın tekrar banlanacaksınız. çünkü aynı hatalara düşeceksiniz. nedenini bilmediğiniz kabul etmediğiniz hatalarınızı tekrarlayacaksınız. partnerler var onları değerlendire bilirsiniz. tekrardan herkese geçmiş olsun diyorum.
Banlanan ve banlanmayan adsense hesabım üzerinden gideyim.
İkisini de çalışma şekli aynı
Parası yatan adsense için konuşacak olursam;
- Kanallara hiç telif gelmedi, dünya engeli vs gelmişti.
- Hiç vds ile çalışılmadı
- 4 aydır sıkıntısız para yatıyor (Kazanç xx,xxx TL)

Parası yatmayan adsense ise;
- Tek vds tek ip ingiltere lokasyon
- Kanalların çoğu başkasından satın alındı
- Tüm kanallar ve adsense girişleri o tek ip üzerinden yapıldı
- Kanalların mail yönlendirmesi yapılmış durumda fakat telif gelen bazı kanalların mailine telif geldiğine dair bir bildirim düşmemiş.

Sonuç olarak yapacaklarım
-Eve bir bağlantı daha çektireceğim (2. modem)
-VDS den sadece partner kanal çalışacağım
-Telifsiz kategoriler arayacağım

banlanma olayı tamamen çalışma şeklinizden kaynaklanıyor.

aynen kardeşim sana katılıyorum. aldıgını meblağ desem değil , kanal sayınız desem değil.. kategoriniz , yada çalışma şekilinizden olduguna eminim çünkü bende yüksek meblağ alıyorum ve kanalaımda orta derecede.

---------- Spam Engelliyici 04:19 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------

Kesin çözüm sıfırdan başlamak.

Özellikle Pc yeni olacak. Çerez temizle, mac adresi değiştir yada format falan hikaye. Bir yakalandınız mı her yerden darbe gelmeye başlıyor.

format yeterli pc ye , lakin modeminizi değiştirin derim çünkü modem seri no değişmiyor ve heryerde kayıt altında tutuluyor devlet bünyesinde yasal olarak yapılan ve kalıcı tekşey bu. mesela ben format attıgımda dogrulamasız mail alabiliyorum 3 taneden sonra sıkıntılar başlıyor.

Tek Adsense çalışıyorum, ama aynı ip üzerinden 2 farklı pc'den 2 adsense hesabımız var.(ev arkadaşı)

Adsense'e bağlı 21 mail adresi var, hepsinde 5'er kanal var, kanal başına en fazla 30 video var.

Bir kanalımda da vur kaç taktiği uyguluyorum ve 3-4 günde bir banlanıyor kanalım teliften ötürü. Buna rağmen ödeme aldım bu ay.

Mailler arası geçiş yaparken çerez silip modem resetliyorum, yeni kanal oluşturacakta da aynı işlemi uyguluyorum. Videoyap botunu kullanıyorum.

kazanç ; (x,xxx)

------------------------

analiz edecekler için belki yararlı bilgiler olur bilemiyeceğim fakat yine de yazayım dedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri