Banlanan adsensemin yerine aynı pc de başka adsense açmam ban sebebi olurmu ?

kptncksprv

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar ben 4 5 ay önce bir adsense hesabı açmıştım henüz pinim bile yola çıkmamıştı, ve banka doğrulamasınıda vermemiştim ama diğer tüm bilgilerimi vermiştim, kuralları bilmediğim için sürekli reklamlarıma tıkladığımdan olsa gerek banlanmıştı adsensem, şu anda tekrar açtım ve banka doğrulamasınıda girdim pinimde yola çıkmış durumda şu ana kadar herşey yolunda gözüküyor ama benim tereddütüm aynı bilgisayardan banlanan hesaptan sonra tekrar başka bir hesap açmış olmamdır, üstelik ad ve soyadı ve adreside aynı verdim, sizce ileride bu bir ban sebebi olabilirmi ? dört elle sarılmak istiyorum youtube işine ama çabalarımın boşa gitmesinden korkuyorum.

sorun olmaz merak etme ama mail adresi seri olmasın yoksa mail seri ve isim aynı diye banlanabilirsin
adreside az dolaylı yoldan değiştirdiysen tamamdır
hatta belki adsense adresinin indexini almıyor bile sadece postayı gönderip daha bakmıyorlar.
bence tek sorun mailin seri olabilmesidir

hocam bu mail den kastın tüm kanalların maillerinin benzer adrestemi olmasıdır, öyleyse kanallarımın mail adresleri zaten birbirinden farklıdır ama hepsi farklı telefonlarla yaptım umarım bu bir sorun teşkil etmez.

aslında ban sebebi hocam adsensesi banlananlar kolay koaly aynı pcden adsense açamıyorlar ksıa sürede banlanıyor forumda bir arkadşın 8-9 kere banlanmıştı vds ile giriş yap derim riske atma sakın.

Ama hocam hiç bir zaman kesinleşmedi bir kazancım zaten ilk ay kesinleştiği anda banlanmıştı, orada kara liste varmı acaba maç adreslerinin olduğu, 2 aya yakın oldu yenisini açalı ama herşey yolunda gibi pinim geçen hafta yola çıktı. hemen banlanırdan kastınız neydi acaba ileride banlanma ri**** varmı acaba? bir arkadaş eski banlanan kanallarına bilgisayarından giriş yapmadığın sürece sorun olmaz dedi peki siz ne düşünüyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri