Banlanan paypal yerine yeni paypal açma hk,

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce paypal hesabım sınırlandırıldı/banlandı deaktif duruma geldi.
Şimdi paypal açmak zorundayım tekrar, o banlanan hesabımla aynı isimle, aynı banka hesabını tanımlamam problem yaratır mı? Ayrıca kredi kartı kullanmıyorum, hesabı aktif etmek için kredi kartı istiyor biliyosunuz. Başka birisine onaylatırsam kredi kartı benim adıma olmamış olacak bu da herhangi bir problem yaratabilir mi? Tecrübe eden arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

hocam kart konusunda mecbursun belli miktarı geçtin mi istiyor

ve bu banlanan hesapta ki parayı aldınız mı ?

hocam kart konusunda mecbursun belli miktarı geçtin mi istiyor

ve bu banlanan hesapta ki parayı aldınız mı ?

Neye mecburum hocam anlamadım? Zaten hesabı onaylamak için kredi kartı girmek zorundayım onay şeysi için. Ama kendime ait kredi kartım yok. Başkasının adına olan kredi kartıyla da hesabı onaylamak kartın sahibi olan kişi/paypalın ait olduğu kişi arasındaki isim uyuşmazlığından dolayı böyle bi sebepten hesabı banlayabilirler mi?

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce paypal hesabım sınırlandırıldı/banlandı deaktif duruma geldi.
Şimdi paypal açmak zorundayım tekrar, o banlanan hesabımla aynı isimle, aynı banka hesabını tanımlamam problem yaratır mı? Ayrıca kredi kartı kullanmıyorum, hesabı aktif etmek için kredi kartı istiyor biliyosunuz. Başka birisine onaylatırsam kredi kartı benim adıma olmamış olacak bu da herhangi bir problem yaratabilir mi? Tecrübe eden arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Benimde başıma böyle bir şey geldi ip adresini felan değiştirip aynı kredi kartının farklı bir sanal kartıyla doğrulama yapmıştım 2 senedir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca bir arkadaşım paypala borcundan dolayı hesabı kapatılınca annesinin adına paypal hesabı açıp kullanmaya başlamıştı ama hesapları ilişkilendirip borcu annesinin hesaptan çekmişlerdi. Kısaca soyadlar aynı ise ve aynı ip üzerinden giriş yapılınca hesaplar ilişkilendiriliyor.

Benimde başıma böyle bir şey geldi ip adresini felan değiştirip aynı kredi kartının farklı bir sanal kartıyla doğrulama yapmıştım 2 senedir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca bir arkadaşım paypala borcundan dolayı hesabı kapatılınca annesinin adına paypal hesabı açıp kullanmaya başlamıştı ama hesapları ilişkilendirip borcu annesinin hesaptan çekmişlerdi. Kısaca soyadlar aynı ise ve aynı ip üzerinden giriş yapılınca hesaplar ilişkilendiriliyor.

İp şuan farklı tabii ki, diğer hesapta bi işim kalmadı girmiyorum bile deaktif durumda çünkü.

İp şuan farklı tabii ki, diğer hesapta bi işim kalmadı girmiyorum bile deaktif durumda çünkü.

Dediğim gibi ip değiştir doğrulama için farklı bir kart kullan sıkıntı çıkmaz. Sanal kart sıkıntısı çekiyorsan bonus genç yada iş bankası öğrenci kartı alabilirsin. Bu kartlarda aidat yok.

en para hesabı oluşturun hem ucretsiz hem bankaya gitmenize gerek kalmadan kartınız ayağınıza gelsin. Hem kredi kartı yerine kullanacak bir kartınız olsun hemde yeni bir hesap ve iban

en para hesabı oluşturun hem ucretsiz hem bankaya gitmenize gerek kalmadan kartınız ayağınıza gelsin. Hem kredi kartı yerine kullanacak bir kartınız olsun hemde yeni bir hesap ve iban

Hocam ben zaten enpara kullanıyorumda, enpara 'yı kredi kartı yerine kullanabiliyor muyuz ki? Yani paypal hesabımı, enpara kartımdan nasıl onaylayacağım?

Arkadaşlar az önce paypalı aradım bu konuyla ilgili. Durumu açıkça anlattım...Diğer sınırlanan hesabıma not düşülmüş hiçbir şekilde tekrardan hesap açamassınız denildi. :D İşin içinden çıkamadık arkadaş. Partner çalışacağım takıldığım noktaya bakın. :)

Neden hesabi kapatmislar ki baska seylerde mi yaptiniz benim sinirlandi limitten dolayi tekrar acildi

Mobil ileti

Arkadaşlar az önce paypalı aradım bu konuyla ilgili. Durumu açıkça anlattım...Diğer sınırlanan hesabıma not düşülmüş hiçbir şekilde tekrardan hesap açamassınız denildi. :D İşin içinden çıkamadık arkadaş. Partner çalışacağım takıldığım noktaya bakın. :)

Webmoney şartları güzel gibi duruyor. Onu güzelce araştırsanız daha iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri