Arkadaşlar bugüne kadar olan olaylar için gerçekten çok geçmiş olsun kiminin adsensesi kimin youtube hesaplarının kalıcı olarak fesh edilmesi kimininde para kazanmaları kapandı ben her zaman dikkat ettiğim ise şu
Adsense Ban Tarihleri : Ayın son 3-4 Günü
Youtube Hesapların Para kazanmaya kapandı Tarihleri İse : 1-12 arası
Youtube Hesaplarının Kalıcı olarak devre dışı bırakma tarihi ise = 12-17 Arası diye
Ayrıca 12-16 Arası ise doğrulama kodu istiyor bu tarihler arasında dikkat edilmesi tarihlerdir arkadaşlar eğer yanlış olduğum veya belirli tarihleri tek konu altında toparlayalım. İlginize teşekkürler
Ayrıca= Adsensede kırmızı yazı tarihleri ise Kesinleşme ve Paraların hesaba geçme tarihine yakın zamanlarda çıkmaktadır.( Reklamlarınıza etkisi olmayacaktır yazısı)
Edit: Serkan Hocamızında Dediği gibi
Edit : 17 Mart 2014 Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Adsense Ban Tarihleri : Ayın son 3-4 Günü
Youtube Hesapların Para kazanmaya kapandı Tarihleri İse : 1-12 arası
Youtube Hesaplarının Kalıcı olarak devre dışı bırakma tarihi ise = 12-17 Arası diye
Ayrıca 12-16 Arası ise doğrulama kodu istiyor bu tarihler arasında dikkat edilmesi tarihlerdir arkadaşlar eğer yanlış olduğum veya belirli tarihleri tek konu altında toparlayalım. İlginize teşekkürler
Ayrıca= Adsensede kırmızı yazı tarihleri ise Kesinleşme ve Paraların hesaba geçme tarihine yakın zamanlarda çıkmaktadır.( Reklamlarınıza etkisi olmayacaktır yazısı)
Edit: Serkan Hocamızında Dediği gibi
Benim gozlemledigim genelde ki basima hep bu tarihlerde gelmistir 12 ve 16'si .Tabi saat farki filan gun farki olabilir ama tarih olarak 12 ve 16 si benim yuregimin agzimda oldugu gunlerdir.![]()
Edit : 17 Mart 2014 Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.