Banlanmadan sağlam adımlarla nasıl gidebilirim ?

• Kullanıcı Yigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yigit

Yasaklanmış
Web sitesi
paykasadukkani.com
merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 haftadır ytkazan botu ile genellikle youtube to youtube yaparak kanal kopyalıyorum. Tbm ve kazançlar çok düşük olsada genelde kanallar biraz bırakıyor. Günlük rekorum 3 $ :eek: :) bazı kanallar hiç bırakmıyor.. Ancak kanalların çoğu spama düşüyor ve botta farklı ipler olsada sanırım ip çakışmasından dolayı spama düşüyor..

ama forumda görüyorum ki birçok arkadaşımız botlu veya botsuz olarak kanal kopyalama yapıyor, sorun yaşamayan birçok arkadaşta mevcut.

Temiz bir kanal oluşturmam için önerileriniz nedir ? Artık sağlam adımlarla ilerleyip günlük 0,25$ - 0,50 $ bile verse razı olacağım temiz kanallar inşa etmek istiyorum.

Bot kullanmadan tüm videoları indirip farklı başlık, açıklama ve etiketlerle yeniden eklesem banlanma ri**** veya spama düşme ri**** azalır mı ?

vps kullanmadan kendi internet bağlantımı kullansam tek ip üzerinden farklı kanallara veya farklı gmail hesaplarına günlük maksimum 100 video eklesem ip sorunu yaşar mıyım ?

elimde bulunan materyaller:

1 adet linux vps
superonline 20mbit sınırsız internet bağlantısı
free make video youtube
vDownloader
firefox eklentileri

youtube konusunda benden tecrübeli olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

kanalları nasıl açıyorsun? textnow ile onaylatarak mı?

Bot kullanmadan tüm videoları indirip farklı başlık, açıklama ve etiketlerle yeniden eklesem banlanma ri**** veya spama düşme ri**** azalır mı ?

vps kullanmadan kendi internet bağlantımı kullansam tek ip üzerinden farklı kanallara veya farklı gmail hesaplarına günlük maksimum 100 video eklesem ip sorunu yaşar mıyım ?

arkadaşım ben senin yapmadıklarını ve yapmak istediklerini yapan biriyim.sadece son belirttiğin 100 video olayını yapmıyorum.toplamda 15-20 arası kanalım var.çoğuna haftada bir 5 video atıyorum.kesinlikle manuel çalışıyorum.bot vps,vds artık ne ise hiç birini kullanmıyorum.ve senin bahsettiğin günlük rakamların başındaki sıfır ları sil.işte bunları yaparak kazanıyorum.dahası aynı ip den de tüm kanallarıma giriyorum.bu güne kadar spamdan dolayı banlanmadım.telif hakkı ve topluluk tan banlandım.

arkadaşım ben senin yapmadıklarını ve yapmak istediklerini yapan biriyim.sadece son belirttiğin 100 video olayını yapmıyorum.toplamda 15-20 arası kanalım var.çoğuna haftada bir 5 video atıyorum.kesinlikle manuel çalışıyorum.bot vps,vds artık ne ise hiç birini kullanmıyorum.ve senin bahsettiğin günlük rakamların başındaki sıfır ları sil.işte bunları yaparak kazanıyorum.dahası aynı ip den de tüm kanallarıma giriyorum.bu güne kadar spamdan dolayı banlanmadım.telif hakkı ve topluluk tan banlandım.

açıklama için teşekkür ederim. peki sıfırdan açtığınız kanala 5-6 video atıp bırakıyor musunuz ? yoksa günlük 5-6 video mu atıyorsunuz ? Çünkü eğer haftada 1 video yüklüyorsanız kanalın pek güncelliği olmuyorsa sanırsam.. tabi çalıştığınız kelimeye de bağlı, eğer niche çalışıyorsanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

açıklama için teşekkür ederim. peki sıfırdan açtığınız kanala 5-6 video atıp bırakıyor musunuz ? yoksa günlük 5-6 video mu atıyorsunuz ? Çünkü eğer haftada 1 video yüklüyorsanız kanalın pek güncelliği olmuyorsa sanırsam.. tabi çalıştığınız kelimeye de bağlı, eğer niche çalışıyorsanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

yeni açtığım bir kanala ilk etapta 30-40-50 video atıyroum ondan sonra 3 gün 5 gün 1 hafta vs 5 video yüklüyorum.ama bunu düzenli yapıyorum.yani her yüklememde 5 video yüklüyorum bazen 4 yüklediğimde oluyor.niche çalışmalar yapmıyorum.ama ne kanalı olursa olsun yüksek tbm li kelimelerde kullanıyorum.yani içerikle ilgili yüksek tbm.1 aydır video yüklemedğim kanalım dahi var.ve günlük getirisi 3-4$.

Ben de hiç bot filan kullanmıyorum tamamen manuel hallediyorum herşeyi. Günde 2-3 video filan yüklüyorum kanala ve 4 aydır herhangi bir sorun yaşamadım. Telefon onayını da internet üzerinden yapmıştım ama o da bir sorun çıkarmadı.

Arkadaşta benim mantıkta devam ediyor.

Botlarla felan uğraşma. Fazla video yükledim gelsin paralar diye birşey yok. Düzenli, kendi çapında emek verdiğin kanallar oluştur ve bir sisteme oturt. Bunun için 1 tane vds ayarla kendine.

teşekkürler arkadaşlar bundan sonra manuel yükleyeceğim.

@kib3La sizin dediğiniz gibi ilk etapta 30 40 video yükleyip sonra aralıklı günlerle 5-6 video ekleyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri