Arkadaşlar banlar başladığında ilk adsensem olan ve 1 yıldır ödeme aldığım hesabı silmiştim içinde 3 haneli bir rakam vardı,sonraki gün hesabınız banlandı diye mail gelmişti bugün banka hesabına baktım ödeme gelmiş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tüh be keşke bizde silebilseydik![]()
Arkadaşlar banlar başladığında ilk adsensem olan ve 1 yıldır ödeme aldığım hesabı silmiştim içinde 3 haneli bir rakam vardı,sonraki gün hesabınız banlandı diye mail gelmişti bugün banka hesabına baktım ödeme gelmiş.
Hocam nasıl yani normal de ödemeler bu akşamdan itibaren işleme girmeye başlıyor diye biliyorum. Sizin o hesap erken mi işleme girdi ve ödeme geldi? Banlanan hesapların ödeme alma gibi bir durumu varmı bizler için?
hadi bakalım hayırlı olsun![]()
İşin garip tarafı adsensenin ödeme eşiği 200 tl demi? Ödeme eşiğini geçmeyen tutarı nasıl ödediler ki. Bu iştr gariplik var ama anlamış değilim.
Bizim pinsiz bir adsense var ban yememiş henüz ama daha ilk pini yola çıktı silsek ne işe yaratacak ki hesap falan bağlı değil zaten
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum hocampinsiz hesabı ödemez.
Bende kullanmadığım adsenseyi sildim bir gün sonra iki hane ödeme göndermişler
sadece kesinleşen mi yattı yoksa bu ay ki parada geldimi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.