Banlanmış Adsenseyi Aynı Pc'den Açmak ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar eski hesabım kullandığım pcden aşırı tıktan banlandı.
Banlanan hesaba en ufak hiçbir hile kullanmadım tamamen legal ama banlandı şimdi açtığım adsenseyi bu pcden açsam sizde ilerde kapanma sorunu yaşarmıyım ? bir sorun felan olurmu

bence acma yani ip adresini degistir ondan sonra ac ben farkli ip ile yeni hesabimi babamin uzerine acmistim daha sonra banlanan ip adresi ile baglandin 3 4 gun son gummm hesab banlanmis sen isini garantiye al ip adresini degistir

bence acma yani ip adresini degistir ondan sonra ac ben farkli ip ile yeni hesabimi babamin uzerine acmistim daha sonra banlanan ip adresi ile baglandin 3 4 gun son gummm hesab banlanmis sen isini garantiye al ip adresini degistir

anladım peki hocam ip adresimi değiştirmek için ne yapmam gerekli ?

kardesim modemi kapat 2 3 dakka bekke ac oyle yenisi geliyro diye biliyoru. bilen arkadaslara sor daha once yapmadim

Arkadaşlar olay bu yani şimdi orjinal adsenseye girmicem ama ilişkilendirdiğim hesaplarlar arada adsense bakıp ne kadar gelmiş tık izlenme vs bakcam ama orjinal ol gerçek hesaba girmicem sadece yedek hesaplar işte adsenseye bağladığım hesaplara bakcam böyle bir sorun olurmu peki ?

bir sorun olmaz hocam.. 2 adsense hesabım var birini kapayıp diğerini açıyorum hergün..

3 sene önce banlanan ilk adsense hesabımı da geçen hafta belki açılmıştır belki düzelmiştir diye bi açayım dedim açtım ama hesap hala kapalı :) 2 hesabımda açık herhangi bir sıkıntı olmaz korkmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri