Banlarla Alakalı Perspektif Düşüncelerim

20 telif değil, 20 tane kanalın teliften kapanması yani kotayı doldurması gerek. bazıları risk almak istemiyor tek teliften atıyor.

tek telifte atmayan partnerlerde var 20 telif ve 1000 kanal olaylarının geçerli bi kaynağını göremedim daha ben

content koruması bir mühürdür. bu mühür resmi olarak kanalın sana ait olduğunu belgeler ve bir MCN yetkilisi olarak nasıl bir avantaj sağladığını benden daha iyi bilmen gerek.

Content ID bir içerik koruma sistemidir dostum.. O senin mühür dediğin şey ancak kanalın doğrulanması olabiir.. Şöyle düşün şimdi sen git bir kaç arkadaşını topla tamamen kendi imkanlarınla çok çok rezil bile olsa bir amatör film çek 10-15 dakikalık.. Sonra da dene bakalım YouTube sana content id veriyor mu? Sonra da düşün YouTube bunu sana vermedi diye bu senin işini spam mı yapıyor?

MCN Politikasın da yazıyor hocam. 90 günlük 1000 spam + 20 telif kapanması.
[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] nickli arkadaşın söylediği gibi belkide 90 günlük 20 telif kapanma kuralı bizim içinde geçerli olacak. bir güncellemeleri ortaya çıksında görelim.

politikalarda yazıyor mu hocam

MCN Politikasın da yazıyor hocam. 90 günlük 1000 spam + 20 telif kapanması.
[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] nickli arkadaşın söylediği gibi belkide 90 günlük 20 telif kapanma kuralı bizim içinde geçerli olacak. bir güncellemeleri ortaya çıksında görelim.

biz görebiliyormuyuz yoksa özel mi bilgilendirmişer varsa bir link atar mısın sana zahmet

biz görebiliyormuyuz yoksa özel mi bilgilendirmişer varsa bir link atar mısın sana zahmet
Ohoo sen nerdeydin hocam o konular konuşulalı linkler paylaşılalı çok oldu.. (Eylük ayı başlarında kurallar açıklandı) O Kural var mcnler için.. ama 20 telif olayı partnerlerin resmi kanalları için geçerli.. link istemek yerine forumu okuyun

Spamcı beyniyle düşünürsen özgünde para yok :D :D Ama sizlerin anlamadığı şey özgün kanalların sadece partnerden yada adsense den para kazanmadıkları.. Bunun yanında sponsorluklar, reklam anlaşmaları gibi yerlerden de ciddi gelirler elde ediyorlar. Ondan da geçtim sokağa çıktığınızda birilerinin sizi tanıyıp yanınıza gelmesi nasıl bir duygudur bilir misiniz?

Elbette o günleri görmek kolay değil.. Özgün dünyada yükselmek ve biryerlere gelebilmek için sabırlı olmak gerekir spama benzemez öyle başkasının videosunu al yükle :D :D

Ancak planlarınız odağında para olduğu sürece bu gerçeği göremeceksiniz tabiki.
spamcı beyniyle düşünüyorum ve diyorumki spamda 1 yıldı aldığım parayı özgüne başlasaydım heralde 2020 de filan görürdüm ölmessem :( spam öyle al yükle ile olmuyor emin ol spam özgündende uğraştırıcı.

yokya herkese duyurdular. ağustos eylül ayında politkanın içerik capsını koydular foruma. quiz, ağustos ayında kanal atma sebebini de bu politika olarak gösterdi zaten. sor belki tekrar MCN lere getirilen politikanın capsını paylaşılar. öyle söylenti olsa MCN ler neden böyle paniklesin.

derken bilgili bir arkadaş sana cevap vermiş [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION]

spamcı beyniyle düşünüyorum ve diyorumki spamda 1 yıldı aldığım parayı özgüne başlasaydım heralde 2020 de filan görürdüm ölmessem :( spam öyle al yükle ile olmuyor emin ol spam özgündende uğraştırıcı.

Hocam ne yaptığınızı da nasıl yaptığınızı da gayet iyi biliyorum. Sizin o uğraşmaktan saydığınız işlerin de ne olduğunu biliyorum :D :D İşin kazanç tarafına gelince herkezin kendi seçeneği. Özgünden gelecek 100 lirayı spamdan gelecek 100 bin liraya tercih ederim ben..

İlk mesajdaki arkadaşın mesajına istinaden yazıyorum. Kusura bakma ama arkadaşım hiçbirşey bilmiyorsun.

Hocam ne yaptığınızı da nasıl yaptığınızı da gayet iyi biliyorum. Sizin o uğraşmaktan saydığınız işlerin de ne olduğunu biliyorum :D :D İşin kazanç tarafına gelince herkezin kendi seçeneği. Özgünden gelecek 100 lirayı spamdan gelecek 100 bin liraya tercih ederim ben..

senin fikrin neyi tercih edip etmeyeceğin. benim uğraştığım işi bilemessin uğraşmadan :)

Tamam anladık partnerinin reklamını yapmaya çalışıyorsun.

Ohoo sen nerdeydin hocam o konular konuşulalı linkler paylaşılalı çok oldu.. (Eylük ayı başlarında kurallar açıklandı) O Kural var mcnler için.. ama 20 telif olayı partnerlerin resmi kanalları için geçerli.. link istemek yerine forumu okuyun

okudukda göremedik atarmısın bi merak ettim

yokya herkese duyurdular. ağustos eylül ayında politkanın içerik capsını koydular foruma. quiz, ağustos ayında kanal atma sebebini de bu politika olarak gösterdi zaten. sor belki tekrar MCN lere getirilen politikanın capsını paylaşılar. öyle söylenti olsa MCN ler neden böyle paniklesin.

derken bilgili bir arkadaş sana cevap vermiş [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION]

benim gördüğüm metindi hocam konunu linkin atarmısın

o metinin capsını da linkini de paylaştılar işte. eğer çok merak ediyorsan aç ayrı bir konu linki kaydeden biri atar. ağustos eylül ayında çok konuşuldu bu olay hocam. özellikle partner bölümün de.

benim gördüğüm metindi hocam konunu linkin atarmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri