Barack Obama Çok Sinirlendi

üzerinde biraz çalışıp daha farklı çalışmalar yapılabilinir.

videoyu degıstırdım hem orkinali hemde edit yapılmıs halini gosterıyor harbıden on numara yapmıslar yanı .d

edit ne adam olmayan şeyin videosunu çekmiş resmen

aynen ama tek kelımeyle mukemmel olmus dedıgım gıbı buna benzer 3 vıdeo yapılsa 1 yıllık kazancı 1 haftada elde ederız :D Justin Bieber , Miley Cyrus , Putin vs bu tip çok ünlülere yaptınmı tadından yenmez :D

after effects programını prof bi şekilde kullanan biri için bunu yapmak çocuk oyuncağı

hala çözemedim ya :D nasıl yapmış

hocam emınmısın after effects ile yapıldıgına eminsen hemen ogrenmeye baslıcam after effects :D

hocam bir sürü film after effects ve 3dsmax adlı programla yapılıyor bu şahsın nasıl yaptıgına dair fikrimi şöyle belirteyim yeşil perdede o şahıs böle tekme atma hareketi yapmış takım elbiseyle onu videoya çekmiş sonra almış bunu after effectsde yeşil perdeden arka planı temizlemiş barrack obamanın o kapıya gittiği kısma montajlamış eskiden bu programı azda olsa bilirdim şimdi hiç bir şey hatırlamıyorum ama olay bundan ibaret

---------- Mesaj saat 20:22:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:35 civarında gönderildi. ----------

Verelim 100 USD'de bize yapsın bir tane. Varmı tanıdık :)

hocam after effects i iyi kullanan biri bunu yapabilir ama eğer youtubede yayınlayıp para kazancam diye uyandırırsanız yapmaz hatta kendi başlar bu işe :D

yapmayın arkadaşlar ne efekti . Adam aynı kareyi oluşturup suratını makyaj ile büyük ihtimal benzetip bir yerden sonra tekmeyi atıyor işte. Efekt falan değil :D

yapmayın arkadaşlar ne efekti . Adam aynı kareyi oluşturup suratını makyaj ile büyük ihtimal benzetip bir yerden sonra tekmeyi atıyor işte. Efekt falan değil :D

makyajla bile yapsa konuşmadan tekmeye geçişte after effects vb program kullanıldığı kesin. Yeişl perde önünde kendisi yapmış tekmeyi sonra o videoya monte etmiş galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri