Barrack Obama beste yaptırırsan paranın belini böyle kırarsın !

EliteMaster

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Amacım kanal ifşa etmek değil zaten bu bölüm yabancı yaratıcı kanalları tanımaya tanıtmaya yönelik bir bölüm, şeytanın aklına gelmeyen bir şey yapmış kanal sahibi, Amerika başkanı Barrack Obama nın konuşmalarından bölümleri 1 saniyelik kesitler halinde bir araya getirmiş youtube'da en çok hit yapan şarkıları Barrack Obama'ya besteletmiş ve altınada müziğin orjinal melodilerini döşemiş ve kendi tarzını yaratmış 42 milyon izlenmeye sahip videolarıda var ama ben altta daha bir aylık olan bir videosunu yayınlicam ve o videonun altındada orjinal Pitbull ve Kesha'nın videosunu koydum..

Gelelim konunun afiili yanına bu adam bu kadar emek harcamış ama ne Barrack Obama nın videolarını kendisi çekti nede Pitbull un Timber şarkısının prodüksiyonunu o yaptı peki bu adam özgünmü ?

Özgün değilse yaptığı işlemlere karşılık youtube neden kanalını kapatmadı. Der noktamı koyarım. :cool:

Bu Barrack Obama nın single ı : http://www.youtube.com/watch?v=GlgGTBi3y3A :D

Son düzenleme:
1:17 dakikalık video yapması kaç saat sürmüştür acaba :D kıvılcımlar oluştu bende bu arada :D

adam baya emek vermiş bence kesinlikle özgün :D

1 dakikalık video yapmak kim bilir adamın kaç gününü alıyordur tek tek konuşmaları bul kes biç yapıştır zor iş valla reklam göremedim ama varsada kazanmayı hakediyor

okadar uğraşıyor yayın izninide alıyordur heralde

Son düzenleme:
kaç kişi recep tayyip erdoğan videoları indiriyor :D

yaklaşık 3 yıl önce para kazanmak nedir bilmezken rusyadaki bir tv kanalında kadın spiker obamaya parmak göstermişti bende videoyu youtube attım türkçe taglar ile 1 -2 saat sonra 60 bin izlendi 3 saat sonra kanalı kapadılar obamaya hakaret yüzünden cia kapıya dayanır diye baya korkmuştum:)=

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri