Başarı Öyküm | Nerden Nereye|

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Google chromeden Giriş yapıyorum Mozilla kullanmıyorum. Ama arkadaşlarım mozilla kullanıyor. Ben İp değiştirmiyorum mesela 5 6 tane kanalıma girdim çerezleri her birinde temizledim sonra 1 ip değişikliği yapıyorum. Çünkü her kanalda ip değiştirince çok zaman alıyor buna üşeniyorum. Fakat Askıya alınmış bir kanalıma girdiğimde baktım askıya alınmış onun ardından diğer kanallarıma giriş yapmadan ip değiştiriyorum

hocam peki adsense ile spam yapmak yerine neden parneri seçmemiz gerekiyor bu konuda baya cahilim açıkçası :D

hocam peki adsense ile spam yapmak yerine neden parneri seçmemiz gerekiyor bu konuda baya cahilim açıkçası :D

şöyle bir şey var adsense kapanan kanalın parasını ödemez.
Fakat şuan kapanan kanalın parasını Quiz ödüyor ve Spamcının olmazsa olmazı kapanan kanallarıdır. Yani Spamcıysan çok fazla açık kanalın olmaz peki kanalların sürekli kapanırsa ne olur paranı vermezlerse meteliksiz kalırsın. Bu yüzden spam çalışıyorsan kapanan kanalının parasını ödeyecek partner lazım

şöyle bir şey var adsense kapanan kanalın parasını ödemez.
Fakat şuan kapanan kanalın parasını Quiz ödüyor ve Spamcının olmazsa olmazı kapanan kanallarıdır. Yani Spamcıysan çok fazla açık kanalın olmaz peki kanalların sürekli kapanırsa ne olur paranı vermezlerse meteliksiz kalırsın. Bu yüzden spam çalışıyorsan kapanan kanalının parasını ödeyecek partner lazım

adsense kapanan kanalın parasını veriyor zannediyordum ben iyi ki sormuşum eyvallah hocam bu arada daha nice kazançlara inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri