Başarının Sırrı

blackertz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Ne iş yapıyorsanız yapın öncelikle huzurlu olun. Çok iyi paralar kazanmak, çok iyi makamlara gelmek, çözülmesi zor problemleri çözmek ve daha da önemlisi mutlu ve sağlıklı bir ömür için en önemli sır "huzurlu" olmaktan geçmektedir.

Bir işte başarılı olmak istiyorsanız ve henüz yapmaya başlamadıysanız sorunlarınızı, sıkıntıları çözmeden lütfen başlamayın.

Aksi takdirde işiniz yarım kalacak emekleriniz boşa gidecektir.

Tüm ytpara ve tüm webmaster arkadaşlara huzurlu bir ömrü Yüce Allah (c.c.)'dan diliyorum.

Bunu bugün bir kez daha anlamış olduğum için tüm arkadaşlarımla paylaşmak istedim.

Güzel bir yazı. Herşeyin başı huzur ve sağlık. paylaşım için tşkler.

huzur ve sağlık olmadan napayım parayı...

Cuma hutbesi gibi olmuş bir an Allahu Ekber Allahu Ekber sesleriyle cemaat farzı kılmak için ayaklanıcak sandım diline yüreğine kalbine sağlık.Zaten tüm bu çabamızın emeğimizin sebebi huzurlu bir yaşama ulaşmak için.Eninde sonunda kapı huzura çıkıyor.

"para var huzur var" para için de iş lazım. kısaca bir işe askerliğini yapmıs,evli adamı almak isteyen işveren ile,kızını işi olan birine vermek iteyen baba gibi ortada paradoks var. :D yani işsize kız yok,bekara iş yok hesabı. huzurlu ve mutlu olmak için para lazım,sense huzurlu ol diyorsun. Türkiyede dediğini bulabilen cok az insan vardır.Matematik basit ne kadar cok para o kadar az çözülmemiş sorun.

ne güzel evimde oturup kahvemi söylüyordum anneme..full youtube ile ilgileniyordum
başka şehri yazdık özel yurttayım simdi
şimdi duşudur yemeğidir yoludur hep para herşeyi yerli yerine koymak lazım
net pek sorunlu
okul çok rahat olmasına rağmen odaklanamıyorum güzel para kazandığım youtube işine
içim sıkkın amma sorun var...

Aynen öyle, ağzına sağlık. Kafa dolu oldu mu verimli çalışamıyor insan...

Hatta verimi bırak hiç çalışamıyor, önce sorunu halletmeden.

rahmetli sakıp sabancının dediği gibi; ''çalışmak çalışmak çalışmak'' :)

hocam biz diziciyiz 1gün 150 tl kaldırız 2.gün 3.gün 4.gün 0 tl ama 5.gün yine 60 - 70 değişiyor artık şu bi gerçek ban yesen bile adsense ayaktaysa paran 500 değilde 300 yatıor. aylık 300 ü sabitleriz ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri