Başarının Sırrı

hertürlü serbest piyasada öldürücü dizicilere rağmen profesyonelce spam yapmaya devam ediyoruz. kafaya taktım eskiden bin lira kazanıodum o zmnlar telif diye bişey tektük vardı.

ama gün geçtikçe telif artıyorsa bizimde camtasia projelerimiz hızla gelişiyor spama evet :)

ne güzel evimde oturup kahvemi söylüyordum anneme..full youtube ile ilgileniyordum
başka şehri yazdık özel yurttayım simdi
şimdi duşudur yemeğidir yoludur hep para herşeyi yerli yerine koymak lazım
net pek sorunlu
okul çok rahat olmasına rağmen odaklanamıyorum güzel para kazandığım youtube işine
içim sıkkın amma sorun var...

durumun iyiyse eve çıkmaya çalış yurtta herkes kalamaz.Bende ek tercihlerde başka şehri kazanırsam ev tutmayı düşünüyorum

Bazı durumlar için bu söylediklerin geçerli olabilir ama bazı durumlarla da çelişir :)

Neden?
Tamam parayla huzur saadet olmayabilir ama
Para olmadan da bazen huzur olamayabiliyor.

Para olması için de çalışmak gerekiyor.

Huzurunuz yoksa onu gidermeden çalışmaya başlamayın demişsiniz.
Yani,
Paranız yoksa çalışmaya başlamayın demek oluyor bu huzursuzluğun sebebi paraysa...

:)

Diyelim ki huzursuzluğun sebebi bir yere büyük borcunuz var hatta icralık olmuşsunuz. Bu durumda beklemektense huzursuz huzursuz bir şekilde çalışmak gerekiyor maalesef.

durumun iyiyse eve çıkmaya çalış yurtta herkes kalamaz.Bende ek tercihlerde başka şehri kazanırsam ev tutmayı düşünüyorum

bi düzen kurmaya başladım hafiften..eve çıkamam bu sene..ev almak hayalim zaten :/
sabah 8 kahvaltı var apartta..öğlen 12 gibi okulda yiyorum yemekhaneden 1.5 a..
4-6 arası yine aynı yemek var öğlenkiyle..akşama da ordan yemeyi düşünüyorum
kütüphane süper..interneti de gayet güzel
sabah 8 akşam 10 arası açık..derslerden çıktı mı oraya gider 10 a kadar takılırım
aparta geç döneyim en azından daha az görürüm sorunları :/
tek sorun ip değişmek..mobil net aldım ama pek sinyal çekmiyor..vds ler ile idare etmeye çalışcaz

Son düzenleme:
bi düzen kurmaya başladım hafiften..eve çıkamam bu sene..ev almak hayalim zaten :/
sabah 8 kahvaltı var apartta..öğlen 12 gibi okulda yiyorum yemekhaneden 1.5 a..
4-6 arası yine aynı kahvaltı var..akşama da ordan yemeyi düşünüyorum
kütüphane süper..interneti de gayet güzel
sabah 8 akşam 10 arası açık..derslerden çıktı mı oraya gider 10 a kadar takılırım
aparta geç döneyim en azından daha az görürüm sorunları :/
tek sorun ip değişmek..mobil net aldım ama pek sinyal çekmiyor..vds ler ile idare etmeye çalışcaz

Hocam tıpmı okuyorsunuz halen yoksa bölümünüzü değiştirdinizmi merak ettimde :)

ne güzel evimde oturup kahvemi söylüyordum anneme..full youtube ile ilgileniyordum
başka şehri yazdık özel yurttayım simdi
şimdi duşudur yemeğidir yoludur hep para herşeyi yerli yerine koymak lazım
net pek sorunlu
okul çok rahat olmasına rağmen odaklanamıyorum güzel para kazandığım youtube işine
içim sıkkın amma sorun var...

okulu bırak uğur :D

Başarının Sırrını bilmem ama Başarısızlıgın Sırrı Herkesi Mutlu etmek :)

usta olmanın sırrı : çok çalışmak çok çalışmak çok çalışmak arkadaşlar başka bir şey yok orta da forumda ki üstadlara sorun başka bir şey söylemezler..

YT de sabir ne arasin SımSıkı olan saç artık sıkı 1 aya kalmaz seyrek 1 yıla kalmaz kel :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri