Sabah Sabah can sıkıntısından aklıma ilk başladığımda yaptığım bir olay geldi. Paylaşayım dedim sizinle
Konuyu açmışken sizinde olayları okuyalım istedim 
Amatörlüğün Bu Kadarı
Daha yeni sayılırım çoğunuza göre bu furyada. İlk başladığımda Türkçe çizgi film kanalı açmıştım. Neyse isim vermeyeyim bir çizgi filmi attım, yenisi var mı acaba diye araştırırken bir tane buldum, izlemeden indirdim yükledim
El alışkanlığıya yeni yazacağıma New yazmışım
Chrome'de Türkçeye çevirince fark etmeden Türkçe diye attım. Ulen bir iki derken uykusuzluk mu ne var artık dalgınlık işte, 5-6 tane aynı şekilde attım.
Emmioğlulları yüklemeler bitti ulen bir baktım yabancıymış videolar
Vay anasını dedim, neyse o zaman Allah'tan kanal ismi de ortaya karışık İngilizce Türkçe arası birşey. Bizim Türkçe diye açtığımız kanal oldu mu ingilizce.
Geri toparladım tabi. İsimleri ingilizce yaptım, etiketleri ingilizce yaptım. Kontrol ederken ne göreyim, videonun birinde yazı döşenmiş ama İngilizce değil
Hepsini tek tek dinledim. Yok abi bu dil İngilizce değil
Meğer İspanyolcaymış
Geri toptan İspanyolcaya çevirdim. Türkçe diye açtığımız kanalı önce İngilizce sonra İspanyolcaya çevirdik
Hemde aynı videolar üstünden....
Böyle bir olaydı işte
Amatörlüğün Bu Kadarı
Daha yeni sayılırım çoğunuza göre bu furyada. İlk başladığımda Türkçe çizgi film kanalı açmıştım. Neyse isim vermeyeyim bir çizgi filmi attım, yenisi var mı acaba diye araştırırken bir tane buldum, izlemeden indirdim yükledim
Emmioğlulları yüklemeler bitti ulen bir baktım yabancıymış videolar
Geri toparladım tabi. İsimleri ingilizce yaptım, etiketleri ingilizce yaptım. Kontrol ederken ne göreyim, videonun birinde yazı döşenmiş ama İngilizce değil
Hepsini tek tek dinledim. Yok abi bu dil İngilizce değil
Böyle bir olaydı işte