Basit ama belki maneulcilere yarar ..

[MENTION=9631]Fantasma[/MENTION] 2 sene oldu ogreneli :) forma da 2-haftadır giriyorum akıl edemedim bu bilgiyi paylasmayı gereksizdir diye :))
[MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION] evet ama kopyalayıp yapıstırman lazım .. kopyalamadan yapıstırırsan hepsi bir bütün olarak etiket olacaktır.

Bazen uzun basliklar oluyordu, tek tek girmek gerekiyordu :) Bilmek iyi oldu. Paylasim icin tesekkürler.

Spamcılarda kullanılır aslında üşenmeyip tek tek girebilirler ben daha once yapıyodum

Tabiki, alakasiz etiket girmektense, baslik uzun oldugunda bunu kullanmak dogru etiket acisindan daha iyidir. Bazen botla özgünlestir yaptigimda, video ile alakasiz etiketler girdigi oluyordu :)

Görmeyen arkadaşlar gorsun diye tekrar konuyu yukarı taşıyorum :)

teşekkurler yararlı guzel bi paylaşım. :)

S.a arkadaslar basit birşey belki farklı yontemleride vardır ama bir videonun ismini aynen etikete girmek isterseniz basligin sonuna kesme isareti koyup onu kopyaladiktan sonra da etiket bölümüne yapistirirsaniz etiketleri otomotik ayırıyor .. tek tek virgul girmeye gerek yok ..

Mesela: Ali ayseyi seviyor "

etiket kismina bunu kopyaladigimizda otomotikmen etiketleri ayırıyor

teşekkürler :)

Guncelıyyım gormeyenler de gorsun yakında hepimiz agirdan almaya baslicaz unlemden dolayı :D barı bunu ogrenin konu yok olup gitmesin :)))

güzel yöntemde tek tek girmek bütün girmekten daha mı iyi?

güzel yöntemde tek tek girmek bütün girmekten daha mı iyi?

dostum bütünü zaten kabul etmiyor ki genelikle :) bütün cümleyi tek olarak gir bak tekrr yenile silinecektir.

Bide bütün girmenin hiç bir faydası yok ..

Ornek : Sergi Ramos 90+3 dakkikada atletico madride sampiyonlar liginde gol attı ..

sen bunu butun girersen adamlarda senin videonun çıkması için tüm cümleyi yazması gerek :)))

Enter değilde kelimeyi yazdıkta sonra tab tusuna basınca da diğer etikete geçiyor etiket girerken yeni gördüm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri