Basit ama etkili video bulma yöntemi

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
D

Dean

Guest
Çoğunuza çok basit gelebilir belkide gelmeyebilir bilemem artık :)

Yeni başlayan arkadaşlar için düşüncem o ki etkili olacağını düşünüyorum bende sürekli aşağıda yazacağım şekilde taktikle yeni videolar kategoriler diziler buluyorum az da olsa para kazanıyorum çok şükür.

Gelelim yönteme sadece 1 cümle ama emin olun işe yarıyor hafife almayın yani.

(Kanalınıza abone olan ve aboneliği gözüken kişilerin profillerine girin hangi kanallara abone olmuşlar tek tek kontrol edin emin olun birşeyler yakalarsınız ben yakalıyorum onlar sayesinde bir dizi buldum sırf onla günde 15 20 tl gelir oluyor.)

Denemekten zarar gelmez deneyin...

Sağlam öneri kullanmıyordum, deneyeceğim çok teşekkürler

Şimdi baktım, çok değerli bir tavsiye, etkili yöntem adamsın ;)

Teşekkürler...
Başarı detaylarda saklıdır diye boşuna demiyorlar.

Küçük ama önemli bir detay tebrikler.

Bende bakıyorum arada müşterilere. Adamlar nereden buldularsa artık ne cevherler çıkıyor karşıma :D

Yeni başlayan arkadaşlar için düşüncem o ki etkili olacağını düşünüyorum bende sürekli aşağıda yazacağım şekilde taktikle yeni videolar kategoriler diziler buluyorum az da olsa para kazanıyorum çok şükür.

(Kanalınıza abone olan ve aboneliği gözüken kişilerin profillerine girin hangi kanallara abone olmuşlar tek tek kontrol edin emin olun birşeyler yakalarsınız ben yakalıyorum onlar sayesinde bir dizi buldum sırf onla günde 15 20 tl gelir oluyor.)

Hocam bir de tüm abonelerime nasıl bakabilirim hakkında kısmında 95 abonem var tıklıyorum 5-6 tane gösteriyor hepsini nasıl görebilirim ?

abone olan kişilerin profillerine nerden bakıyoruz peki ?

Spamcıların gözlerinde $ ışkları yanmaya başladı şimdi :D

Güzel fikir teşekkürler

bi ara benimde aklıma geldi hakkaten ünlemle uraşacaz diye kullanmaya vakit bulamadıkki :)

Hocam bir de tüm abonelerime nasıl bakabilirim hakkında kısmında 95 abonem var tıklıyorum 5-6 tane gösteriyor hepsini nasıl görebilirim ?

Göremezsin hocam abonelikleri gizli o kişilerin benimde çok öyle

---------- Mesaj saat 15:53:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:47:51 civarında gönderildi. ----------

abone olan kişilerin profillerine nerden bakıyoruz peki ?

Sağ üstte kanal ismine tıkla asağı doğru bişey açılacak orda kanallarım yazıyo ona tıkla açılan yerde üstte x abone fln yazar oraya tıkla orda gözüküyor

---------- Mesaj saat 15:53:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:47:51 civarında gönderildi. ----------

Sağ üstte kanal ismine tıkla asağı doğru bişey açılacak orda kanallarım yazıyo ona tıkla açılan yerde üstte x abone fln yazar oraya tıkla orda gözüküyor

tesekkürler

Valla abonelerime bakardım ama onların baktıklarına bakmak hiç aklıma gelmemişti. Sadece 1 aboneye baktım şimdi tam 32 tane kanal not aldım. Teşekkürler kardeş.

seni varya yerim yerim hocam :D sayende günlük 100 k patlama yapmış ertesi gün dünya engeli yiyen videoları buldum :D şimdi bi çalışma yaapyım belki zengin olurum :D

İnanılmaz Şeyler Var Ya Adamsın :) Senin Diziyi bulmimda :D

Kıymetini bilene hazine gibi bir yöntem beyler basiti görmek en zordur zaten çok yararlı bu yöntem yeni keşifler için birçok kişinin kazancına olumlu etki edecektir diye düşünüyorum

Az abone ile çok izlenim alan kanalları buldum ve inanılmaz kategoriler var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri