Basitce Gelir artırmak

• Kullanıcı yigit0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yigit0can

Kayıtlı Üye
Merhabalar;
Bir tane ingilizce video haber kanalım var. Şu ana kadar 21bin izleme ve 50 abonesi var. Günlük getirisi Ortalama 3 TL. Tek kanal

Diyorumki spam olarak bu kanalı 10 kanal şeklinde kopyalasam, ve videoları birden değil (bot kullanıyorum) günde 30 adet olarak aktarsam 10 kanala düz mantık

Ana kanal: 3 TL
10 Alt Kanal (Kopya) : 2 TL*10 : 20 TL günlük böyle bir kazançı tahmin ettiğimiz gibi olur mu :)

Bir kere denemiştim google 5 kanala aynı videoları atmıştım, google 3 hesabımı kapatmıştı.

Eğer videoalrınız kopyalanmıyorsa tek video atmanız yeterli kopyaladıkça kendinize rakip olmuş olursunuz :)

Eğer videoalrınız kopyalanmıyorsa tek video atmanız yeterli kopyaladıkça kendinize rakip olmuş olursunuz :)

Ben zaten kopya alıyorumda, amacım geliri artırmak. Uzun süre ara vermiştim bu işlere ilk açıldığı zamanlar bu sektör çok güzel paralar kazanmıştık. Hatta öncülerimiz serkan abimizde çok aktifti bu sektörde ben bıraktım. Yeni başladık farklı taktikler deniyorum :)

Merhabalar;
Bir tane ingilizce video haber kanalım var. Şu ana kadar 21bin izleme ve 50 abonesi var. Günlük getirisi Ortalama 3 TL. Tek kanal

Diyorumki spam olarak bu kanalı 10 kanal şeklinde kopyalasam, ve videoları birden değil (bot kullanıyorum) günde 30 adet olarak aktarsam 10 kanala düz mantık

Ana kanal: 3 TL
10 Alt Kanal (Kopya) : 2 TL*10 : 20 TL günlük böyle bir kazançı tahmin ettiğimiz gibi olur mu :)

Boşuna uğraşırsınız... Zamanında günlük bir kanala 20-30 haber videosu yüklüyordum ve aynı videoların kopyasını her gün 90 kanala daha yüklüyordum ama sonuç hüsran!

Vidyo başlık etiket açıklama kısımlarını değiştirerek birde vidyo sürelerini oynayarak yaparsan %100 işe yarar diyebilirim.

Onun yerine farklı konular da kanal açsan daha iyi olmaz mı ?

Aynı kanalı 2 defadan fazla kopyalama derim.
Spamdan hepsini kapatıyor Yt.

tamam ben aynı kanalı 1 k kanala kopyalıyım kanal başı 1 liradan günlük 1000 tl ayda 30 bin tl yılda 360 bin tl kazanam :D

10 günde spama düşersin eğer düşmessen sana günde 100 tl kazançlı kanal vericem çünkü defalarca denedim hatta 5 tane kanal açıp 15 tane video attım günlük botla yine aynı kardeşim dene gör bak

Ben zaten kopya alıyorumda, amacım geliri artırmak. Uzun süre ara vermiştim bu işlere ilk açıldığı zamanlar bu sektör çok güzel paralar kazanmıştık. Hatta öncülerimiz serkan abimizde çok aktifti bu sektörde ben bıraktım. Yeni başladık farklı taktikler deniyorum :)

Eğer O Zamanlar Bırakmasaydın Çok iyi kazanırdın.
Dediğin gibi o zamanlar yeniydi sektör pazar genişti rakip azdı
telif atmayı bilmeyen büyük tvlerde vardır o zamnlar
o zamanlar koz sizin elinizdeydi ve o kozu sadece serkan abi değerlendirdi :)
Kısacası Yolun Açık Olsun.

Hocam bende haber işiyle ugrasıyorum sana tavsiyem hiç spam ile ugrasma. Tek kanalına at videoları 4 ay sonra cok güzel meyvesini alırsın :) Ben tek kanal çalışıyorum suan günlük kazancım 20-50$ arasında/daydı. (Awesomeness Network Sağolsun !) Haber işini bırakıyorum yavas yavas özgün videolara geçiyorum...

Hocam bilmiyorum ya farklı içerikleri deniyorum, az kazanıyorum ama sabit kazanç oluyor. İlk zamanlar bırakmamız çok kötü etki etti şimdi tabiri caiz ise bugün bu işe giren arkadaşlar benden çok kazanıyor :(

Haber ile spam yapmak bu dediğin şekilde olmaz dostum. Haberle spam yapmak istiyorsan.

İlk öncelikle güncel haberleri atan spam yapan senin gibi bir kanal bulacaksın sende o adamdan alacaksın ve güncel haberleri atmış olacaksın. Haberler geçicidir kalıcı sürekliliği olan bir getirisi olmaz.

Eğer sabit gelir istiyorsan haber ile uğraşmayacaksın. Farklı kategorilere yönelmeni tercih ederim. BOL KAZANÇLAR.

Düşündüğün gibi olacağını sanmıyorum. Ama bu youtube. Bakarsın kopyaladıgın bir video ana videodan 10 kat fazla izlenmiş. Şans işi biraz da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri