Başka bir adsense`a aynı bankadan sanal kart ile ödeme yöntemi ekleme

drdvll

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar aklıma takılan bi konu var, şimdi bir adsense`a tanımlanmış bir banka hesabının içinde var olan sanal kart diğer adsense`a ödeme yöntemi olarak tanımlanabilir mi?

sanal kart ile banka kartı açılıyor mu ?

Şu kart numarasıyla - hesap numarasının farkını öğrenemedik gitti

Hocam şöyle kartta bi bakıma hesap barındırıyo :) ve ibanlar farklı oluyo sanal kartta.

tabiki kartın baglı bulundugu bi mevduat hesabı var.benim söylemek istedigim adsense de ödeme almak için banka hesap numaramızı girdigimiz yere kredi kartı bilgileri girmemize izin veriyor mu?hesap numarası isterse bu söylediginiz olmaz,kredi kartınada yatırırım derse,sanal karta tabiki alırsınız parayı ama benim bildigim kadarıyla hesaba yatırıyor.

sanal kart'a bağlı bir vadesiz hesap açılmaz.
sanal kart, bağlı olduğu kredi kartına ait vadesiz hesabı kullanır.
eğer sanal kart bir vadesiz hesaba bağlı ise (ki garanti bankası böyle bir hizmet sunuyormuş galiba) bu kartın bağlı olduğu vadesiz hesaba para yatar.
Ancak bu işlem "sanal kart"ın doğasına aykırıdır. sanal kartlar "kullan at" tipi kredi kartlarıdır...

Diyelim ki sanal kart bir kredi kartına bağlı. ve bir şekilde bu karta ödemeyi aldınız. Bu durumda gelen para otomatik olarak kredi kartınızın borcunu öder eğer borçtan fazla tutar gelmişse ekstra bakiye olarak kredi kartına yansır. Yani 2 bin tl'lik bir kredi kartına 3 bin tl para yatmışsa ve o kartın borcu 1500 tl ise, borcun tamamı ödenir, ve kartın toplam limiti 3500 tl olarak görünür. bu kart ile yapılacak olan 1500 tl'lik alışveriş borç olarak ekstre edilmez.

ne yapılabilir?
bankada bir başka hesap açılır. aynı kart üzerinden kontrol edilir.

İşleri karıştırmaya gerek yok kart numarasıymış sanalmış falan bunlar anlamsız,ortada bir banka hesabı varsa vardır bunu da istediğin gibi kullanırsın,kart numarasının hiç bir anlamı yok.

İşleri karıştırmaya gerek yok kart numarasıymış sanalmış falan bunlar anlamsız,ortada bir banka hesabı varsa vardır bunu da istediğin gibi kullanırsın,kart numarasının hiç bir anlamı yok.

ortada bi banka hesabı var ama arkadaş o hesaba birden çok adsenseden ödeme almak istiyor,birbirinden bagımsız bi şekilde.her adsense farklı bi bankadaki hesaba baglıymış gibi...

iban no lazım sanal kartta da iban no diye bişey yok onun için olmaz.

sanal kart'a bağlı bir vadesiz hesap açılmaz.
sanal kart, bağlı olduğu kredi kartına ait vadesiz hesabı kullanır.
eğer sanal kart bir vadesiz hesaba bağlı ise (ki garanti bankası böyle bir hizmet sunuyormuş galiba) bu kartın bağlı olduğu vadesiz hesaba para yatar.
Ancak bu işlem "sanal kart"ın doğasına aykırıdır. sanal kartlar "kullan at" tipi kredi kartlarıdır...

Diyelim ki sanal kart bir kredi kartına bağlı. ve bir şekilde bu karta ödemeyi aldınız. Bu durumda gelen para otomatik olarak kredi kartınızın borcunu öder eğer borçtan fazla tutar gelmişse ekstra bakiye olarak kredi kartına yansır. Yani 2 bin tl'lik bir kredi kartına 3 bin tl para yatmışsa ve o kartın borcu 1500 tl ise, borcun tamamı ödenir, ve kartın toplam limiti 3500 tl olarak görünür. bu kart ile yapılacak olan 1500 tl'lik alışveriş borç olarak ekstre edilmez.

ne yapılabilir?
bankada bir başka hesap açılır. aynı kart üzerinden kontrol edilir.

Teşekkürler o kısmı göz ardı ettim.

ortada bi banka hesabı var ama arkadaş o hesaba birden çok adsenseden ödeme almak istiyor,birbirinden bagımsız bi şekilde.her adsense farklı bi bankadaki hesaba baglıymış gibi...

işte mümkün değil o,her banka hesabı TRXXXXXXXXX gibi tek,olsa olsa sen bu hesaba bankadya yetki verip farklı banka kartlarıyla ulaşırsın o senin banka hesabına ulaşmanla ilgili bir konu adsense açısından TRXXXXX kullanıldı mı o hesabın işi bitiyor artık başka bir adsense hesabında kullanamıyorsun

işte mümkün değil o,her banka hesabı TRXXXXXXXXX gibi tek,olsa olsa sen bu hesaba bankadya yetki verip farklı banka kartlarıyla ulaşırsın o senin banka hesabına ulaşmanla ilgili bir konu adsense açısından TRXXXXX kullanıldı mı o hesabın işi bitiyor artık başka bir adsense hesabında kullanamıyorsun

ben kullandım :D kullanıyorum hala :D

şu ana kadar 4 farklı hesabı 2 farklı hesaba bağladım.

(tabi adsense hesapları banlandıktan sonra aynı banka hesabına ikinci adsense'i bağladım, aktifken değil :D)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri