Başka Bir Şey

dumbbell olayı çok mantıklı hakikaten. adamlardaki imkana bak be. pis işler diyor buzdolabı boyutunda 3d yazıcıyı gösteriyor utanmaz adam. :D

Video başladığında film sahnesi sandım,çok iyi yapmışlar

çok kaliteli bir video olmuş adamın ses tonuda çok güzel,
tam olarak ürettikleri şeyleri satarak mı bu şirketi ayakta tutacaklar onu merak ediyorum
nereden baksan 15 kişi çalışıyor
yanlız ofis çok güzel google'ın çalışma ofisi tarzına benziyor ortada kafa dağıtacak bir sürü şey var bir ara bateri gördüm :)
umarım istedikleri yerlere gelirler

çok kaliteli bir video olmuş adamın ses tonuda çok güzel,
tam olarak ürettikleri şeyleri satarak mı bu şirketi ayakta tutacaklar onu merak ediyorum
nereden baksan 15 kişi çalışıyor
yanlız ofis çok güzel google'ın çalışma ofisi tarzına benziyor ortada kafa dağıtacak bir sürü şey var bir ara bateri gördüm :)
umarım istedikleri yerlere gelirler

Kadir Köymen'in asıl yaptığı iş profesyonel kamera aksesuarları sanırsam.Edelkrone adlı şirketi ile yurt dışında baya iyi satışlar yapıyorlar galiba.

Tebrik ettim bu kadar geniş vizyonlu bir patron daha görmemiştim ben Türkiye'de.Adam oradan kazandığı ile farklı bir inovasyon şirketi kuruyor aynı zamanda yaptığı işleri uzman oldukları video,görüntü işleriyle birleştirip kayda alıp internete yüklüyor.

Adam hem kendini geliştiryor,hem kendisine motivasyon sağlıyor,hem dolaylı yoldan reklamını yapmış oluyor hemde başkalarını da heveslendirip motive ediyor.

steve jobs aklıma geldi heralde onu örnek alıyor

Bende bu adamlardaki özgüven patlamasından istiyorum. :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri